Περί ζωγραφικής ο λόγος

Φωτογραφία, Ζωγραφική, Γλυπτική κλπ.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Περί ζωγραφικής ο λόγος

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Αύγ 2022, 13:50

nemo έγραψε:σημερα ομως το εχουμε αναγκη και οχι μονο εμεις σαν ελληνες αλλα καθε φυλη -εθνος
στον κοσμο
γιατι μεσω της διαφορετικοτητας προαγεται ο πολιτισμος

Οσο τα χώνω στους μαρξιστές για τις αντιφάσεις τους (που μας λένε ότι ο μαρξισμός είναι "συνεχώς εξελισσόμενος" αλλά απο την άλλη δεν δέχονται κάτι αν δεν έχει υπαγορευτεί 150 χρόνια πριν στα ευαγγέλια του Μάρξ) άλλο τόσο τα χώνω και στα εθνίκια όταν λένε τέτοιες κουταμάρες όπως εσύ ("σωστός εθνικισμός"... :laugh1: ) και πασάρουν δήθεν τον εθνικισμό ως στήριγμα της διαφορετικότητας των εθνών που προάγει τον πολιτισμό.... Ο εθνικισμός δεν λέει αυτά φίλτατε και τα αποτελέσματά του τα έχουμε δει και στο παρελθόν και σήμερα σε όλο τον κόσμο. Ο εθνικισμός δέχεται ότι υπάρχουν φυλές ανώτερες και κατώτερες απο άλλες οι οποίες δεν πρέπει να "μολύνονται" μεταξύ τους, και οι ανώτερες πρέπει να κυριαρχούν και να εκμεταλλεύονται τις κατώτερες... Όλα τα άλλα που λες είναι κουταμάρες είτε επειδή εχεις πλάσει μια ιδεατή εξιδανικευμένη εικόνα του εθνικισμού είτε επειδή είσαι χάφτας και θύμα. Εντάξει είναι off topic όλα αυτά αλλά δεν κρατήθηκα... :rolleyes:

nemo έγραψε:υσ,,στον πινακα που βλεπεις πρεπει να τονισω το κατω μερος το αφησα να στεγνωσει
και μολις ξαναρχισω παλι θα το πιασω

Μπράβο σου ξανά, για ερασιτέχνης είσαι πολύ καλός. Συνέχισε να το ψάχνεις. :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Αύγ 2022, 15:43

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:σημερα ομως το εχουμε αναγκη και οχι μονο εμεις σαν ελληνες αλλα καθε φυλη -εθνος
στον κοσμο
γιατι μεσω της διαφορετικοτητας προαγεται ο πολιτισμος

Οσο τα χώνω στους μαρξιστές για τις αντιφάσεις τους (που μας λένε ότι ο μαρξισμός είναι "συνεχώς εξελισσόμενος" αλλά απο την άλλη δεν δέχονται κάτι αν δεν έχει υπογαρευτεί 150 χρόνια πριν στα ευαγγέλια του Μάρξ) άλλο τόσο τα χώνω και στα εθνίκια όταν λένε τέτοιες κουταμάρες όπως εσύ ("σωστός εθνικισμός"... :laugh1: ) και πασάρουν δήθεν τον εθνικισμό ως στήριγμα της διαφορετικότητας των εθνών που προάγει τον πολιτισμό.... Ο εθνικισμός δεν λέει αυτά φίλτατε και τα αποτελέσματά του τα έχουμε δει και στο παρελθόν και σήμερα σε όλο τον κόσμο. Ο εθνικισμός δέχεται ότι υπάρχουν φυλές ανώτερες και κατώτερες απο άλλες οι οποίες δεν πρέπει να "μολύνονται" μεταξύ τους, και οι ανώτερες πρέπει να κυριαρχούν και να εκμεταλλεύονται τις κατώτερες... Όλα τα άλλα που λες είναι κουταμάρες είτε επειδή εχεις πλάσει μια ιδεατή εξιδανικευμένη εικόνα του εθνικισμού είτε επειδή είσαι χάφτας και θύμα. Εντάξει είναι off topic όλα αυτά αλλά δεν κρατήθηκα... :rolleyes:

nemo έγραψε:υσ,,στον πινακα που βλεπεις πρεπει να τονισω το κατω μερος το αφησα να στεγνωσει
και μολις ξαναρχισω παλι θα το πιασω

