Λεξικό "Νέας Εποχής"
-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Σικελιώτης
- Basic poster

-
Σπυρος1
- Rookie poster

Re: Λεξικό "Νέας Εποχής"
Αποκάλυψη Ιωάννου 22.16
ΛΑΜΠΡΟΝ ΠΡΩΙΝΟΝ ΑΣΤΡΟΝ = ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ = 2252
εγω ιησους επεμψα τον αγγελον μου μαρτυρησαι υμιν ταυτα επι ταις εκκλησιαις εγω ειμι η ριζα και το γενος δαυιδ ο αστηρ ο λαμπρος ο πρωινος
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Σπυρος1 έγραψε:
= Εωσφόρος
0 .
-
Σπυρος1
- Rookie poster

Σπυρος1 έγραψε:Αποκάλυψη Ιωάννου 22.16εγω ιησους επεμψα τον αγγελον μου μαρτυρησαι υμιν ταυτα επι ταις εκκλησιαις εγω ειμι η ριζα και το γενος δαυιδ ο αστηρ ο λαμπρος ο πρωινος
ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΣΤΗΡ = ΦΩΣΦΟΡΟΣ = ΕΩΣΦΟΡΟΣ + ΠΟΛΕΜΟΣ = 2440
Επιστολή Πέτρου Β'
καὶ ἔχομεν βεβαιότερον τὸν προφητικὸν λόγον, ᾧ καλῶς ποιεῖτε προσέχοντες ὡς λύχνῳ φαίνοντι ἐν αὐχμηρῷ τόπῳ, ἕως οὗ ἡμέρα διαυγάσῃ καὶ φωσφόρος ἀνατείλῃ ἐν ταῖς καρδίαις ὑμῶν·
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Η αριθμητική αξία της εβραϊκής λέξης JAH, μια από τις μορφές του Τετραγράμματου. Δίνει άθροισμα 15
4----9---2
3----5---7
8----1---6
Υπάρχει στο δωμάτιο Διαλογισμού του ΟΗΕ
4----9---2
3----5---7
8----1---6
0 .
-
Σικελιώτης
- Basic poster

Σπυρος1 έγραψε:Σπυρος1 έγραψε:Αποκάλυψη Ιωάννου 22.16εγω ιησους επεμψα τον αγγελον μου μαρτυρησαι υμιν ταυτα επι ταις εκκλησιαις εγω ειμι η ριζα και το γενος δαυιδ ο αστηρ ο λαμπρος ο πρωινος
ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΣΤΗΡ = ΦΩΣΦΟΡΟΣ = ΕΩΣΦΟΡΟΣ + ΠΟΛΕΜΟΣ = 2440
Επιστολή Πέτρου Β'καὶ ἔχομεν βεβαιότερον τὸν προφητικὸν λόγον, ᾧ καλῶς ποιεῖτε προσέχοντες ὡς λύχνῳ φαίνοντι ἐν αὐχμηρῷ τόπῳ, ἕως οὗ ἡμέρα διαυγάσῃ καὶ φωσφόρος ἀνατείλῃ ἐν ταῖς καρδίαις ὑμῶν·
Μην παραπλανείς με συγκρητισμούς και Αριθμολογία-Θεοσοφία
Ησαίας 14:12 πως έπεσες εκ του ουρανού, Εωσφόρε, υιέ της αυγής· συνετρίφθης κατά γης, συ ο καταπατών τα έθνη.
Λεξικό Υδρόγειος

Ο Αστήρ ο Πρωϊνός για τον Ιησού σημαίνει: Ο Χριστός είναι ο εισηγητής της Ανεσπέρου Ημέρας, της Αιωνίου Ζωής, ταυτοχρόνως δε και ο οδηγός προς την Αιώνιον Ζωήν
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Σικελιώτης έγραψε:Η αριθμητική αξία της εβραϊκής λέξης JAH, μια από τις μορφές του Τετραγράμματου. Δίνει άθροισμα 15
4----9---2
3----5---7
8----1---6
Φίλε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά η λέξη Γιαχβέ-Ιεχωβά όχι μόνο δεν είναι βρισιά, αλλά είναι το όνομα του Υπέρτατου Όντος στο οποίο πιστεύεις ως χριστιανός ορθόδοξος.
Εκτός και αν πιστεύεις στο Δωδεκάθεο και κάνω λάθος.
Η Καινή Διαθήκη πατάει πάνω στην Παλαιά, και θα βρεις μυριάδες παλαιοδιαθητικές αναφορές σε αυτή.
Η μάνω του Μωυσή ήταν η Ιωχαβέδ.
Σκέψου το και πες μου.
0 .
..