Εμπειρίες από την άλλη πλευρά ❈

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Εμπειρίες από την άλλη πλευρά ❈

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 05 Ιούλ 2020, 20:22

σχολιο 9

εξωσωματικη αφη ενος αλλου παραξενου χωροχρονου

... τις επομενες φορες που βγηκα απο το σαρκινο σωμα μου ( παλι αυθορμητα χωρις προσπαθεια η απλα κατι εξωτερικο απο μενα το προκαλεσε ακομη δεν ξερω) .. αρχισα να πειραματιζομαι και να εξερευνω το χωρο γυρω μου ...

...τα αντικειμενα και την αφη τους ..χμμ .. θυμαμαι το αισθημα αφης .. τα ματια ομως ηταν κλειστα ...δνε εβλεπα ...αγγιζα πραγματα γυρω μου καρεκλες τραπεζια παραθυρο επιπλεον γενικα ...ενιωθα την αφη τους και καταλαβαινα τι αντικειμενα ειναι ...

...αλλα ω του θαυματος στο χωρο που εξερευνουσα δνε υπηρχαν μονο τα πραγματα τα συγχρονα της καθημερινοτητας μου αλλα και παλια επιπλα προ καιρου ειχαν βγει απο το δωματιο μου ...ναι τα αγγιζα με τα ""ενεργειακα μου χερια "" και με κειστα τα ματια ...τα παλια επιπλα το παλιο παραθυρο .. φευ ...

... η νεα διασταση της βιονμεργεικης υπαρξης μου που ειχε γλιστρησει απο το σωμα ειχε μνημη απο αυτα τα αντικειμενα κι ενιωθα να τα<< αγγιζω >>>τα αντικειμενα αυτα αν και ειχαν καταστραφει κι αφαιρεθει απο το χωρο το πραγματικο εγω μπορουσα να τα αγγιξω καθως ηταν ακομη εκει ως ενεργειακες οντοιτητες προφανως ...μπορουσα και να νιωσω τις λεπτομερειες της επιφανεια τους ...και να τα θυμηθω που ηταν και πως ηταν ....μονο απο την αφη ..τα ματια παντα κλεισμενα ...εκπληκτικο !!!!!!!!!!!!!!!!τρομερη δυνατοτητα ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 06 Ιούλ 2020, 20:51

Εικόνα

Στον εσωτερισμό, αστρική προβολή χαρακτηρίζεται η μεταφυσική και εσωτερική εμπειρία κατά την οποία το «αστρικό σώμα» αποχωρίζεται από το «υλικό σώμα». Το αστρικό σώμα σύμφωνα με τους αποκρυφιστές είναι άρρηκτα δεμένο με το υλικό και δεν υπόκειται στην αντίληψη των αισθήσεων. Πολλές φορές συνδέεται ουσιαστικά με το ψυχικό φαινόμενο γνωστό και ως «εξ αποστάσεως παρατήρηση» (remote viewing).

Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεταφυσικής, υπάρχουν πολλές διαστάσεις ύπαρξης. Είναι ο υλικός μας κόσμος όπως τον γνωρίζουμε και είναι και άλλοι κόσμοι, παράλληλοι αλλά και ανεξάρτητοι με αυτόν, ένας εκ των οποίων είναι ο αστρικός. Οι ίδιοι οι άνθρωποι αποτελούνται από πολλά «σώματα» καθένα από τα οποία έρχονται σε επαφή με κάποιους από αυτούς τους κόσμους/διαστάσεις.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες και συστηματικά πειράματα νευρολογίας, δεν επαληθεύεται καμία από τις παραπάνω θεωρίες καθώς η αστρική προβολή, όπως και κάθε εξωσωματική εμπειρία τέτοιου είδους, οφείλονται σε εγκεφαλικές δυσλειτουργίες ή χρήση ψυχότροπων ουσιών.

τεχνικές αστρικής προβολής https://www.awakengr.com/i-kalyteres-technikes-astrikis-provolis/
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Ιούλ 2020, 22:27

εχουμε απο την αρχαιοτητα ακομη αναφορες ..αλλα να ποσο σιγουροι ειμαστε οτι δεν προκειται σε εγκεφαλικες λειτουργίες;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Ιούλ 2020, 19:06

σχολιο 10

...η εξωσωματικη εμπειρια εινα βεβαια μια εξτρα ακραια κατασταση για το εγκεφαλο ...δεν εινα τυχαιος ο θορυβος που ακουγοταν καθε φορα που εβγαινα μεσα στο κρανιο μου ...αλλα οτι ειναι εξω απο την κανονικη λειτουργια του εγκεφαλου μας γιατι να το θεωρησουμε δυσλειτουργια κι οχι μαι εξαιρετικη κατασταση σπανιας λειτουργιας του απο τις δυνατοτητες που δεν γνωριζουμε κι αποτελουν το 90% των δυνατοτητων μας ..μονο με το 10% ωειμαστε εξοικειωμενοι...

