Εμπειρίες από την άλλη πλευρά ❈

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εμπειρίες από την άλλη πλευρά ❈

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2020, 09:58

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 4

Spark ...όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει.
< Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ. Κινέζος φιλόσοφος ιδρυτής του Ταοϊσμού >

...το γνωμικο γραφτηκε σε αιωνες σκληρης πατριαρχιας φεουδαρχικης και αυτοκρατορικης τρομοκρατιας οι ταοιστες ηταν υπο διωγμο εξαιτιας των ιδεων τους ..ολοι οι φιλοσοφοι συμβιβαστηκαν κι συρθηκαν οικοσιτοι της αυτοκρατορικης αυλης ωστε να ελεγχονται αμεσα απο τον μοναρχη αυτοκρατορα ..καθως οι φιλοσφοι ηταν η κιβωτος του πνευματος μαι κοινωνια κι αυτοι που ελεγχα με το πνευμα τους και σε ιδεοληπτικο επιπεδο τις κοινωνικες αλλαγες ...οσοι δεν συμβιβαστηκαν εγιναν ερημιτεςπου πηραν τα βουνα κια τα ορη αναζητωντα το αθανατο φυσικο νομο το ΤΑΟ ..χμμ..αυτο γυρω στο 2000πΧ..απο αυτο το φοβο κια διωγμο προεκυψε η αναγκη για σιωπη....
]

μπραβο μυθηρα και ακριβως τα περισσοτερα ανατολιτικα που γραφτηκαν και αναμασιουνται διαρκως απο εμας
γραφτηκαν με αυτες τις συνθηκες που λες -----το 2000 πχ...δεν νομιζω να ειναι ακριβες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 04 Ιούλ 2020, 12:02

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Θανάσης έγραψε::)

Εικόνα

σχολιο 5

........λοιπον οι δικες σου εμπειριες...Θαναση????.. εξαιτιας σου ανοιχτηκε το νημα .. θα κρυφτεις κι εσυ ...σαν τον Σπαρκ ..θα σιωπησεις ενω υπαρχει διψα να επικοινωνησουμε εμπειριες και καποιοι εχουν αναγκη να μαθουν για να ισορροπησουν ψυχολογικα ??
..για πες μας ... τι βιωσες απο τη αλλη πλευρα ??

βιωσες να σου τρωνε το συκωτι ???

σαν τον Προμηθεα??...αναρωτηθηκες γιατι τιμωρηθηκε απο θεους ενας ηρωας της ανθρωποτητας ??τι αντιφαση κι αυτη!!

η αυτοι που τον τιμωρησαν δεν ηταν θεοι αλλα εκπτωτοι αποστατες και δαιμονες
η ο Προμηθεας δεν ηταν ενας ευεργετης αλλα ενας δυναστης ...χμμ..

εχω κι αλλες εμπειρες αλλα αν δεν μιλησετε κι εσεις κι εγω σταματω ...

χημείες μου τρώνε το συκώτι. έχω 3ου βαθμού λιπώδη διήθηση. δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση.

έχω πολλές ιστορίες να πω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει. μπορεί να φρικάρει ο κόσμος.

σε κατάσταση ψύχωσης έχω βιώσει ατελείωτη ζεστασιά, αλλά και απίστευτο τρόμο.
ένιωσα πολύ κοντά στη φύση. στη βίαιη πλευρά της. στην όμορφη πλευρά της.
έφτασα πολύ κοντά στο να μου αποκαλυφθούν όλα, όλα που ίσως χάσαμε και που ψάχνουμε να ξαναβρούμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Ιούλ 2020, 12:37

nemo έγραψε:
μπραβο μυθηρα και ακριβως τα περισσοτερα ανατολιτικα που γραφτηκαν και αναμασιουνται διαρκως απο εμας
γραφτηκαν με αυτες τις συνθηκες που λες -----το 2000 πχ...δεν νομιζω να ειναι ακριβες

σχολιο 6

..ναι περιπου τοτε εμφανιζονται οι μεγαλες αυτοκρατοριες ...γιαυτο το ειπα ..

