Περί ζωγραφικής ο λόγος

Φωτογραφία, Ζωγραφική, Γλυπτική κλπ.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Περί ζωγραφικής ο λόγος

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Αύγ 2021, 22:32

προχθες παρελαβα το καβαλετο τριποδο και δεν εχω ορεξη να το εγκαινιασω
δεν ειναι και τοσο της ποιοτητας αλλα για να το μεταφερει καποιος με ευκολια οτι οτι πρεπει
αυτα:::::
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Αύγ 2021, 16:58

μετραω μερες απο σημερα την δευτερα με τριτη ξαναρχιζω την ζωγραφικη επιτελους να τα ξεχασω ολα
και θα τα ανεβαζω και εδω
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Αύγ 2021, 22:27

απο αυριο ξανα θα πιασω τα πινελα ..με εφαγε ο οικοδομος απο την λαρισα καθε τοσο και ενα πινακα
παρουσιαζει στο φεις περιγραφοντας σαν τον πιο τελειο πινακα ..
μεχρι και εκθεση ετοιμαζεται να κανει λεει και οτι οι πινακες μια μερα θα αποκτησουν μεγαλη συλλεκτικη αξια
αμαν ρε εχουμε τρελαθει ολοι μας .....
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Αύγ 2021, 13:25

ζωγραφιζω απο τα χθες και βρισκω σιγα σιγα την ηρεμια μου -οκ που και που λεω και το να @@@@ ολα
αλλα δεν μου παει ....προχθες μια γειτονισα μου ζητησε δυο τρεις πατατες να ταισει τα παιδια της

η διακοπη απο την ζωγραφικη μου εκανε καλο οπως τα ελεγα το χερι μου και η κατανοηση των τονων
και των αξιων του χρωματος μου ειναι παρα πολυ πιο ευκολη ....για να δουμε ομως και τα αποτελεσματα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Αύγ 2021, 21:15

χθες καισημερα τελειωσα ενα 50 70 και σημερα το απογευμα ενα 40 50

δυστυχως το κινητο μου δεν εχει καλη φωτο δοκιμασα και φαινονται σαν σκατα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Σεπ 2021, 17:45

παει και αυτος και ακληρος 44 ετων και δεν ηταν ικανος να σπειρει ενα χωραφι
44 χρονια πηγαν αδικα και μπορουμε να πουμε πως ηρθε στην ζωη να φαει και να χεσει

εγω παντως απο κρεμασμα δεν θα παω

Ραφήνα: Ανερχόμενος ζωγράφος βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος από μπαλκόνι - Το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του
06/09/2021 - 11:04 | Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 13:37

Σοκ στη Ραφήνα, καθώς ένας άνδρας 44 ετών βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το irafina πρόκειται για διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Νηρέως στη Ραφήνα. O άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και τα πρώτα ευρήματα προβληματίζουν τους Αστυνομικούς. Ενώ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο 44χρονος άνδρας, ζωγράφος στο επάγγελμα, το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε εκτισει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Για αυτό το λόγο, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το εγκληματολογικό της Αστυνομίας για να διερευνήσουν την υπόθεση

Στο σημείο έχουν μεταβεί δυνάμεις της ΔΙΑΣ, ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική.

Ποιος ήταν

Ένας από τους πολλά υποσχόμενους εικαστικούς, ήταν ο 44χρονος ζωγράφος που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο σπίτι του στην Ραφήνα.

Αν και μέχρι τα 29 του είχε διαφορετική επαγγελματική ενασχόληση, τελικά τον κέρδισε η ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις.

Παράλληλα ασχολήθηκε και με την ποίηση, ενώ πέρασε από όλα τα ρεύματα της ζωγραφικής καταλήγοντας στον εξπρεσιονισμό.