....η βιοενεργεια μας ειναι ενα αυγο εχει πολλα στρωματα το λεγομενο αστρικο ειναι πολυ πιο εσωτερικο ...εγω ενιωθα να εχω βγει με το πιο εξωτερικο απο αυτα ...κια βρισκομουν σ εμια υλοενεργεικαη διασταση επεδερμικη την εκξωτατη εκει που εκδηλωνεται και η συμπυκνωμενη υλη ( οπω ςτην λεω συχνα )

πως μπορω να αναρτησω αρχειο ???να σας δειξω τι εννοω ειναι ολοκληρη θεωρια>>>> ..

...στις επομενες εμπειριε ς μου περασα μεσα απο τον τοιχο του δωματιου βγηκα με κλειστα ματια παντα στο μπαλκονι ...βρεθηκα στο κενο του χωρου αιωρηθηκα και κατεβηκα στο ισογειο .. περπατησα ... ναι ενιωθα να εχω ενα απολυτως συγκροτημενο σωμα με ποδια με χερια με κεφαλι ...ενα αντιγραφο του σαρκικου μου η μαλλον το σαρκικο μου ηταν ενα αντιγραφο του βιονεργειακου μου αυτου κελυφους ...αιθερικο το λενε οι αποκρυφιστες αλλα οι οροι αιθερικο αστρικο μας μπερδευουν .. καλυτερα να το ονομασουμε εξωτατο βιοενεργειακο περιβλημα της ψυχής .. μπλεον με σιγουρα μια απο τοσ αχρονια εξερευνησης και θεωρητικης κατανοησης με αυτο το περιβλημα κινιομουν στις εξωσαωματικε ςμου εμπειριες τις περισσοτερες φορε ς εμπειρεις που δνε προκαλεσα απλα μου συνεβησαν μαλιστα πιστευω οτι μου τις προκαλεσαν αλλοι ...

...παιδια σα παρακαλω μακρυα η κουφια επιστημη απο το θεμα αυτο αλλιως δνε εχιε νοημα να μιλαμε ....η κατεστημενες επιστημε ςδεν εθλουν γνωση της ψυχης γιατια λλιω το συστημα χαθηκε θα καταρρευσει ....η ενοχη σιωπη του και η καταστολη της σχετικης ερευνας ειναι συτσικη στρατηγικη ...γιαυτ δεν εχιε νοημα να κανουμε επιστημονικες θεωρησεις του συρμου σε αυτο το θεμα ..

..η εμπειρια να περασεις μεσα απο το τοιχο ειναι εκπληκτικα αποκαλυπτικη ...ενιωσα την παγωνια του υλικου ..σα να μου κοβοταν η ανασα ...πλησιασα εβαλα πρωτα το χερι το ενεργειακο μου δεν ειναι ευκολο να βγεις απο την αλλη πρεπει να δωσεις ενα σπρωξιμο να δημιουργησεις μια εξτρα πιεση στην ενεργεια σου ..και τοτε σαν να ρουφιεσαι απο την αλλη πλευρα του τοιχου ..δηλαδη εστιαζεις που θελεις να βρεθεις κια η ενεργεια σου τραβιεται προς το σημειο της εστιασης ...παντα με κλειστα τα ματια ...καθαρη φυσικη των ρευστων πραγματικα !!!πιεση κινηση ρευστου απο την μεγαλη προς την μικρη πιεση ..

...το ανοιγμα των ματιων των εσωτερικων ειναι μια αλλη εκπληκτικη εμπειρια ...ειδα την βιοενεργειακη μορφη μου σε καποια απο τις εκτοπισεις της βιοενεργεια μου ( ας τις πουμε ετσι ) ... μεινετε σε επαφη να σας πω ....πως ανοιξα τα βιονεργειακα μου ματια κια τι ειδα...

...οχι αυτα δεν εινα μυθηριακες φαντασιες και μυθιστοριες .. ειναι αληθινες εμπειριες ζωης ... και μαρτυρας μου η ΖΩΗ .. ΚΙ ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ....ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΟΥ <<ΨΕΥΤΡΑ>>.........

...μαλιστα χρειαστηκα μια ολοκληρη ζωη για να τις σπουδασω να τις μελετησω να φταξω θεωριες για την ερμηνεια τους ..την φυσικη ερμηνεια εννοω ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 07 Ιούλ 2020, 20:53

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:πως μπορω να αναρτησω αρχειο ???να σας δειξω τι εννοω ειναι ολοκληρη θεωρια>>>> ..

