Μια ανεξάρτηση γνώμη για τη δράση του Μπιλ Γκέιτς

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μια ανεξάρτηση γνώμη για τη δράση του Μπιλ Γκέιτς

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 20:31

Ναι για αυτο κλαιγοσουν οταν σου ριξαν την σφαλιαρα και ελεγες για μηνυσεις. Σιγα μην χαλασει η συνεργασια με το ΦΒ επειδη παρεξηγηθηκες εσυ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 20:35

Αρίστος έγραψε:Μαλακα Λαχουρενιε εγω εχω μεγαλυτερη ΔΥΝΑΜΙΚΗ απο το ellinika hoaxes.

Αυτοι γραφουν σε ενα σαιτ.

Αυτοι πληρωνονται για αυτα που γραφουν, ειναι επαγγελματιες δημοσιογραφοι. Εσυ δεν βγαζει τιποτα ή βγαζεις ψιχουλα για αυτο δεν ειναι η κυρια απασχοληση σου.

Ο,τι και να ειναι λοιπον, ειναι πολυ περισσοτερο πετυχημενοι απο εσενα και ας εχουν τα μισα σου χρονια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 21:09

Eγω τσαντιστηκα για τη λογοκρισια. Και δεν ειπα εγω για μηνυσεις. Αλλοι ειπανε.

Μετα μου περασε η τσαντιλα, ηρωες μας κανανε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 21:12

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Μαλακα Λαχουρενιε εγω εχω μεγαλυτερη ΔΥΝΑΜΙΚΗ απο το ellinika hoaxes.

Αυτοι γραφουν σε ενα σαιτ.

Αυτοι πληρωνονται για αυτα που γραφουν, ειναι επαγγελματιες δημοσιογραφοι. Εσυ δεν βγαζει τιποτα ή βγαζεις ψιχουλα για αυτο δεν ειναι η κυρια απασχοληση σου.

Ο,τι και να ειναι λοιπον, ειναι πολυ περισσοτερο πετυχημενοι απο εσενα και ας εχουν τα μισα σου χρονια.

Εγω πιθανοτατα βγαζω τα 5πλασια απο αυτους στην κανονικη μου δουλεια. Τη δημοσιογραφια στην παρουσα φαση την εχω για χομπυ, το εχω πει εξαλλου. Παλια ομως δεν ηταν ετσι, στον τοπικο τυπο ειχα βγαλει λεφτα απο τα γραψιματα μου. Καθε συνεντευξη που επαιρνα πληρωνοτανε αν ηταν για υποψηφιο δημαρχο πιχι. Και τα λεφτα που ειχα βγαλει τοτε παλι ουτε στον υπνο του δεν τα εχει δει το hoaxes.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 22:18

Αρίστος έγραψε:Eγω τσαντιστηκα για τη λογοκρισια. Και δεν ειπα εγω για μηνυσεις. Αλλοι ειπανε.

Μετα μου περασε η τσαντιλα, ηρωες μας κανανε

Και ελεγες οτι θα πας για μαρτυρας

Αρίστος έγραψε:Εγω πιθανοτατα βγαζω τα 5πλασια απο αυτους στην κανονικη μου δουλεια. Τη δημοσιογραφια στην παρουσα φαση την εχω για χομπυ, το εχω πει εξαλλου. Παλια ομως δεν ηταν ετσι, στον τοπικο τυπο ειχα βγαλει λεφτα απο τα γραψιματα μου. Καθε συνεντευξη που επαιρνα πληρωνοτανε αν ηταν για υποψηφιο δημαρχο πιχι. Και τα λεφτα που ειχα βγαλει τοτε παλι ουτε στον υπνο του δεν τα εχει δει το hoaxes.

Δεν την εχεις για χομπι απλα δεν βρισκεται κανεις για να σε πληρωσει. Αν ειχες πραγματικα καποιο βαρος στον χωρο τοτε δεν θα εγραφες δωρεαν.

Αυτοι πληρωνονται για την δουλεια τους για αυτο και ειναι δημοσιογραφοι ενω εσυ καποιος που απλως παριστανει τον δημοσιογραφο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μάιος 2020, 22:46

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Το ότι τον γλεντάνε και τον κάνουν τελείως ρομπα, αλλά αυτός χαίρεται τι σημαίνει για τις αντιληπτικές του ικανότητες και για την ψυχική του ισορροπία;

:laugh1:

Απλά ο ψυχικός του κόσμος είναι σαν μικρού παιδιού, νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει σε μια εναλλακτική πραγματικότητα την οποία φτιάχνει όπως θέλει.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 03 Μάιος 2020, 23:04

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Το ότι τον γλεντάνε και τον κάνουν τελείως ρομπα, αλλά αυτός χαίρεται τι σημαίνει για τις αντιληπτικές του ικανότητες και για την ψυχική του ισορροπία;

:laugh1:

Φιλε ακριβως επειδη εγω τους εκανα ρομπες ασχολουνται 10 μερες μαζι μου μπας και ρεφαρουν το τρομπονι.

Και θα δεις οτι η συζητηση αυτη θα συνεχισει και αλλες μερες.

Δηλαδη αντι να με λογοκρινουν οπως ηθελαν την πατησαν και μιλαω μεσα στο ιδιο τους το μαγαζι.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Γιατί αν πιστεύεις τέτοια παραμύθια, προφανώς και χρίζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης και συνδρομής.
Εννοείται πως τίποτα από αυτά που περιγράφεις δεν ισχύει.

Τα hoaxes πάντα κρατάνε ανοιχτό διαολογο με trash άτομα σαν εσένα. Έτσι τους δίνετε το δικαίωμα να φανερώνουν ένα ένα και με πηγές τα ψέματα σας, με αποτέλεσμα να ηρωοποιούνται. Οπότε το κύρος τους ανεβαίνει με την δική σας ακούσια συμβολή. Σας πετάει το τυράκι και τσιμπατε.
Σαΐνια είστε όλοι σας. :laugh1:

Τι να κάνουμε Αρίστο. Σε εξευτέλισαν. Και αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά πρέπει να το λες και δυνατά. Όχι μόνο από μέσα σου. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μάιος 2020, 09:53

ηθελα ναξερα αν καποια μερα απο αυτες που ερχονται θα δουμε διωξεις μεγαλων προσωπων
τι θα πειτε; .και σε ποια τρυπα θα χωσετε τα κεφαλια σας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 04 Μάιος 2020, 19:10

nemo έγραψε:ηθελα ναξερα αν καποια μερα απο αυτες που ερχονται θα δουμε διωξεις μεγαλων προσωπων

Ότι θα πεις κι εσύ αν δεν δούμε; :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μάιος 2020, 20:08

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:ηθελα ναξερα αν καποια μερα απο αυτες που ερχονται θα δουμε διωξεις μεγαλων προσωπων

Ότι θα πεις κι εσύ αν δεν δούμε; :dunno:

αναμενουμε καπου με 5-6 μηνες για να δουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”