Επίσης, ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό προσφέροντας σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία που θα διενεργήσει ιατροδικαστής
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Σεπ 2021, 18:50

ειπα στο μωρο να κοιταξει εναν ζωγραφο στο γιουτου ενω ζωγραφιζα τον πινακα (εννοουσα τον πινακα)
και ακουω σαν κατι επιδερμίδα -τι ειπες ρωτησα ; εχει καλη επιδερμιδα μου λεει ο ζωγραφος

για αυτο οι γυναικες ειναι γυναικες
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Σεπ 2021, 21:24

20210916_212038.jpg

η φωτο ειναι χαλια και τα χρωματα θαμπα αλλα να παρετε μια ιδεα τουλαχιστον
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Σεπ 2021, 10:57

αυτος ο πινακας ειναι αντιγραφο απο ρωσο ο ποιος αφηνει μεγαλη ποσοτητα μπογιας
εγω οχι γιατι δεν μπορω ακομη να το συνηθίσω και τωρα που τον βλεπω με αλλη ματια
τον βρισκω αδειο ενω στον ρωσο δειχνει πολυ πιο ωραιος γιατι η τεχνικη του ειναι απειρα μεγαλυτερη
απο την δικη μου κι ομως ειναι μια πιστη αντιγραφη
επισης χρησιμοποιει ενα ανοιχτο πρασινο και γλυκο που δεν μπορω να το βγαλω οπως επισης και το πρασινο
που ειναι πολυ ζουμερο ..οπως το εξηγησε χρησιμοποιει μια μαρκα που δεν την ξερω και δεν υπαρχει εδω
εχω αγορασει του κοσμου τα πρασινα και κανενα δεν ειναι το ιδιο ...και γενικα εχω παθει σοκ με το πρασινο
γιατι ενω οταν ειχα πρωτοξεκινήσει εβγαζα γλυκα και ζουμερα πρασινα ενω τωρα δεν μπορω
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2021, 18:23

αυτος ο πινακας που βλεπετε και ενας ακομη παραμοιος που εκανα με καλοκαιρινο υφος
δηλαδη μονο τα πευκα ειναι πρασινα στα υπολοιπα κυριαρχουν τα ανοιχτα χρωματα

τα ειχα ετοιμασει στην βεραντα για πεταμα και τα κοιταζα πολλες φορες πινοντας τον καφε

ανακαλυψα οτι δεν ηταν ασχημα και εκεινο που θελανε ηταν ενα τονισμα με πιο παχυ χρωμα
και ιδου τα τονισα και οι πινακες αλλαξανε λες και τους ζωγραφισε αλλος ζωγραφος
με αυτον τον ρωσο ζωγραφο εχω κολλησει δηλαδη το χερι μου τον ακολουθει ασχετα με τι λεει
το μυαλο μου το εχω για ευκολο εχω φτιαξει ηδη πεντε αντιγραφα δικα του
και με το τελευταιο να ειναι πανομοιότυπο σαν δικο του ...φυσικα εβαλα και τα δυνατα μου να κοψω
τις προχειροτητες αυτο το τσαπατσουλικο τροπο να αφηνω κενα και που δεν το εχανα με τιποτα

εχω προχωρισει αρκετα τωρα βρισκομαι σε θεση που αρχιζω να κατανοω την θερμοκρασια των χρωματων
και στον επομενο πινακα που θα χρωματισω θα βαλω χρονοδιακοπτη δυο ωρων
συν οτι δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου κανενα λαθος ή τσαπατσουλια
δυσκολο να τα βαζεις με τις συνηθειες αλλα αν τα καταφερω τοτε θα λεγομαι ζωγραφος
ο οικοδομος ζωγραφος απασφαλισε εντελως εβαλε τιμες στους πινακες του

απο 800 ευρω μεχρι 4400 οι δυο τρεις μου αρεσουν τα υπολοιπα ειναι για πεταμα
αλλα αντε να του τα πει κανεις !
0 .

Επιστροφή σε “Καλές Τέχνες”