Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Δεκ 2018, 00:02
-Α κ. πρόεδρε φοβάμαι πως δεν θα πιω , είμαι εναντίον του ουισκι προτιμώ τα τοπικά ποτα και..
-Λοιπόν Κ. Παστουρμάκη θα πιειτε το ποτό σας οπως κι εγώ θα ακούσω τι έχετε να μου πέιτε. Απάντησε περιπαικτικά ο Ακης.
-Αφου το θέτετε ετσι κ. πρόεδρε τοτε δέν έχω άλλη επιλογή. Απάντησε ο Αρίστος και με μια αδημονική-βουλιμική γουλιά κατάπιε παραπάνω απο το μισό ποτό που περιείχε το ποτήρι του.
-Επιτρέψτε μου να σας σερβιρω. Είπε ο Άκης και γέμισε το ποτήρι του Αρίστου με το θεικό κοκτέηλ.
-Λοιπόν κ. προεδρε οπως ισως γνωριζετε πριν να αναλαβω ως ειδικος συμβουλος ήμουν δημοσιογραφος, ενώ ακόμα πιο παλιά ήμουν ειδικός στις πολιτικοοικονομικες προβλέψεις. ΑΠο τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου με γοητευαν τα μυστήρια και αρνιομουν να δεχθω τις κοινοτυπίες και τη μασημενη τροφή που κυκλοφορει ως κοινα αποδεκτή γνωση. Εχω κάνει έρευνα για θέματα οπως η Ατλαντίδα μέχρι και την εμφανιση εξωγηινων σε σημαντικες περιοδους της ανθρώπινης ιστοριας .
Ο Άκης κοιτώντας τον Αρίστο και δινοντας μια μεγάλη μάχη ώστε να κρατήσει τα γέλια του , γέμισε το ποτήρι του συνομιλητή του με το θεικο κοκτέηλ.
-Μεγάλο μερος των μελετων μου αφορά τον ελληνικό πολιτισμο απο τις παρχαιες καταβολες του μέχρι...
Ο Άκης διέκοψε κοφτά τον Αρίστο.
-Γιώργο μπες στο θεμα αμεσα.
-Μα κ προεδρε πρεπει να σας καταδείξω το όλο πλάισιο...
-Μπες στο θέμα τώρα ειδάλλως φευγεις. Η αποφασιστικοτητα στα μάτια του Ακη δεν εφηνεχώρο για αμφιβολίες.
-Μα δεν μπορώ έται αποτομα να...
-Λοιπον θα ξεκινησεις ή θα το λήξουμε;
Ο Αρίστος κοντοστάθηκε, έμεινε αμίλητος και αμήχανος ενώ τα δευτερολεπτα κυλούσαν. Τελικα πήρε μια βαθια ανάσα και ξεκίνησε να μιλάει.
-Κ. Πρόεδρε η Ελλάδα θα δεχτεί σύντομα μεγάλη επίθεση με μόνο σκοπό τον αφανισμό της.
Ο Άκης εμεινε για λίγο αμίλητος.
-Μα οι Τούρκοι έχουν γονατίσει, εχουν διαλυθεί, τα γειτονικά μας κράτη ειναι φιλικά, να θυμίσω την πρόταση ομοσπονδιοποίησης με τη Β. Μακεδονια που έγινε πριν μερικά χρόνια απο τσίπρα. Δεν κατανοοω τι εννοείτε. Ο Ακης δεν μπορούσε να καταλαβει το συνομιλητη του.
-Εννοω πως θα δεχθούμε επίθεση απο εξωγήινη αρμάδα διαστημοπλοίων κ.Πρόεδρε. Η χροιά της φωνής του Αρίστου ήταν ενοχική. Ο Άκης έμεινα αμίλητος καθώς προσπαθούσε να επαληθευσει νοητικά τα όσα άκουσε. Τελικα ακομα και το τελευταιο του φράγμα έσπασε και ο Άκης ξέσπασε σε χαχανητά.
-Δηλαδη ερχεσαι ρε μπαγασα σε πρωθυπουργικο γραφείο και αμολάς τέτοια βόμβα; Αν και αθεος οφειλω να σε ρωτησω αν εχεις το θεο σου. Αχαχαχαχα!!!
-Ξερω οτι φαίνεται αστείο αλλά κ προεδρε σας διαβεβαιω οτι...
-Οτι τι; Οτι θα μας βομβαρδίσουν οι ΕΤ;;; Και να φανταστεις ακομα δεν συνήλθαμε καλα-καλα απο την διμηνη αιγεακη σύγκρουση. Αχαχαχα!!!
-Κ.Πρόεδρε έχω αδιάσειστα στοιχεια και πληροφορίες..
-Γιώργο! Ο Άκης φωνάζοντας διέκοψε τον Αρίστο.
-Δεν εχω χρόνο για αυτες τις ανοησιες που τοσα χρόνια διαβάζω απο δω κι απο κει.Πήγαινε σε παρακαλώ , τωρα. Ο θυμός ήταν έκδηλος στα λογια του Ακη. ΑΠο τοτε που θυμόταντον εαυτό του ακουγε γελοίες θεωριες συνωμοσίας με τους Ελληνες στο επικεντρο τους. Θεωρουσε ως ψυχική ασθενεια την πίστη σε τέτοιες θεωρίες τις οποίες και απεχθάνοταν όσο τίποτε αλλο. Ο Αρίστος τρομαγμένος απο την αντίδραση του πρωθυπουργο σηκώθηκε από το κάθισμά του , γύρισε πλάτη προς τον ΄Ακη και ενανε 2 βήματα προς την πόρτα. Εκει σταμάτησε και εμεινε ακίνητος για μερικές στιγμές. Επειτα γύρισε προς το μέρος το Ακη ο οποίος έπινε το ποτό του ,και τον κοιταξε καταματα. Ο Άκης πρόσεξε οτι το βλεμα του Αρίστου είχε άλλαξει. Υπηρχε μια αδιαόρατη απειλή στα μάτια του Αρίστου.
-Θα συμβουν πολλά σε λιγες μέρες. Σύνελθε κι ακουσε με. Είπε αποφασιστικά και ψύχραιμα ο Αρίστος.
-Πηγαινε σε παρακαλω. Απαντησε ειρωνικά ο Ακης.
-Θα φύγω αλλά σύντομα θα ψαχνεις να με βρεις Ντρεξλερ.Είπε ο Αρίστος και κινηθηκε βιαστικα προς την πόρτα την οποία μόλις είχε ανοίξει η Ευα ανησυχώντας από τιςφωνές που άκουσε. Στο άκουσμα του ονόματος Ντρεξλερ ο Ακης παραλίγο να πνιγεί απο το ποτο του στραβοκαταπίνωντας και φτύνοντας σωτήρια μεγάλο μέρος της γενναίας γουλιάς του.
1 .