ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Σεπ 2021, 18:55

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πάντα επίκαιρο το νήμα, μπράβο Μύθηρα που ανοίγεις τα μάτια στον κόσμο!

σχολιο 26

...πιστεψε με οτι κι εγω αν δε δω με τα ματια μου να ξεσπα δεν θα σιγουρευτω ποτε οτι ορθως μιλω για το φαινομενο ....αλλα να ξερετε ειναι κατι τρομακτικο καθως θα τρεμουν τα διαχυτα βαρυτικα ηλεκτρομαγνητκα πεδια της γης ..δεν προκειται για ενα σεισμο ..απλο ...αλλα ενα τρεμουλο με βαρυ υποκωφο βουητο σαν μουγκρητο .. αυτο το ονομαζω ΘΕΡΙΟ της βιασμενης ζωης που λυνεται ...
ηδη εχουν ετοιμαστει για το τι εξηγησεις θα δωθουν ...προφανως κανεις δεν θα μιλα για το ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗς ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ και τις δυναμεις επαναφορας .. θα αποδωσουν το φαινομενο σε ηλιακη δραστηριοτητα σε ταραχες στους πολους κι αλλες θεωριες για αγριους ...
Ο ΜΠΕΡΔΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...

...δειτε τα βιντεακια στο youtube ....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΡΕΨΗΣ ΤΟΥ .. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ Η ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ...ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ.... ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΡΕΨΗΣ ....
...περισσοτερες εξηγησεις στο νημα <ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ >...

Toν ύποπτο ρόλο των μπερδο-συνομωλόγων τον έχω ψιλιαστεί κι εγώ εδώ και καιρό, αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα πάνε να μπουρδουκλώσουν τόσο πολύ την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω πλέον είναι χρέος σου να μας κρατάς ενήμερους.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Σεπ 2021, 19:25

Adminović έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
αντμιν αποθηκευσε ολα τα νηματα της οχταλογιας ...ειδικα ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ και την ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ...θα πεσει το διαδικτυο ...αν ξεσπασει η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ...και θα χαθουν δεδομενα

Εννοείται.
Σε 4 διαφορετικούς εξωτερικούς σκληρούς αποθηκεύονται αυτόματα.
Και κωδικοποιημένα πάντα (μη μας τα κλέψουν κιόλας).

Ρε σε έναν σκληρό δεν είπαμε να μπουν;
Πάλι άρχισες τις σπατάλες σε περίοδο που τα οικονομικά μας είναι χειρότερα κι από αυτά της Ουγκάντας;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Σεπ 2021, 19:26

Ειρήσθω εν παρόδω Μυθηρα ωραίο το αρκουδάκι σου. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 19 Σεπ 2021, 15:24

Προέλλην έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση νομίζω πλέον είναι χρέος σου να μας κρατάς ενήμερους.

σχόλιο 27

...κοιτα μια αυθορμητη συνομοσιωλογος είμαι ...χωρις διασημα μεγλα καναλια ...μιλω κια γραφω σε μια μικρη γειτονια τουδιαδικτυου και μαλιστα μεσα σε ειρωνιες και απαξιωσεις πολλες φορες ...είμαι περιθωριο αλλα διαχεω ιδεες μιας υπερσυνομωσιολογιας αυτης του ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ..η Τρεμουντανα ειναι μερος της υπερ συνομωσιολγιας .. τωρα τι απο τα δυο ισχυει ,, ηταν το περιθωριο μια ζωης που εξεθρεψε την αναγκη μου να υπερσυνομωσιολογω ,, η το αναποδο χμμ ηταν αυτες οι υπερσυνομωσιολογικες θεωρησεις που με κρατησαν στο περιθωριο ...αν τιποτε απο αυτα δε βγει αληθινο ποτε δεν μαθω ...αλλα και ετσι στην αγνοια θα ειμαι περηφανη για το περιθωριο μου μεσα σε ενα συστημα που ειναι ασυδωτο και βαθια κι δυσεξιχνιστα διαφθραμενο( για αυτο το τελευταιο εχω απολυτη βεβαιότητα ) ...

ΕΙΔΩΜΕΝ !!!