..οι ταοιστες ηταν οι φιλοσοφοι που καταγγελαν αρχικα τη βια που ασκουσαν οι αυτοκρατορες ... ετσι γιανα σωθουν απο το κυνηγητο που ειχαν κηρυξει οι αυτκρατορες απλα απομονωθηκαν στην φυση εκει ανεπτυξαν μια ακρως μυστικιστικη φθλοσφια με τοςυ αιωνες .. οι πιο συμβατοι μ ετα εκτροπα των αυτοκρατορων ταοιστες φιλξενηθηκα στην αυτοκρατορικη αυτλη κια στα πολυτελη σπιτια των φεουδαρχων μογγολοκινεζων ...

το 213 πΧ εχουμε για το κινεζικο πολιτισμο μια μαρτυρια μεγαλης καταστρφη της αρχαιας γραμματειας καηκαν ολ ατα βιβλια του κοσμπυκιου κυριως αλλα και ταοιστων ...αυτα που σωθηκαν πλεον ειναι ανθρλογια αποσπασματα απο το εργο τους οχι τα αληθινα εργα ...

το βασικο που πολεμησαν οι αυτοκρατορες ηταν τις ταοστικε ςιδεες της ισοτητας, της φιλανθρωπιας, της εναρμονισης με την φυση και τους συμπαντικους νομος (ΤΑΟ) ...οι αυτοκρατορες ηταν ολοι ζωωδεις αρπακτικες ςφυλε ςκαταστροφεις κοινωνινιων και οικοσυστηματων ..τκαταστρατηγητες του ΤΑΟ ..τετοια φαινομενα αποσυρσης φιλοσοφων εοχυμ και στην Ελλαδα πχ ετσι πρεκυψαν οι κυνικοι ...σημειωτεον η αποσυρση καρατ μεχρι τις μερες ςμας φευ !!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Ιούλ 2020, 12:46

Θανάσης έγραψε:
χημείες μου τρώνε το συκώτι. έχω 3ου βαθμού λιπώδη διήθηση. δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση.

έχω πολλές ιστορίες να πω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει. μπορεί να φρικάρει ο κόσμος.

σε κατάσταση ψύχωσης έχω βιώσει ατελείωτη ζεστασιά, αλλά και απίστευτο τρόμο.
ένιωσα πολύ κοντά στη φύση. στη βίαιη πλευρά της. στην όμορφη πλευρά της.
έφτασα πολύ κοντά στο να μου αποκαλυφθούν όλα, όλα που ίσως χάσαμε και που ψάχνουμε να ξαναβρούμε.

σχολιο 7

... τρανσαμινασες .. ειναι και φυσικες οι τασεις για αυτες .. αλλα φταινε κυριως τα περιττα κιλα ...χασε 10 κιλα και η παχυνση του συκωτιου σου θα σταματησει η καλυτερα θα ελεγχθει ...εχω κι εγω τετοιο θεμα ...βαλε στην διατρφη οσυ καυτερη πιπερια και φυσικο χυμο λεμονιου ...μεσα σε ενα μηνα θα δεις το θαυμα...συνδυασμου κιτρικου οξεος και καψαικινης ...

ειμαι ολη αυτια κι εγω νομιζω και οι αλλοι που μπαινουν στο θεμα για τις εμεπιριες σου ...

έφτασα πολύ κοντά στο να μου αποκαλυφθούν όλα, όλα που ίσως χάσαμε και που ψάχνουμε να ξαναβρούμε

αυτο ακουγεται καπως υπερβολικο ...στις περιεργες εμπειριες μας παραμονευει παντα η παρανοια .. αυτο πρεπει ολοι να το προσεχουμε να εκλογικευουμε τι εμπειριες αλλιως στρεβλωνει εντελως ο εγωισμος μας το μηνυμα τους ..

..για λοιπον γραψε κατι για αυτες τις εμπειριες δεν χρειαζεται να ειναι ακριβειας περιπου περιεγραψε το ...εξαλλου με δικη σου παροτρυνση ανοικτηκε το θεμα μη το ξεχνας ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 04 Ιούλ 2020, 20:40

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:αυτο ακουγεται καπως υπερβολικο ...στις περιεργες εμπειριες μας παραμονευει παντα η παρανοια .. αυτο πρεπει ολοι να το προσεχουμε να εκλογικευουμε τι εμπειριες αλλιως στρεβλωνει εντελως ο εγωισμος μας το μηνυμα τους ..