Μπράβο σου ξανά, για ερασιτέχνης είσαι πολύ καλός. Συνέχισε να το ψάχνεις. :good:

sυμφωνω με το παρελθον και την θεωρια αλλα δεν ειναι ετσι σε πρακτικο επιπεδο
οταν θελεις να πας διακοπες θα ανεβεις στο αμαξι και πας οπου σε βγαλει;
ή θα επιλεξεις σε ποιο μερος θα πας ;
γιατι λοιπον προγραμματιζεις τις διακοπες ή τον γαμο σου που στην ουσια δεν ειναι και κατι
το σπουδαιο ενω στην πολιτικη την θελεις στο φλου ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Αύγ 2022, 17:28

nemo έγραψε:οταν θελεις να πας διακοπες θα ανεβεις στο αμαξι και πας οπου σε βγαλει;

Κι όμως οι πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής μου έχουν γίνει ακριβώς έτσι! (Μη σου πω ότι όταν ξύπνησα δεν ήξερα καν που ακριβώς βρίσκομαι... :D :laugh1: ) Όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, ούτε απαντούν ή θίγουν έστω λίγο κάτι... Και φυσικά δεν υποστήριξα πουθενά ότι η πολιτική πρέπει να είναι "όπου σε βγάλει"... δεν καταλαβαίνω τι βραχυκύκλωμα έφαγες, μπέρδεψες τις κασέτες κι εσύ ή τη σειρά των track.... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Αύγ 2022, 19:12

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:οταν θελεις να πας διακοπες θα ανεβεις στο αμαξι και πας οπου σε βγαλει;

Κι όμως οι πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής μου έχουν γίνει ακριβώς έτσι! (Μη σου πω ότι όταν ξύπνησα δεν ήξερα καν που ακριβώς βρίσκομαι... :D :laugh1: ) Όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, ούτε απαντούν ή θίγουν έστω λίγο κάτι... Και φυσικά δεν υποστήριξα πουθενά ότι η πολιτική πρέπει να είναι "όπου σε βγάλει"... δεν καταλαβαίνω τι βραχυκύκλωμα έφαγες, μπέρδεψες τις κασέτες κι εσύ ή τη σειρά των track.... :laugh1:

αμα αποδειξεις το βραχυκυκλωμα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να το λυσω και ας ειναι εναντιον
στα πιστευω μου ...αυτο που ειπα εχει σχεση με τα σημερινα πολιτικοκοινωνικα

επισης νομιζεις οτι ολα λειτουργουν με δημοκρατικα μεσα
και λες και με το δικιο σου οτι καλυτερα αυτο που ζουμε παρα κατι αλλο

ο εθνικισμος εχει στραμμένο το βλεμμα προς το μελλον περισσοτερο απο οτι κοιταζει στο σημερα
σαν μια οικογενεια που θα αποταμιευσει ενα μικρο ποσον καθε μηνα ωστε να μην λειψει
τιποτα στους δυσκολους καιρους -δεν θα χρεωσει τους πολιτες δεν θα δωσει την ενεργεια
σε ιδιωτες ή το νερο ή τους δρομους την περιθαλψη και τοσα αλλα
και η φροντιδα θα ειναι για τους πιο αδυναμους και σε νεα ζευγαρια για να τεκνοποιησουν
γιατι θελει να εχει νεους πολιτες και οχι λαθρο που δεν γνωριζει το ποιον τους
δηλαδη περιεχει και λιγο κομμουνισμο αυτα τα λιγα
επισης και εγω περασα τις καλυτερες διακοπες οταν αντι για τρικαλα εστριψα δεξια στην εθνικη
προς τους αγιους τοπους και απο εκει οπου μας εβγαζε ο δρομος μαζι με την ψεκασμενη
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Αύγ 2022, 21:30

nemo έγραψε:αμα αποδειξεις το βραχυκυκλωμα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να το λυσω και ας ειναι εναντιον

