Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιουν 2020, 14:12

Adminović έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 11

...με μπερδευεις με αλλη Λαχουρ...αα ετσι εξηγουνται τα κολαζοντα λογια σου ....οσο για τα εκατομμυρια ...περνω με 400 ευρω το μηνα ...και παραγγελιες επαγγελματικε ςδνε μπορω να κανω γιατι με πιανει απροθυμια να δημοσιολογσω για το οτιδηποτε ....

Ο Λαχουρένιος τα λέει αυτά για σου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια και αδυναμία.

Δεν τιθεται θεμα συμπαθειας, αποτελει ενα ακλονητο γεγονος οτι η ΜΥΘΗΡΑ ειναι εγκριτη πολιτικοκοινωνικοτετοια δημοσιολογος με καιριες παρεμβασεις στο μεταφυσικο γιγνεσθαι και συμμετειχε σε εντυπα με τζιρους εκατομυριων ευρω. Μονο ζηλεια θα μπορουσε να παρακινησει καποιους να της κανουν επιθεσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιουν 2020, 14:28

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολυετη καριερα ως δημοσιολογος στον τοπικο τυπο αποκομιζοντας εκατομυρια ευρω απο την δραστηριοτητα της αυτη. Ειναι τιμη μας να γραφει εδω.

σχολιο 11

...με μπερδευεις με αλλη Λαχουρ...αα ετσι εξηγουνται τα κολαζοντα λογια σου ....οσο για τα εκατομμυρια ...περνω με 400 ευρω το μηνα ...και παραγγελιες επαγγελματικε ςδνε μπορω να κανω γιατι με πιανει απροθυμια να δημοσιολογσω για το οτιδηποτε ....

400 ευρω παιρνεις τωρα, αλλα γνωριζω οτι εβγαζες χιλιαδες ευρω το μηνα μεχρι να χτυπηθει ο τοπικος τυπος απο την κριση. Ξερω επισης οτι ακομα βγαζεις αρκετα λεφτα απο την δημοσιογραφικη σου ιδιοτητα. Δεν ειναι ντροπη ουτε προκλητικο να το παραδεχθεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Ιουν 2020, 14:45

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:
Ο Λαχουρένιος τα λέει αυτά για σου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια και αδυναμία.

Δεν τιθεται θεμα συμπαθειας, αποτελει ενα ακλονητο γεγονος οτι η ΜΥΘΗΡΑ ειναι εγκριτη πολιτικοκοινωνικοτετοια δημοσιολογος με καιριες παρεμβασεις στο μεταφυσικο γιγνεσθαι και συμμετειχε σε εντυπα με τζιρους εκατομυριων ευρω. Μονο ζηλεια θα μπορουσε να παρακινησει καποιους να της κανουν επιθεσεις.

Ναι καλά.
Για το Χρίστο Ελ δεν έγραφες τέτοιους διθυράμβους όμως. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 14:59

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 11

400 ευρω παιρνεις τωρα, αλλα γνωριζω οτι εβγαζες χιλιαδες ευρω το μηνα μεχρι να χτυπηθει ο τοπικος τυπος απο την κριση. Ξερω επισης οτι ακομα βγαζεις αρκετα λεφτα απο την δημοσιογραφικη σου ιδιοτητα. Δεν ειναι ντροπη ουτε προκλητικο να το παραδεχθεις.

σχολιο 12

..τι να παραδεχτω μωρε ΄Λαχου σταματα το ειρωνευμα ...
με ποια μπερδευεις αληθεια θα θελα να ξερω,, αα γιαυτο και η εκτιμηση ...πονταρεις οτι γρια τα εχει τα λεφτακια κατσε να την κολασουμε ....η μαλλον ριχνεις αδειες να πιασεις γεματες ..αχαχ παει το θεμα μου ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ....

κι εγκριτη δεν ειμαι ..δημοσιολογος ...περιθωριακη και με ανωμνυμια η ψευδωνυμια .. ενεργη συστηματικη ναι ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιουν 2020, 15:22

Adminović έγραψε:Ναι καλά.

