Που χάθηκε η ομάδα Ε;

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Που χάθηκε η ομάδα Ε;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μάιος 2015, 19:40

εδώ και λίγα χρόνια, ειδικά απο τότε που το ΛΑΟΣ πήρε τα κάτω του, έχει χαθεί. Έχουμε κανένα νέο;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: Που χάθηκε η ομάδα Ε;

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 01 Μάιος 2015, 19:47

Diadochos έγραψε:εδώ και λίγα χρόνια, ειδικά απο τότε που το ΛΑΟΣ πήρε τα κάτω του, έχει χαθεί. Έχουμε κανένα νέο;

Δεν έχει σχέση ούτε με το ΛΑΟΣ ούτε με άγνωστες ελληνικές δυνάμεις.
Οι δυο κύριοι εκφραστές έφυγαν, ο ένας ο Φουράκης μαρτύρησε.
Ο Κεραμυδάς έφυγε αμετανόητος
Η Ελλάδα έμεινε μετέωρη να προσμένει τους Ελ που θα της λύσουν τα προβλήματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χαρης77
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Χαρης77 » 01 Μάιος 2015, 20:14

Δεν ηξερα οτι περιμεναμε την ομαδα Ε για να μας σωσει απ τον βουρκο! Θα ελεγα οτι ειναι καιρος για να σοβαρευτουμε!!!
0 .
''ENFORCED SUNDAY LAW WILL BE THE PROPHETIC MARK OF THE BEAST''

Άβαταρ μέλους
alekhine
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό alekhine » 01 Μάιος 2015, 21:54

οταν ημουν φοιτητης ειχα αγορασει 2-3 βιβλια του Κεραμυδα

εγραφε εξωφρενικα πραγματα αλλα εγω τα διαβαζα σαν παραμυθακι :D

το κακο ειναι οτι πολλοι φαινεται οτι τα πιστευανε στα σοβαρα....
0 .

Άβαταρ μέλους
Χαρης77
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Χαρης77 » 01 Μάιος 2015, 21:59

Και εγω διαβαζα βιβλια του Κεραμυδα,στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερων και φευγατος ο τυπος αλλα ευτυχως καταλαβα εστω και αργα τι γινεται!
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 01 Μάιος 2015, 22:14

Χαρης77 έγραψε:Και εγω διαβαζα βιβλια του Κεραμυδα,στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερων και φευγατος ο τυπος αλλα ευτυχως καταλαβα εστω και αργα τι γινεται!

Τι;
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Χαρης77
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Χαρης77 » 01 Μάιος 2015, 22:21

paralo έγραψε:
Χαρης77 έγραψε:Και εγω διαβαζα βιβλια του Κεραμυδα,στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερων και φευγατος ο τυπος αλλα ευτυχως καταλαβα εστω και αργα τι γινεται!

Τι;

Ο τυπος εγραφε βιβλια για την ομαδα Ε καθως και για αλλα ιστορικα θεματα και κυριως αρχαια ελληνικης μυθολογιας απ οτι θυμαμαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μάιος 2015, 22:22

Την φάση με τους Ε την καθιέρωσε ο Λευκοφρύδης με το Κοσμοσκάφος Σταγυρών Έψιλον, το επικό πόνημα σύμφωνα με το οποίο ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος, εξόριστος απο τον πλανήτη του που ήρθε στην Γη με διαστημόπλοιο.

Θυμάμαι στις αρχές των 2000ς γινόταν χαμός με Ε, αλλά και με εσωτερικές αναζητήσεις.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Μάιος 2015, 22:26

Diadochos έγραψε:εδώ και λίγα χρόνια, ειδικά απο τότε που το ΛΑΟΣ πήρε τα κάτω του, έχει χαθεί. Έχουμε κανένα νέο;

Δεν έχει χαθεί λόγω ΛΑΟΣ, έχει χαθεί λόγω ότι αυτοί που έγραφαν αυτές τις μπούρδες έφαγαν τρελό κράξιμο. Εκτός αυτού, είχε ανακατευτεί όλο αυτό το παραμύθι με ΑΤΙΑ, βριλ και δεν ξέρω κάθε λογής @, αλλά αυτό το φαινόμενο δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα που άνθισε όλα αυτά τα χρόνια, το ίδιο και στην Αμερική. Με τους Ανουνάκι και ένα σωρό θεωρίες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Μάιος 2015, 22:27

Diadochos έγραψε:Την φάση με τους Ε την καθιέρωσε ο Λευκοφρύδης με το Κοσμοσκάφος Σταγυρών Έψιλον, το επικό πόνημα σύμφωνα με το οποίο ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος, εξόριστος απο τον πλανήτη του που ήρθε στην Γη με διαστημόπλοιο.

Θυμάμαι στις αρχές των 2000ς γινόταν χαμός με Ε, αλλά και με εσωτερικές αναζητήσεις.

πήρες βιβλίο εε; Εντάξει καλά ήταν για αρχή, τώρα βέβαια όλα αυτά έχουν ευτυχώς καταλήξει στα σκουπίδια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”