Τι να αποδείξω βρε, σου είπα δυο πράγματα για τον εθνικισμό όπως τον παρουσίασες (ότι δεν στέκει ο τρόπος που τον βλέπεις) και μου απαντάς για προγραμματισμούς διακοπών, γάμων, "φλου" πολιτική και οτιδήποτε άσχετο... βραχυκύκλωμα εγκεφάλου το λες αυτό :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Αύγ 2022, 14:46

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:αμα αποδειξεις το βραχυκυκλωμα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να το λυσω και ας ειναι εναντιον

Τι να αποδείξω βρε, σου είπα δυο πράγματα για τον εθνικισμό όπως τον παρουσίασες (ότι δεν στέκει ο τρόπος που τον βλέπεις) και μου απαντάς για προγραμματισμούς διακοπών, γάμων, "φλου" πολιτική και οτιδήποτε άσχετο... βραχυκύκλωμα εγκεφάλου το λες αυτό :laugh1:

https://twitter.com/i/status/1561798440526422017

δες αυτο το βιντεο και πες μου για συζητηση που διαφωνεις ή συμφωνεις
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Αύγ 2022, 19:56

nemo έγραψε:δες αυτο το βιντεο και πες μου για συζητηση που διαφωνεις ή συμφωνεις

Συμφωνώ και λίγα λέει... Δεν μου απάντησες όμως όλα τα έθνη θα είναι ίσα στον εθνικισμό; Ή θα υπάρχουν ανώτερα και κατώτερα; (και με ποιες συνέπειες;...) Και για απάντησέ μου και σ'αυτό: Σ'έναν εθνικιστικό κόσμο πως την φαντάζεσαι την ελλαδίτσα μας; Να κυριαρχεί και να εκμεταλλεύεται τα άλλα έθνη επειδή είναι και πολύ άρια φυλή ναουμ;....... Γιατί αν το φαντάζεσαι έτσι τουλάχιστον μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει κάποια λογική και κάποιο (ατομικό-συλλογικό) συμφέρον για να θέλει να είναι κάποιος έλληνας εθνικιστής....
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Αύγ 2022, 19:59

Πάντως αν είναι να κυριαρχήσουν τα ανώτερα έθνη, κακά τα μαντάτα για την Ελλαδίτσα μας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Αύγ 2022, 20:06

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:δες αυτο το βιντεο και πες μου για συζητηση που διαφωνεις ή συμφωνεις

Συμφωνώ και λίγα λέει... Δεν μου απάντησες όμως όλα τα έθνη θα είναι ίσα στον εθνικισμό; Ή θα υπάρχουν ανώτερα και κατώτερα; (και με ποιες συνέπειες;...) Και για απάντησέ μου και σ'αυτό: Σ'έναν εθνικιστικό κόσμο πως την φαντάζεσαι την ελλαδίτσα μας; Να κυριαρχεί και να εκμεταλλεύεται τα άλλα έθνη επειδή είναι και πολύ άρια φυλή ναουμ;....... Γιατί αν το φαντάζεσαι έτσι τουλάχιστον μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει κάποια λογική και κάποιο (ατομικό-συλλογικό) συμφέρον για να θέλει να είναι κάποιος έλληνας εθνικιστής....

εχω δουλεια τωρα και δεν μπορω την σοβαροτητα αλλα λεει πιπες ο τυπος και συ μαζι
μολις βρω τον χρονο θα στα πω που ακριβως δεν στεκουν και παντα εκ του αποτελεσματος
αλλα η φαση ειναι οτι μολις φταστουμε στα δυσκολα θα κιοτεψεις και θα εγκαταλείψεις
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Αύγ 2022, 23:16

Προέλλην έγραψε:Πάντως αν είναι να κυριαρχήσουν τα ανώτερα έθνη, κακά τα μαντάτα για την Ελλαδίτσα μας.

Όχι μην του χαλάς την παραμυθα τώρα γιατί αυτός αισθάνεται και πολύ Άρειος στην τοποθεσία Κάτω Πατήσια και νομίζει ότι οι υπόλοιποι αρειοι της ανθρωπότητας θα κάθονται να τους πηδάει ο απόγονος του Περικλέους..... :D :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Καλές Τέχνες”