ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...αλλα πες μου για Βελισσαροπουλο τι λεγεται ,, εχω περιεργεια ..παντως ο ανθρωπος αυτος εχει αφησει εν μοναδικο εργο θησαυρο για τα ελληνικα δεδοεμνα [/b]
Κάτσε πρώτα να το εντοπίσω, για συγκρητισμό θυμάμαι..

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...αλλα πες μου για Βελισσαροπουλο τι λεγεται ,, εχω περιεργεια ..παντως ο ανθρωπος αυτος εχει αφησει εν μοναδικο εργο θησαυρο για τα ελληνικα δεδοεμνα [/b]

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 14
.. επισης διαβαζοντας νεοπλατωνικους και ειδικα Πλωτινο ( "Εννεαδες" ) για τις εκπορευσεις του πνευματος αμεσως καταλαβαινεις τις συναφειες και επιρροες που δεχτηκε η Καμπαλα απο την αρχαιοελληνικη εσωτερικη θεολογια

Σικελιώτης έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 14
.. επισης διαβαζοντας νεοπλατωνικους και ειδικα Πλωτινο ( "Εννεαδες" ) για τις εκπορευσεις του πνευματος αμεσως καταλαβαινεις τις συναφειες και επιρροες που δεχτηκε η Καμπαλα απο την αρχαιοελληνικη εσωτερικη θεολογια
Όλοι οι Νεοεποχίτες χρησιμοποιείτε Πυθαγόρα, Πλάτωνα, Πλωτίνο.
Θέτω άμεσα το ερώτημα , δεν κρύβεσαι
Ο Πυθαγόρας όταν πήγε στη Βαβυλώνα δίδαξε ή διδάχτηκε;

Σικελιώτης έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...αλλα πες μου για Βελισσαροπουλο τι λεγεται ,, εχω περιεργεια ..παντως ο ανθρωπος αυτος εχει αφησει εν μοναδικο εργο θησαυρο για τα ελληνικα δεδοεμνα [/b]
Κάτσε πρώτα να το εντοπίσω, για συγκρητισμό θυμάμαι..

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχολιο 16
....εεεεεεεε και λοιπον ,, ο συγκρητισμος δηλαδη εινα κακο πραγμα???. το να συγκρινουμε αξιες , θρησκειες κτλ και να κανουμε και να κραταμε απο καθε πολιστιμικη παραδοση αυτο που θεωρουμε σημαινον και κρισιμο δηλαδη να κανουμε εκλεκτισμο εινα κακο ???

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολη 15
μα πες μου ...ειναι κανεις που να διδασκει χωρις πρωτα να διδασκεται??? ακομη κι αυθορμητες εμπνευσεις μας μαι αορατη διδασκαλια της φυσης στο πνευμα μας δεν ειναι ??
το <διδασκω αει διδσκομενος> δεν το ξερεις ???..
...το οτι το υπαρχον μιερο συστημα χρησιμοποιει αρχαια ιερα συμβολα δεν σημαινει τιποτε και οι σταυροφοροι στο ονομα ενος Χριστου που διδασκε την αγαπη κι την αυτοθυσια εσφαξαν αλλοθρησκους φεροντας μαλιστα το σημα του σταυρου ετσι δεν ειναι ???γιαυτο δεν φταιει η πηγη και η διδασκαλια ..η μηπως φταιει...
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ μηπω ς και με δημοκρατια καταχρηση δεν γινεται ?? δημοκρατια και η εξουσια του δημου .. αλλα ποια αληθεια εξουσια εχει ο δημος λαος να αποφασιζιε για την μοιρα των κοινωνιων ..χμμ καμμια... ωστοσο τοσυστημα ψευδεπιγραφα χρησιμοπποιει τον ορο <<δημοκρατια>>...