Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Ναι καλά.
Για το Χρίστο Ελ δεν έγραφες τέτοιους διθυράμβους όμως.

Δεν ξερω πως σχηματισες αυτην την αποψη. Δεν δειχνω στην ΜΥΘΗΡΑ παραπανω σεβασμο απ'οτι δειχνω σε καθε χρηστη. Oταν αναφερω τις περγαμηνες της ΜΥΘΗΡΟΣ στο τοπικο και σχολικο τυπο δεν πλεκω διθυραμβο αλλα αναφερω την απλη πραγματικοτητα, η οποια αλλωστε συμφωνα με τις αρχες του διαλεκτικου υλισμου ειναι αντικειμενικη, δηλαδη υπαρχει εξω και ανεξαρτητα απο το υποκειμενο.
Ο οποιοσδηποτε απαρνειται την τεραστια διαδρομη της δημοσιολογου και περσονας ''ΜΥΘΗΡΟΣ'' ξεπεφτει στον ιδεαλισμο και μαλιστα στον υποκειμενικο ιδεαλισμο του Μπερκλει.
Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολλες ερωτικες επιτυχιες εντος και εκτος φορουμ και απ'οσο γνωριζω βρισκεται σε πολυετη σχεση. Δεν νομιζω οτι εχει αναγκη την προσοχη σου

?
σχολιο 14..λοιπον
Λαχουρ να ξερεις οπως δεν θελω να με υποτιμουν χωρις να αξιζω τεοια υποτιμηση ετσι και να με υπερτιμουν χωρις λογο δε θελω ...
...αν δεν με κοροιδευεις σιγουρα με εχεις περασει για αλλη ...δεν ειμαι αυτη που νομιζεις και κριμα γιατι μαλλον αυτο το πρεστιζ σε εκανε να εχεις θετικη γνωμη γιαμενα κι οχι αυτη καθεαυτη η ουσια των γραφομενων απο μενα .. οποτε λυπαμαι για αυτο ......για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι αυτη που νομιζεις κανε με φιλη στο
facebook < Ζωή Κυριακίδου> , εκει στον τοιχο μου θα δεις ολο το σηματοδοτημενο προφιλ μου και την φιλοσοφικη μου περσονα συμπληρωμα της οποιας ειναι η ΜΥΘΗΡΑ σημα το κορακι ..θα σου στειλω φωτο μου να δεις ...ποια ειμαι καμια σχεση με την διασημη δημοσιολογο που εχεις στο νου ...και τελικα δεν καταλαβα ποια εννοεις ,,, απλα ειμα μια περιθωριακη αγνωστη στο ευρυ κοινο κορακοφιλοσοφος δημοσιολογος συνομωσιολογος αποκρυφολογος ...
λυπαμαι που σου χαλαω την μανεστρα μωρε Λαχουρ ..κι εγω που νομιζα οτι εκτιμησες τα γραφομενα μου.... κριμα τι κριμα ,, μα ειπα κι εγω ...
..επισης ο
Σπαρκ ξερει το κατα κοσμον κανονικο ονομα μου ...και καποια γραπτα μου με αυτο το ονομα ....ρωτα τον ...