Δεν ξερω πως σχηματισες αυτην την αποψη. Δεν δειχνω στην ΜΥΘΗΡΑ παραπανω σεβασμο απ'οτι δειχνω σε καθε χρηστη. Oταν αναφερω τις περγαμηνες της ΜΥΘΗΡΟΣ στο τοπικο και σχολικο τυπο δεν πλεκω διθυραμβο αλλα αναφερω την απλη πραγματικοτητα, η οποια αλλωστε συμφωνα με τις αρχες του διαλεκτικου υλισμου ειναι αντικειμενικη, δηλαδη υπαρχει εξω και ανεξαρτητα απο το υποκειμενο.

Ο οποιοσδηποτε απαρνειται την τεραστια διαδρομη της δημοσιολογου και περσονας ''ΜΥΘΗΡΟΣ'' ξεπεφτει στον ιδεαλισμο και μαλιστα στον υποκειμενικο ιδεαλισμο του Μπερκλει.

Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολλες ερωτικες επιτυχιες εντος και εκτος φορουμ και απ'οσο γνωριζω βρισκεται σε πολυετη σχεση. Δεν νομιζω οτι εχει αναγκη την προσοχη σου :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 19:32

σχολιο 13

...απλα διεκδικω τα αυτονοητα δικιαωματα μου να μην με μπουλαρεις ....και παρενοχλεις ...δεν χρειαζομαι ουτε διθυραμβους ουτε βορβορους οχετους υβρεολογιας .. μια μεση αντιμετωπιση εινα προτιμοτερη ..

...δεν θελω ουτε για την κωλαρα μου να μιλας ουτε για τα γραφτα μου να τα υποβιβαζεις σε κωλοχαρτα .. ουτε θα παραβλεψω οτι θα θελες να πεταξεις γκομενες απο το μπαλκονι οτι η τελεια σχεση εινα με τη μη πορδευομενη κατα εσε γυναικα ουτε να το παιζεις ηλιθιως οτι σου την πεφτω .. ημαρτον δηλαδη .....απλα θελω να σε συνετησω ..να μη με προσβαλεις και να μη πρσβαλεις γενικα το γυναικειο φυλο ...αν οχι παραιτησου ...ενταξει μλκς ??γκεε??..

κια το ξαναλεω ... ψηφιζω την απομακρυνση σου απο την διαχειριση ...σαν επιθυμια νοερη .. για εν αδιαστημα μεχρι να δειξει μεταμελεια ...και αλλο χαρακτηρα ...γκε
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 19:44

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Ναι καλά.

Δεν ξερω πως σχηματισες αυτην την αποψη. Δεν δειχνω στην ΜΥΘΗΡΑ παραπανω σεβασμο απ'οτι δειχνω σε καθε χρηστη. Oταν αναφερω τις περγαμηνες της ΜΥΘΗΡΟΣ στο τοπικο και σχολικο τυπο δεν πλεκω διθυραμβο αλλα αναφερω την απλη πραγματικοτητα, η οποια αλλωστε συμφωνα με τις αρχες του διαλεκτικου υλισμου ειναι αντικειμενικη, δηλαδη υπαρχει εξω και ανεξαρτητα απο το υποκειμενο.

Ο οποιοσδηποτε απαρνειται την τεραστια διαδρομη της δημοσιολογου και περσονας ''ΜΥΘΗΡΟΣ'' ξεπεφτει στον ιδεαλισμο και μαλιστα στον υποκειμενικο ιδεαλισμο του Μπερκλει.

Η ΜΥΘΗΡΑ εχει πολλες ερωτικες επιτυχιες εντος και εκτος φορουμ και απ'οσο γνωριζω βρισκεται σε πολυετη σχεση. Δεν νομιζω οτι εχει αναγκη την προσοχη σου :fico:
?

