ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Προέλλην έγραψε:Πάντα επίκαιρο το νήμα, μπράβο Μύθηρα που ανοίγεις τα μάτια στον κόσμο!
σχολιο 26
...πιστεψε με οτι κι εγω αν δε δω με τα ματια μου να ξεσπα δεν θα σιγουρευτω ποτε οτι ορθως μιλω για το φαινομενο ....αλλα να ξερετε ειναι κατι τρομακτικο καθως θα τρεμουν τα διαχυτα βαρυτικα ηλεκτρομαγνητκα πεδια της γης ..δεν προκειται για ενα σεισμο ..απλο ...αλλα ενα τρεμουλο με βαρυ υποκωφο βουητο σαν μουγκρητο .. αυτο το ονομαζω ΘΕΡΙΟ της βιασμενης ζωης που λυνεται ...
ηδη εχουν ετοιμαστει για το τι εξηγησεις θα δωθουν ...προφανως κανεις δεν θα μιλα για το ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗς ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ και τις δυναμεις επαναφορας .. θα αποδωσουν το φαινομενο σε ηλιακη δραστηριοτητα σε ταραχες στους πολους κι αλλες θεωριες για αγριους ...
Ο ΜΠΕΡΔΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
...δειτε τα βιντεακια στο youtube ....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΡΕΨΗΣ ΤΟΥ .. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ Η ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ...ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ.... ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΡΕΨΗΣ ....
...περισσοτερες εξηγησεις στο νημα <ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ >...
Toν ύποπτο ρόλο των μπερδο-συνομωλόγων τον έχω ψιλιαστεί κι εγώ εδώ και καιρό, αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα πάνε να μπουρδουκλώσουν τόσο πολύ την κατάσταση.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω πλέον είναι χρέος σου να μας κρατάς ενήμερους.