όταν κάνεις επεξεργασία δημοσίευσης για να βάλεις ένα μήνυμα εδώ
κάτω απο το κουτί που γράφεις το κείμενο γράφει Προεπισκόπηση, Υποβολή
κάτω απο αυτά υπάρχουν 2 καρτέλες που γράφουν Επιλογές, Συνημμένα
πατάς στα Συνημμένα και κάνεις προσθήκη αρχείου. θα σου ζητήσει να επιλέξεις αρχείο από τον υπολογιστή σου για να κάνεις upload. έπειτα θα μπορείς να το δεις στη δημοσίευση σου.

δοκιμαστικό: το αρχείο είναι τύπου reach text document με κατάληξη .rtf
Multiverse1.rtf
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιούλ 2020, 21:38

εχω διβασει πολλα βιβλια επιστημονικη φαντασια οπου και εκει περιγραφουν αυτα που γραφει η μυθηρα
σε ενα που δεν θυμαμαι τον τιτλο περιγραφει μια ομαδα ανθρωπων που κατορθωσαν να μεταφερονται
απο ενα μερος στο αλλο σαν φως επισης και στην ανατολη απο αρχαιες πηγες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 07 Ιούλ 2020, 21:52

έχω μερικές εμπειρίες, θυμάμαι κάποια όνειρα ή σενάρια που δημιούργησα με το μυαλό μου και τα βίωσα
μεταξύ ύπνου και ξύπνιου
άκουσα τους ήχους των χρωμάτων
σαν εφήμερη χαρά σαν λανθάνουσα αντίληψη.

κοιτάξτε εδώ, είναι τα μανιτάρια που πίνουν αυτοί που θέλουν να τρελαθούν και να έχουν παραισθήσεις
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=27&t=7372&start=40#p227502

συλλέγω, επεξεργάζομαι και πίνω amanita muscaria, όμως ξέρω πως να το κάνω δίχως κίνδυνο..

0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Ιούλ 2020, 22:14

nemo έγραψε:εχω διβασει πολλα βιβλια επιστημονικη φαντασια οπου και εκει περιγραφουν αυτα που γραφει η μυθηρα
σε ενα που δεν θυμαμαι τον τιτλο περιγραφει μια ομαδα ανθρωπων που κατορθωσαν να μεταφερονται
απο ενα μερος στο αλλο σαν φως επισης και στην ανατολη απο αρχαιες πηγες

σχολιο 11

...προσωπικα τις εμπειριες που ειχα και πλεον εχουν σταματησει ..(εδω και 10 χρονια δεν ειχα καμμια τετοια εμπειρια .. τις εμπειριες αυτες δεν τις κατωρθωσα μονη μου ...απλα συνεβηκαν μονες του η καποιες φορες ειχα την αισθηση οτι μια παραξενη τεχνολογια μου τις προκαλει ..ΟΠΟΤΕ ΔΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΠΟΤΕ ΔΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ..

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕΔ ΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΕΣ Η ΧΑΠΙΑ ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Ιούλ 2020, 22:18

Spark έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:πως μπορω να αναρτησω αρχειο ???να σας δειξω τι εννοω ειναι ολοκληρη θεωρια>>>> ..

όταν κάνεις επεξεργασία δημοσίευσης για να βάλεις ένα μήνυμα εδώ
κάτω απο το κουτί που γράφεις το κείμενο γράφει Προεπισκόπηση, Υποβολή
κάτω απο αυτά υπάρχουν 2 καρτέλες που γράφουν Επιλογές, Συνημμένα
πατάς στα Συνημμένα και κάνεις προσθήκη αρχείου. θα σου ζητήσει να επιλέξεις αρχείο από τον υπολογιστή σου για να κάνεις upload. έπειτα θα μπορείς να το δεις στη δημοσίευση σου.

δοκιμαστικό: το αρχείο είναι τύπου reach text document με κατάληξη .rtf
Multiverse1.rtf

σχολιο 12

..θα προσπαθησω .. ωραιοι στιχοι ταιριαζουν με τις περιγραφες των εμπειριων σε παραλληλες διαστασεις
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Ιούλ 2020, 22:36

σχολιο 13

...εδω στο αρχειο τα κελυφη της ψυχης το ενα μεσα στο αλλο σαν αυγο .. καθε ενα σωμα υπαρχει σε διαφορετικη διασταση ζωης υλενεργειακη και μπορει να κινειται αυτονομημενο απο τα υπολοιπα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”