σχολιο 14
..λοιπον Λαχουρ να ξερεις οπως δεν θελω να με υποτιμουν χωρις να αξιζω τεοια υποτιμηση ετσι και να με υπερτιμουν χωρις λογο δε θελω ...

...αν δεν με κοροιδευεις σιγουρα με εχεις περασει για αλλη ...δεν ειμαι αυτη που νομιζεις και κριμα γιατι μαλλον αυτο το πρεστιζ σε εκανε να εχεις θετικη γνωμη γιαμενα κι οχι αυτη καθεαυτη η ουσια των γραφομενων απο μενα .. οποτε λυπαμαι για αυτο ...

...για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι αυτη που νομιζεις κανε με φιλη στο facebook < Ζωή Κυριακίδου> , εκει στον τοιχο μου θα δεις ολο το σηματοδοτημενο προφιλ μου και την φιλοσοφικη μου περσονα συμπληρωμα της οποιας ειναι η ΜΥΘΗΡΑ σημα το κορακι ..θα σου στειλω φωτο μου να δεις ...ποια ειμαι καμια σχεση με την διασημη δημοσιολογο που εχεις στο νου ...και τελικα δεν καταλαβα ποια εννοεις ,,, απλα ειμα μια περιθωριακη αγνωστη στο ευρυ κοινο κορακοφιλοσοφος δημοσιολογος συνομωσιολογος αποκρυφολογος ...
λυπαμαι που σου χαλαω την μανεστρα μωρε Λαχουρ ..κι εγω που νομιζα οτι εκτιμησες τα γραφομενα μου.... κριμα τι κριμα ,, μα ειπα κι εγω ...

..επισης ο Σπαρκ ξερει το κατα κοσμον κανονικο ονομα μου ...και καποια γραπτα μου με αυτο το ονομα ....ρωτα τον ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 27 Ιουν 2020, 19:53

ΣΧΟΛΙΟ 15

ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ....

....επιτελους γραφτε κατι για αυτο μη ειστε τοσο απελπιστικα αδιαφοροι που ο χρονος σας ανακοινωνεται ωςσταματημενος...ρωτηστε κατι επιτελους σχετικο ....
ρωτηστε βρες σεις << τι εννοω ως χρονο >> εστω αυτο !!! :shiit:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 27 Ιουν 2020, 19:54

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ψηφιζω την απομακρυνση σου απο την διαχειριση ...σαν επιθυμια νοερη .. για εν αδιαστημα μεχρι να δειξει μεταμελεια ...και αλλο χαρακτηρα ...γκε

έχει καταντήσει βαρετή η κόντρα μεταξύ σας, τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε σελίδες με μηνύματα που γράφετε εξ αιτίας παρεξήγησης ή έστω προσβολής.

η μυθηρα μας τα κάνει τούμπανο με τα σχόλια που αριθμεί λες και έχει σημασία η αρίθμηση τους, και τις προτάσεις που δεν αφορούν και θα έλεγα πως είναι αποτυχημένες ιδέες όπως τα σχόλια 24, 25, 26
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=3&t=295&start=760#p300306

και ο ραν συνεχίζει να παρενοχλεί την μυθηρα για το κέφι του, θυμάμαι απο πέρυσι βρομάει αυτή η κολόνια.
ραν σταμάτα να γράφεις για την μυθηρα
και εσυ μυθηρα γράφε λίγα και καλά, τις φανταστικές ιδέες για αλλαγές στο φόρουμ να τις εφαρμόσεις αλλού.
εννοείται πως ο ραν είναι άξιος συντονιστής και κολώνα του ελεύθερο και θα παραμείνει έτσι.
και μυθηρα όλοι έχουν απο ένα κώλο ή κωλάρα ανάλογα με τα κιλά που κουβαλούν.
σταματήστε την κόντρα, σας βαρέθηκα
:s_mad
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2020, 20:01

Nα ξέρετε ότι η διαβάθμιση είναι η εξής:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”