...το τρεμουλο θα ξεκινα θα κρατα 5 λεπτα και σταματα μετα απο μιση ωρα το ιδιο ..κι ακομη πιο δραματικά θα τρεμουμε για μια ωρα ...θα σταματα 5λεπτα ..θα ξαναξεκινα μπορΕΙ να σταματα για μερες και μετα παλι ξανα και ξανα κια ξανα ...εν τω μεταξυ η γη θα αποσχιζεται ...ηφαιστεια θα βραζουν ακτες θα βυθιζονται βουνα θα ανοιγουν στα δυο ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑΣ

...τι ζητα η γη ???? μα τι αλλο να γυρισει στη κανονικη φορα αυτοπεριστροφης της ...και θα τα καταφερει ...περνωντας μεσα απο την ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ...καποια στιγμη η μερα δεν θα τελειωνει ο ηλιος θα πηγαινει και θα ερχεται...χμμμ...
γιαυτο μιλαμε για το ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Σεπ 2021, 13:25

Νέο επεισόδιο τραμουντάνας μόλις τώρα κανα δυο χιλιόμετρα έξω από το Μελιγαλά προς τη μεριά της Πηγάδας.
Το ανέφερε στο καφενείο ο μπάρμπα Τάσσης ο μπούρμπουνας που δεν το ένιωσε ο ίδιος αλλά ο γάιδαρος που πήγαινε καβάλα στο λιοστάσι να ξελακώσει τις ελιές και πρόγκηξε από την ένταση του φαινομένου το ζωντανό και έριξε το γέρο μπούρμπουνα σε μια γράνα με βάτα και όλοι αποφάνθηκαν ότι αποκλείεται να πρόγκηξε το γαϊδούρι για άλλο λόγο εκτός από κάποιο νέο τραμουντανικό επεισόδιο στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Οιχαλίας.
Άρχισαν τα όργανα παιδιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Σεπ 2021, 19:07

πριν δεκα χρονια περιπου με τους συνωμοσιολογους λεγαμε για 3ππ κλπ
απο τοτε ελεγα οτι αν θα γινει κατι θα συμβει το 20 με το 21 και χθες το θυμηθηκα μπορει να μην εγινε
καμια συρραξη αλλα εγινε παγκοσμιο κραχ με το ιο αρα το εχω με την τρεμουντανα

για το αμεσο μελλον δεν διαισθανομαι τιποτα θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 10 με 15 χρονια
για να δουμε κατι παρομοιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 24 Σεπ 2021, 17:07

nemo έγραψε:πριν δεκα χρονια περιπου με τους συνωμοσιολογους λεγαμε για 3ππ κλπ
απο τοτε ελεγα οτι αν θα γινει κατι θα συμβει το 20 με το 21 και χθες το θυμηθηκα μπορει να μην εγινε
καμια συρραξη αλλα εγινε παγκοσμιο κραχ με το ιο αρα το εχω με την τρεμουντανα

για το αμεσο μελλον δεν διαισθανομαι τιποτα θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 10 με 15 χρονια
για να δουμε κατι παρομοιο

σχολιο 28
οοοχι γλυκε μου τωρα θα το δουμε ....καποιοι απο το τρεμουλο θα πανε νοσοκομειο ...καθως μιλαμε για βαρυτοηλεκτομαγνητικη διαταραχη του πλανητη ...εμετοι πονοκεφαλοι ζαλαδες ιλιγγοιι ταχυπαλμιες αρρυθμιες ...θα γεμισουν τα νοσοκομειο .. θα νιωσουμε πλεον καλα οτι το πετσι μας το κυβερνηα η διαχυτη και πανταχου παρουσα βιοηλεκτρομαγνητικη θαλασσα μεσα σε αυτη κολυμπουμε και η διαταραχη της μας επηρεαζει αμεσα ..ειμαστε πανω απο ολα ενργειακε ςυπαρξεις κι αυτο θα μα ςτο θυμισει καλα η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ...

Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ...ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ...Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ...ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ..ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΧΙΛιΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΒΥΣΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ...ΣΤΕΡΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ.. ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΧ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ...ΚΤΛ ΚΤΛ ,,, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ....

...δεν θα χτυπησουν ολα μαζι αλλα χωρια ποτε το ενα ποτε το αλλο ενω τα πεδια θα τρεμουν για πολυ καιρο οχι συνεχομενα αλλα με διακοπες ...τα καταστρφικα φαινομενα θα ακολουθησει το σταματημα του Ηλιου στο ουρανο ...και η αλλαγη της πλανητικης τροχιας ...

αυτα αν δεν σταματησει βαθμιαια και αν εντατικοποιηθει Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗς ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΒΑΡΥΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ :iiiii:

....αλλα αυτα ετσι και ξεσπασει βιαια η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ...για την οποια ευθυνεται το Σχεδιο το Παναρχαιο της αλλαγης της φορας της τροχιας του πλανητη ...αν ομως..ΑΝ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 24 Σεπ 2021, 17:14

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΤΡΕΜΟ 1

ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ!!! ..

ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ..ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ... ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ..

....ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ,, ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΟΥΙΤΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΝΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΙ ΙΛΙΓΓΟΙ .ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΕΡΜΟΥΝΤΙΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ .. ΑΛΙΜΟΝΟ ΚΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ !!!!!

ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΥΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ !!!

ΟΙΜΕ ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΣ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ !!!!ΟΙΜΕ !!!

ΟΙΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ !!!ακομη κι οι συνωμοσιολογοι θυματα της παραπληροφορησης κοιτουν τα αστρα στο ουρανο και μετρουν ψιλους στα αχυρα την ωρα που ολη η γη ειναι στα προθυρα να ξερασει τις δυναμεις επαναφορας της

σχολιο 29

..η Ζωη Κουρουκλη τραγουδα για την ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ το 1968..χμμμ απολαυστε την....

https://www.youtube.com/watch?v=WmO1zu_gpSo

το νημα το διακινω στο διαδικτυο απο το 2013 ..ΕΔΩ στο esoterica πριν 8 χρονια ...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.as ... C_ID=11716
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Σεπ 2021, 11:03

η τρεμουντανα κτυπησε με σεισμο τρεις φορες την ελλαδα περιμενουμε να επεκταθει και σε αλλα μερη
ή απο σεισμο θα παμε ή απο τα εμβολια ή απο τον κοβιτ ...ή απο την βαρεμαρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Σεπ 2021, 16:46

nemo έγραψε:η τρεμουντανα κτυπησε με σεισμο τρεις φορες την ελλαδα περιμενουμε να επεκταθει και σε αλλα μερη
ή απο σεισμο θα παμε ή απο τα εμβολια ή απο τον κοβιτ ...ή απο την βαρεμαρα

σχόλιο 30

θυμιζουμε την αιτια της ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑΣ

χα...αυτο δεν εναι η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ...η Τρεμουντανα οταν αρχισει να εκδηλωνεται θα ειναι κατι τρομακτικο ...θα τρεμουν το πεδια κι αυτο δεν το εχουμε ξαναζησει ...η ταλαντωση αυτη υπαρχει αλλα δεν ειναι μεγαλης ακομη ισχυος ωστε α γινεται αισθητη ...μονο επιστημονκα οργανα την αντιλαμβανονται ...
....ξεκινα κρατα μιση ωρα η πεντα λεπτα σταματα για καποιες ωρες ξαναξεκινα κοκ κ αυτο για μηνες ή και χρονια ...θα συνοδευεται με ενα υποκωφο ακουστο βουιτο ...που παραγει το ιδιο το τρεμουλο ως γνωστο η ταλαντωση υλικο μεσου δινει ηχο ...
...μετα σε δευτερο χρονο θα ακολουθουν τεκτονκοι σεισμοι, πλημμυριδες αποκολησεις στεριων τσουναμια κτλ

...να πουμε ξανα οτι ο κοσμος μας βρισκεται υπο σκληρη αποικιοκρατια-ξενοκρατια ... αφοτου εδραιωθηκε, οι εγκεφαλοι της εβαλαν σε εφαρμογη το σχεδιο της αλλαγης των κοσμικων τροχιων με την βοηθεια εγκαταστασεων που παρηγαγαν τεχνητα βαρυτικα πεδια ..ο σκοπο ηταν να να καθυστερησουν το παγκοσμιο χρονο και να το αντιστρεψουν αν μπορουν και να παρατεινουν ο χρνο της εξουσιας τοςυ στον κοσμο μας ... καταφεραν τελικα να γυρισουν τον πλανητη μας αναποδα και να τον κανουν να αυτοπεριστρεφεται με αντιθετη φορα στρεψης .. αυτο με τους αιωνες δημιουργησε τασεις επαναφοραςσ α να αυτε ς του ελατηριου .. αυτες ενεργουν και προκαλουν το τρεμουλο ...

....να εδω κατι παρομοιο κανουν αιωνες τωρα οι αποικιστες με τις εγκαταστασεις Θηρια παραγωγης τεχνητων βαρυτικων πεδιων ..το Cern ειναι μαι μινιατουρα αυτων των εγκαταστασεων ...να σκεφτειτε μια εγκατασταση Θηριο μπορει να εχει διαμετρο οση η Πελοποννησος,, απο την Κορινθο ως την Πυλο,,, σε τετοιων διαστασεων σωληνες κενου ή πλασματος να επιταχυνονται σωματιδια ....

....να κατι παρομοιο με αυτο το κουρδισμα ελατηριου εχει γινει ...

https://www.youtube.com/watch?v=DAGCxdpMrBw
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”