Θεωρίες Συνομωσίας

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Θεωρίες Συνομωσίας

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 28 Απρ 2015, 10:42

Ζούμε μεγάλες ψεκασμένες στιγμές
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 28 Απρ 2015, 10:45

Βαλε λιγο τη συμμετοχή σου όμως...βλεπεις...μιλαμε σοβαρά.
Σε λιγο θα ανεβασω και τραγουδακι των "destroyer666" και καποιοι δεν θα μπορεσουν να κοιμηθουν αποψε απο το φόβο.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 28 Απρ 2015, 22:10

Για να δούμε τι είναι συνωμοσία και τι πραγματικότητα βάζω τη γυάλινη Πυραμίδα έξω από το μουσείο του Λούβρου

Εικόνα

Το ερώτημά μου είναι τι θέλει εκεί και γιατί ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς του Κώδικα Ντα Βίντσι ήταν εκεί;
Ο Κώδικας Ντα Βίντσι που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες πραγματεύεται ότι ο Ιησούς άφησε απογόνους...
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 24 Μάιος 2015, 21:29

Σικελιώτης έγραψε:Για να δούμε τι είναι συνωμοσία και τι πραγματικότητα βάζω τη γυάλινη Πυραμίδα έξω από το μουσείο του Λούβρου

Εικόνα

Το ερώτημά μου είναι τι θέλει εκεί και γιατί ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς του Κώδικα Ντα Βίντσι ήταν εκεί;
Ο Κώδικας Ντα Βίντσι που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες πραγματεύεται ότι ο Ιησούς άφησε απογόνους...

Άφησα αναπάντητο το ερώτημα για την Πυραμίδα.
Είναι αντίτυπο της Πυραμίδας του Λευκού Αδελφάτου , παρόμοια υπάρχει στα Ιμαλάια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Μάιος 2015, 21:49

Alkiviades έγραψε:
paralo έγραψε:Η μασωνια δλδ δεν ειναι θεμα καταγωγής αλλά εξουσίας. Σωστα;
(το ρωτησα αυτό -χτες συγκεκριμενα- και μου απαντησαν οτι ειναι θεμα καταγωγής. Μετα μου ειπαν αυτό με τις παντρειές και λίγο μπλοκαρα γιατι αυτό δεν ειναι γενετικό ειναι εξ αγχυστιας μασωνία. Διαφώτησέ με αν κατεχεις καλύτερα).

Οσο για τους ψεκασμούς και το πόσο υπάρχουν: http://www.mirror.co.uk/news/technology ... ke-5485662

(Καλα, οτι δεν κατεχω το θέμα το ξέρω, φαίνεται απο δεκαδες χιλιομετρα μακριά, σε βαθμό αγένιας καμια φορά.)

Είναι κληρονομική η μασωνία, ο γιος του μασώνου γίνεται αυτοδίκαια μασώνος, γνωστά είναι αυτά. Αυτά για παντρειές είναι ψεκασμένα, αλλά το ότι ο ντάντι κληρονομεί την θέση στον γιο καθόλου.

Τώρα ως προς το τι είναι η μασωνία... εντάξει, μεγάλη κουβέντα αυτή. Οι στοές εν πολλοίς ελέγχουν τις κοινωνίες της Δύσης, ακριβώς διότι όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι μέλη των στοών. Στις ΗΠΑ ας πούμε όπου δεν υπάρχει το "στίγμα" του "κακού" μασώνου, οι μασώνοι ...διαφημίζουν την ιδιότητα τους και το προβάλλουν ως προτέρημα και παράσημο.

Η Μασωνια ειναι η πρωιμη αντιδραση των κοινωνικων ελιτ της δυσης εναντι στην χριστιανικη καταπιεση. Αρχικα τα μελη τους ήταν κυριως ατομα με αρκετες τχνικες-επιστημονικες γνωσεις εξου και το μασωνος=κτιστης.
Στη μασωνια προσδιδουν σατανικες ιδιοτητες κυριως οι στοκοι της ορθοδοξιας αλλα και λιγακι οι καθολικοι μπουμπουνες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μάιος 2015, 21:54

ήταν δεν είναι, μόνοι πλούσιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτές πλέον ή που έχουν πανεπιστημιακές γνώσεις
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 24 Μάιος 2015, 22:03

Οργισμένος έγραψε:Η Μασωνια ειναι η πρωιμη αντιδραση των κοινωνικων ελιτ της δυσης εναντι στην χριστιανικη καταπιεση. Αρχικα τα μελη τους ήταν κυριως ατομα με αρκετες τχνικες-επιστημονικες γνωσεις εξου και το μασωνος=κτιστης.
Στη μασωνια προσδιδουν σατανικες ιδιοτητες κυριως οι στοκοι της ορθοδοξιας αλλα και λιγακι οι καθολικοι μπουμπουνες.

Κτίστης ήταν στην αρχή
Με τη μορφή που υπάρχουν σήμερα τη μετέφεραν οι Ναΐτες ιππότες του Ναού.
Στο Ναό του Σολομόντα έχουν γίνει αρχαιολογικές ανασκαφές, που έχουν αποκρυφτεί. Τον δεύτερο θεό που βρήκαν και στον οποίον πίστευαν οι Εβραίοι
πλην Σαμαρειτών και Καραϊμ, τον μετέφεραν στην Ευρώπη οι Ναϊτες Ιππότες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 24 Μάιος 2015, 22:12

Metranion έγραψε:ήταν δεν είναι, μόνοι πλούσιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτές πλέον ή που έχουν πανεπιστημιακές γνώσεις

Υπάρχει και η Θεοσοφία που προσεγγίζει κατώτατου επιπέδου αλλά μορφωμένα άτομα (βλ. ΜΥΘΗΡΑ)
Το ίδιο και η Νέα Ακρόπολη ή οι Ρόταρυ. Αυτό που μετράει είναι η στατιστική: Στα 100 άτομα κάνουν κουμάντο οι δυο εβραϊκής καταγωγής που πάει κληρονομικά.
Έχω κάποια στατιστικά από 1 βιβλίο. Πόσοι στρατιωτικοί, πόσοι, συγγραφείς, πόσοι δημοσιογράφοι κλπ ανήκαν στη Στοά των Αχαρνών.
Στους Ρόταρυ και στους Προσκόπους ο επικεφαλής είναι πάντα Μασώνος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Μάιος 2015, 22:36

Αν δεν ηταν θρησκοι οι μασωνοι θα εκανα ενα ρετζιστερ.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 25 Μάιος 2015, 10:22

Εικόνα

:o
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”