εγωιστικό είναι να θες μια στέρεα αντίληψη της πραγματικότητας.
:)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2020, 20:46

Θανάσης έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:αυτο ακουγεται καπως υπερβολικο ...στις περιεργες εμπειριες μας παραμονευει παντα η παρανοια .. αυτο πρεπει ολοι να το προσεχουμε να εκλογικευουμε τι εμπειριες αλλιως στρεβλωνει εντελως ο εγωισμος μας το μηνυμα τους ..

θαναση μας δουλευεις; τι απαντηση ειναι αυτη τωρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2020, 20:55

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
αυτο ακουγεται καπως υπερβολικο ...στις περιεργες εμπειριες μας παραμονευει παντα η παρανοια .. αυτο πρεπει ολοι να το προσεχουμε να εκλογικευουμε τι εμπειριες αλλιως στρεβλωνει εντελως ο εγωισμος μας το μηνυμα τους ..
.........................................αυτο με την παρανοια να το προσεξουμε ο παρανοικος βλεπει και νιωθει
πολλα πραγματα αλλα εχουν σχεση με το θεμα μας και αλλα ειναι για την πηγαδα
παντως αν παρω απο τον εαυτο μου που εχω λιγο προμάντεμα
πιστευω οτι αλλοι ανθρωποι θα εχουν πολυ περισσοτερο και αν εχουν δεν θα γραφουν σε κανενα εντυπο
και πιστευω και εγω οτι οποιοδηποτε- εστω και ενα 'τρελο πραγμα που μπορουμε και το φανταζομαστε
καπου θα υπαρχει ή θα υπαρξει στο μελλον
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 04 Ιούλ 2020, 21:33

nemo έγραψε:
Θανάσης έγραψε:

θαναση μας δουλευεις; τι απαντηση ειναι αυτη τωρα;

ένας διαφορετικός τρόπος να πω: "δεν ξέρω". :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2020, 21:53

Θανάσης έγραψε:
nemo έγραψε:θαναση μας δουλευεις; τι απαντηση ειναι αυτη τωρα;

ένας διαφορετικός τρόπος να πω: "δεν ξέρω". :dunno:

και γιατι μας βαζεις σε πειρασμο; :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 05 Ιούλ 2020, 20:08

Θανάσης έγραψε:

σχολιο 8

... το να θελουμε μια ""στερεη"" αντιληψη της ζωης γενικα ( δνε την λεω πραγματικοτηα η ζωη δνε εινα πλα πργματα ) με αξιες και αληθειες για τις οποιες να εχουμε μια βεβαιοτητα -στερεοτητα ...χμμ .. ειναι βασικη ανθρωπινη αναγκη μας για την ψυχολογικη ισορροπια.. μας αν δνε το θεουμε αυτο δηλαδη αυτη την βασικη βεβαιοτηα για καποια πραγματα αυτο ειναι επικινδυνο συμπτωμα ψυχοπαθολογικο ...
υπαρχει υγιης εγωισμος και ισορροπημενος και παρανοικος εγωισμος και ανισορροπος πχ το να λες <<έφτασα πολύ κοντά στο να μου αποκαλυφθούν όλα, όλα που ίσως χάσαμε και που ψάχνουμε να ξαναβρούμε.>>εχει μεσα του μια στρεβλη εγωιστικοτητα ...ποτε στην κατασταση π[ου ειμαστε ως ανθρωπινα δεν μπορουν να μα ςαποκαλυφθουν ολα ...αρα λαθεμενα εκτιμησες τις εμπειριες σου γαι τις οποιες δνε θε ςν αμιλησεις κι ακομη σιωπας ...

περιμενουμε βρε Θαναση .. που βρεθηκες στα προθυρα να τα κατανοησεις ολα .. περιμενουμε επιτελους να βρεις το θαρρος να πεις μια απο τις εμπειριες σου ...ουφ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”