ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...μπορεις τωρα με βαση αυτο το σχεδιο πειραμάτος να εξηγησεις τι πειραμα εκανες κια να στειλεις φωτος?
...μπορεις να φτιαξειςκι ενα τετοιο συστηματικο συγγραμα βιβλιο αυτων των πειραματων που ειναι κρισιμα και πολλα..
πιο ευκολο ειναι μα περασει ενα βοδι βεβαια απο το κεφαλι μιας βελονας παρα ενας ανθρωπος επινοητικος της εποχης του σιδηρου να κατσει να ασχοληθει με γνωση που δεν θα του αποφερει αμεσα κερδη ...
θα εχεις γενικη εφεση στην γνωση και αυτο θα εινα το ουσιαστικο κερδος που θα σε ωθει σε θεωρητικες και πρακτικες ερευνες
καλημέρα κάθε μέρατο μοναδικό κέρδος μου είναι πως κατάφερα ακόμα μια φορά να κάνω την φαντασία πραγματικότητα, είναι σπουδαίο για εμένα να κάνω αυτό και φοβάμαι πως όταν σταματήσω να το κάνω δεν θα έχω λόγο ύπαρξης.
έχω κάνει τόσα πολλά κυκλώματα και έργα τέχνης που δεν έχω παρουσιάσει γιατί μου αρκεί που τα έκανα, δεν θέλω κάτι περισσότερο αφού δεν ενδιαφέρομαι για οικονομικό όφελος. ακόμα δεν ενδιαφέρομαι να γίνω γνωστός για τα έργα μου αφού είμαι άνθρωπος που αναζητώ την ησυχία-απομόνωση.
μόνο από προσωπικό ενδιαφέρον θα κάνω παρουσίαση κατασκευής που όμως δεν θα είναι πλήρης, δηλαδή δεν
θα δείξω σχηματικό του κυκλώματος που έφτιαξα για να μην μπορούν να το αντιγράψουν άλλοι.
πιστεύω πως η γνώση πρέπει να έρχεται μόνο στους ικανούς, σε αυτούς που μπορούν να κατανοήσουν την ενέργεια.
μπορώ να δείχνω τα έργα μου και θέλω να μεταδίδω γνώση όχι όμως σε φορουμ στο δίκτυο, μόνο σε φοιτητές ηλεκτροτεχνίας θα το κάνω.
διότι πολλές απο τις κατασκευές μου μπορεί να είναι επικίνδυνες, το ξέρω αυτό, ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για πονηρούς σκοπούς, όπως ρευματοκλοπή κα. δεν θέλω να δίνω τέτοιες ιδέες.
η ελεύθερη ενέργεια είναι θέμα που έχει πολλές προεκτάσεις, μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί να επιφέρει τιμωρία στον προμηθέα που θέλει να την παρέχει σε φτωχούς στο πνεύμα ανθρώπους.
λοιπόν σύντομα θα κάνω φωτογράφιση και παρουσίαση με βιντεο.