Για γράφτε μερικές που έχετε συναντησει...
-Ο Σημιτης και ο (τωρα) ο Παυλόπουλος ειναι Μασωνοι.
-Εχουν ανακαλύψει τη θεραπεια του καρκινου αλλά δεν μας τη δινουν γιατι θελους να μας πεθαινουν γιατι ο πληνητης εχει υπερπλυθησμό.
-Το αυτό και για το AIDS.
-Το αυτό και για τον H1N1.
-Το αυτό και για τον Εμπολα.
(Σχολιο: καλα...φαντασια καμία?? )
-Οι Αμερικανοι φταινε για ολα και εχουν τους Κινεζους για φτηνά εργατικα, όλοι οι άλλοι ειμαστε προς αφανισμό. (δεν προσδιοριζεται ο χρόνος)
-Μασωνοι: κεφαλαια ολοκληρα κυκλοφορουν.Ξεχώρισα την εκδοχή οτι οι Μασωνοι παντρευονται τις αδερφες των νεκρών γυναικών τους και όποιος το κανει αυτό γινεται Μασωνος αυτοματως.
Για πειτε καμια άλλη..
Θεωρίες Συνομωσίας
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Re: Θεωρίες Συνομωσίας
Ο Σημίτης είναι μασώνος, όπως μασώνος είναι και ο Πάκης και ο Σαμαράς και ο Χριστοδουλάκης και ο Παπαδήμος και ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος και μια 500ρια ακόμη πολιτικά πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει την τελευταία 25ετία σε υψηλές θέσεις (υπουργικές και βουλευτικές) της δημοκρατίας μας. Καμία "συνωμοσιολογία" εδώ, η μασωνία υπάρχει, όλο το αφάν σκατέ της κοινωνίας (επιχειρηματίες, πολιτικό προσωπικό) είναι μέλη της και σαφώς τα μέλη της μασωνίας προμοτάρουν τα συμφέροντα των άλλων μελών (αυτό είναι το νόημα της μασωνίας).
Τι παιδιάστικες σάχλες είναι αυτές που γράφεις για ένα θέμα που δεν το κατέχεις? Τι σχέση έχει η μασωνία με τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας;
Και μια και είπα για ψεκασμένους, αυτή είναι μια ωραία θεωρία συνωμοσίας, για την οποία έχουν κάνει ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων οι βουλευτές μπουμπουκος, βορβορίδης και ναζοπλευράκι: οι αεροψεκασμοί χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο συνειδήσεων

Τι παιδιάστικες σάχλες είναι αυτές που γράφεις για ένα θέμα που δεν το κατέχεις? Τι σχέση έχει η μασωνία με τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας;
Και μια και είπα για ψεκασμένους, αυτή είναι μια ωραία θεωρία συνωμοσίας, για την οποία έχουν κάνει ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων οι βουλευτές μπουμπουκος, βορβορίδης και ναζοπλευράκι: οι αεροψεκασμοί χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο συνειδήσεων

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η μασωνια υπαρχει και οντως η ελιτ ειναι μασωνικη.Ομως το τι ειναι η μασωνια και τι επιδιωκει δεν εχει καμια σχεση με το πως το παρουσιαζουν οι διαφοροι αλουμινοκαπελοι.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Η μασωνια δλδ δεν ειναι θεμα καταγωγής αλλά εξουσίας. Σωστα;
(το ρωτησα αυτό -χτες συγκεκριμενα- και μου απαντησαν οτι ειναι θεμα καταγωγής. Μετα μου ειπαν αυτό με τις παντρειές και λίγο μπλοκαρα γιατι αυτό δεν ειναι γενετικό ειναι εξ αγχυστιας μασωνία. Διαφώτησέ με αν κατεχεις καλύτερα).
Οσο για τους ψεκασμούς και το πόσο υπάρχουν: http://www.mirror.co.uk/news/technology ... ke-5485662
(Καλα, οτι δεν κατεχω το θέμα το ξέρω, φαίνεται απο δεκαδες χιλιομετρα μακριά, σε βαθμό αγένιας καμια φορά.)
(το ρωτησα αυτό -χτες συγκεκριμενα- και μου απαντησαν οτι ειναι θεμα καταγωγής. Μετα μου ειπαν αυτό με τις παντρειές και λίγο μπλοκαρα γιατι αυτό δεν ειναι γενετικό ειναι εξ αγχυστιας μασωνία. Διαφώτησέ με αν κατεχεις καλύτερα).
Οσο για τους ψεκασμούς και το πόσο υπάρχουν: http://www.mirror.co.uk/news/technology ... ke-5485662
(Καλα, οτι δεν κατεχω το θέμα το ξέρω, φαίνεται απο δεκαδες χιλιομετρα μακριά, σε βαθμό αγένιας καμια φορά.)
0 .
#ccc
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

paralo έγραψε:Η μασωνια δλδ δεν ειναι θεμα καταγωγής αλλά εξουσίας. Σωστα;
Είναι κληρονομική η μασωνία, ο γιος του μασώνου γίνεται αυτοδίκαια μασώνος, γνωστά είναι αυτά. Αυτά για παντρειές είναι ψεκασμένα, αλλά το ότι ο ντάντι κληρονομεί την θέση στον γιο καθόλου.
Τώρα ως προς το τι είναι η μασωνία... εντάξει, μεγάλη κουβέντα αυτή. Οι στοές εν πολλοίς ελέγχουν τις κοινωνίες της Δύσης, ακριβώς διότι όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι μέλη των στοών. Στις ΗΠΑ ας πούμε όπου δεν υπάρχει το "στίγμα" του "κακού" μασώνου, οι μασώνοι ...διαφημίζουν την ιδιότητα τους και το προβάλλουν ως προτέρημα και παράσημο.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυτο που γραφεις ειναι το σωστο και λογικο.Οι ψεκασμενοι ανακατευουν μεσα αντιχριστους,εβραιους και αλλες τετοιες ιστοριες.Γενικα,οι συνομωσιολογοι αυτο κανουν,παιρνουν αληθινα γεγονοτα και ανακατευουν μεσα το μεταφυσικο μαζι με ψεμματα.Μεχρι ενος σημειου παιζει να ναι και βαλτοι τετοιοι τυποι.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Μαλιστα...
Δλδ τι συνιστά μια θεωρια συνομωσίας; Ποιά τα χαρακτηριστικά της, τους στόχους της, τα διακριτικά της στοιχεία κτλ. Γραψε μερικα παραδειγματα.
Δλδ τι συνιστά μια θεωρια συνομωσίας; Ποιά τα χαρακτηριστικά της, τους στόχους της, τα διακριτικά της στοιχεία κτλ. Γραψε μερικα παραδειγματα.
0 .
#ccc
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ειναι περισσοτερο το ιδεολογικο υποβαθρο που βασιζονται αυτα που λενε παρα οι ιδιες οι θεωριες.
Τελειως εμπειρικα απο αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους τοσα χρονια εχω παρατηρησει τα εξης κοινα στοιχεια που συγκροτουν την ιδεολογια τους:
-Φουλ συντηρητικοι πολιτικα (σε βαθμο φασισμου καμια φορα),συνηθως αυτα τα ατομα στηριζουν μικροτερα δεξια κομματα τυπου ΛΑΟΣ,ΧΑ κλπ
-Θρησκοληπτοι,υποστηριζοντας ομως πολλες φορες δικες του βερσιον του χριστιανισμου που διαφερουν απο το επισημο δογμα.Αρκετοι ειναι ιεχωβαδες,παλαιοημερολογιτες,μελη παραθρησκευτικων οργανωσεων κλπ.Αλλοι ειναι του 12θεου ομως.
-Πληρης αντιθεση με το διαφωτισμο και εξιδανικευση της ζωης πριν απο αυτον.Γενικα πιστευουν οτι η ζωη ηταν ειδυλιακη μεχρι πριν 100-200 χρονια,μεχρι που ηρθαν οι εβραιοι/τραπεζιτες/μασωνοι,ανετρεψαν την παλια ταξη πραγματων,και επεβαλλαν το δικο τους καθεστως.
-Πληρης ανορθολογισμος,αυτα που λενε δε στεκουν επιστημονικα,λογικα,ιστορικα,πολιτικα κλπ.Θυμαμαι καποιους που ελεγαν οτι υπαρχει μια ακτινα (Βlue Ray Project) που προκαλει αρρωστιες σε ηγετες που θελει να σκοτωσει η ΝΤΠ.Ελεγαν μαλιστα οτι ο Τσαβες,ο Χριστοδουλος και ο Παπαδοπουλος (της Κυπρου) ετσι τους φαγανε.
Ξαναλεω αυτα ειναι τελειως εμπειρικα και δε βασιζονται σε καποιο επισημο ορισμο,αλλα στην επαφη μου με τετοια ατομα και αποψεις.
Στην Αμερικη (απ'οπου μας ερχονται ολα αυτα) υπαρχει και ενα αλλο ειδος συνομωσιολογων,που ειναι πιο κοντα στην αριστερα,χιπηδες,φαιτινγκ δε μαν,πινω μπαφους στην ερημια και ετσι,αλλα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι ειναι του χουντοδεξιου χωρου.
Τελειως εμπειρικα απο αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους τοσα χρονια εχω παρατηρησει τα εξης κοινα στοιχεια που συγκροτουν την ιδεολογια τους:
-Φουλ συντηρητικοι πολιτικα (σε βαθμο φασισμου καμια φορα),συνηθως αυτα τα ατομα στηριζουν μικροτερα δεξια κομματα τυπου ΛΑΟΣ,ΧΑ κλπ
-Θρησκοληπτοι,υποστηριζοντας ομως πολλες φορες δικες του βερσιον του χριστιανισμου που διαφερουν απο το επισημο δογμα.Αρκετοι ειναι ιεχωβαδες,παλαιοημερολογιτες,μελη παραθρησκευτικων οργανωσεων κλπ.Αλλοι ειναι του 12θεου ομως.
-Πληρης αντιθεση με το διαφωτισμο και εξιδανικευση της ζωης πριν απο αυτον.Γενικα πιστευουν οτι η ζωη ηταν ειδυλιακη μεχρι πριν 100-200 χρονια,μεχρι που ηρθαν οι εβραιοι/τραπεζιτες/μασωνοι,ανετρεψαν την παλια ταξη πραγματων,και επεβαλλαν το δικο τους καθεστως.
-Πληρης ανορθολογισμος,αυτα που λενε δε στεκουν επιστημονικα,λογικα,ιστορικα,πολιτικα κλπ.Θυμαμαι καποιους που ελεγαν οτι υπαρχει μια ακτινα (Βlue Ray Project) που προκαλει αρρωστιες σε ηγετες που θελει να σκοτωσει η ΝΤΠ.Ελεγαν μαλιστα οτι ο Τσαβες,ο Χριστοδουλος και ο Παπαδοπουλος (της Κυπρου) ετσι τους φαγανε.
Ξαναλεω αυτα ειναι τελειως εμπειρικα και δε βασιζονται σε καποιο επισημο ορισμο,αλλα στην επαφη μου με τετοια ατομα και αποψεις.
Στην Αμερικη (απ'οπου μας ερχονται ολα αυτα) υπαρχει και ενα αλλο ειδος συνομωσιολογων,που ειναι πιο κοντα στην αριστερα,χιπηδες,φαιτινγκ δε μαν,πινω μπαφους στην ερημια και ετσι,αλλα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι ειναι του χουντοδεξιου χωρου.
0 .
-
mnimes_istorikes
- Rookie poster

Oı τσιφτε΄'Ελληνες είναι το κέντρο τής γής.Οπότε όλοι οι άλλοι κάτοικοι αυτής τής γής-ίσως και οι εξωγήινοι- πρέπει να μάς δίνουν
δανεικά και αγύριστα-φυσικά- αλλιώς θα κόψουμε Τσύριζα τα αντίδια μας για να τους εκδικηθούμε
δανεικά και αγύριστα-φυσικά- αλλιώς θα κόψουμε Τσύριζα τα αντίδια μας για να τους εκδικηθούμε

0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που γραφεις ειναι το σωστο και λογικο.Οι ψεκασμενοι ανακατευουν μεσα αντιχριστους,εβραιους και αλλες τετοιες ιστοριες.Γενικα,οι συνομωσιολογοι αυτο κανουν,παιρνουν αληθινα γεγονοτα και ανακατευουν μεσα το μεταφυσικο μαζι με ψεμματα.Μεχρι ενος σημειου παιζει να ναι και βαλτοι τετοιοι τυποι.
Μπορεί να ακούγομαι ως συνωμοσιολόγος
αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι το κύμα των συνωμοσιολόγων, ξεκίνησε ως επιχείρηση μαύρης προπαγάνδας (μετά απέκτησε δική του δυναμική και σήμερα υπάρχουν... εξειδικευμένοι συνωμοσιολόγοι για κάθετι, που μάλιστα τα κονομάνε και απ' αυτήν τους την δραστηριότητα, τουλάχιστον οι επιτυχημένοι). Ο καλύτερος τρόπος για να ακυρώσεις μια Αλήθεια, είναι να την βάλεις μέσα στο βόθρο της συνωμοσιολογίας. Στην Αμερική είναι παλιές πουτάνες σε αυτό το θέμα: όταν κάνανε δοκιμές νέα όπλα και αεροπλάνα στην έρημο, πουλήσανε το παραμύθι των ΑΤΙΑ, το οποίο στη συνέχεια έγινε μια τεράστια μπίζνα, που δεν χρειάστηκαν να το υποδαυλίσουν περαιτέρω. Όταν οι μυστικές τους υπηρεσίες δολοφόνησαν έναν μη συνεργάσιμο πρόεδρο, δημιούργησαν 30 διαφορετικές θεωρίες συνωμοσίας (μεταξύ των οποίων... ήταν και η πραγματικότητα!) προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό και να ακυρωσουν και την αληθινή εκδοχή. Και πάει λέγοντας.
0 .