Εμπειρίες από την άλλη πλευρά ❈

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Εμπειρίες από την άλλη πλευρά ❈

Δημοσίευσηαπό Spark » 03 Ιούλ 2020, 13:41

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...και να εισελθω στο θεμα αυτα με το εξης ρητο << τιποτε δεν υπαρχει ως ιδεα η επινοηση η φαντασια στο μυαλο του ναθρωπου που να μην εχει ηδη υπαρξει στο παρελθον να υπαρχει στο μελλον η να μπορει να υπαρξει στο μελλον >>>

οι μυθοι της αρχαιων μυθοπλασιας και των θρησκειων για θεους και δαιμονες για πνευματα νεραιδες ξωτικα γοργονες μαγειες και τελετουργιες και αποκρυφες τελετες και και και ...εντασσονται στο παραπανω ρητο ..

εδω ας καταθεσουμε τετοιες περιεργες εμπειριες που εχουν σχεση με την επαφη μας με τις αλλες διαστασεις ζωης η οπως λεει το νημα του Σπαρκ με την <<αλλη πλευρα>>...

..νομιζω ο Θανασης μας ειχε υποσχεθει να καταθεσει τετοιες εμπειριες ...περιμενουμε με αγωνια ... κι ο νηματοθετης επισης για να ανοιξει θεμα ..εχει υλικο ... αλλα κι εγω εχω υλικο για να καταθεσω...

καλώς ήρθες σε αυτό το θέμα, είμαι σίγουρος πως έχεις πολλά να πεις και να γράψεις.
χθες ξεκίνησα αυτό το θέμα και στα πρώτα 3 ποστ είχα αναπτύξει μια ιστορία που κάποιοι πρόλαβαν να την διαβάσουν.
έπειτα αποφάσισα πως δεν θέλω να γράψω εδω αυτή την ιστορία, άλλαξα γνώμη και διόρθωσα τα πρώτα 3 ποστ, εξαφάνισα την ανθρώπινη ιστορία που δεν είχα ολοκληρώσει.
μετάνιωσα που την έγραψα και ένοιωσα πως έκανα λάθος, τώρα δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το νήμα :pardon:
καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.
κλείνω με το γνωμικό: όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει.
< Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ. Κινέζος φιλόσοφος ιδρυτής του Ταοϊσμού >
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Ιούλ 2020, 14:32

Εσθήρ έγραψε:
Θανάσης έγραψε:
οκ δεκτό. :dunno:

Και ειμαι η πρωτη που λεω,οπως ελεγα και στο βορθουμ αν θυμασαι,οτι ακομα και αν η φυσικη δεν εχει αποδειξει μεχρι τωρα κατι, δεν σημαινει οτι αυτο το κατι δεν υπαρχει.Ακριβως αυτο ειναι το στατους μου.Απλα η ενσταση μου ειναι στο οτι επειδη το λενε οι θρησκειες αυτο αποτελει κατι σαν αποδειξη,Ουτε κατα διαννοια.Αυτο μονο σχολιασα .Γιατι πρεπει να ταυτιζουμε την υπαρξη πνευματος,ψυχης,νου κοκ με τις θρησκειες;

σαφως και ο καθενας εχει μια γνωμη αλλα εσυ δεν καταλαβες με ποια εννοια το εγραψε

δηλαδη- αυτο πιστεύεται και σε ολες τις θρησκειες
εννοουσε οχι οτι αυτο το κατι ηταν αληθες γιατι το ελεγαν οι θρησκειες
αλλα γιατι το πιστευαν οι πιστοι της καθε θρησκειας δηλ η πλειονοτητα των πιστων

εχει διαφορα γωνιας :P εσθηρ υσ,..γραφω απο αλλο λαπτορ που εχει διαφορετικο πληκτρολογιο

τεσπα θα συνεχισω εγω την ιστορια οπως την φανταζομαι
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Ιούλ 2020, 14:37

[quote="Spark"

μετάνιωσα που την έγραψα και ένοιωσα πως έκανα λάθος, τώρα δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το νήμα :pardon:
[/quote]

λαθος ειναι αυτο που κανεις απο την στιγμη που ενας ακομη δηλωνει οτι του αρεσει η ιστορια θε πρεπει να την συνεχισεις

κλεινω και εγω με ενα γνωμικο δικο μου βγαλμενο απο τα σωθικά μου :P

οποιος ξερει μιλα οποιος δεν ξερει και μιλα θα τρωει την σφαλιαρα

αλίμονο θα ηταν αυτοι που γνωριζαν κατι και να μην το λεγανε :s_mad
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 03 Ιούλ 2020, 16:03

Spark έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...και να εισελθω στο θεμα αυτα με το εξης ρητο << τιποτε δεν υπαρχει ως ιδεα η επινοηση η φαντασια στο μυαλο του ναθρωπου που να μην εχει ηδη υπαρξει στο παρελθον να υπαρχει στο μελλον η να μπορει να υπαρξει στο μελλον >>>

οι μυθοι της αρχαιων μυθοπλασιας και των θρησκειων για θεους και δαιμονες για πνευματα νεραιδες ξωτικα γοργονες μαγειες και τελετουργιες και αποκρυφες τελετες και και και ...εντασσονται στο παραπανω ρητο ..

εδω ας καταθεσουμε τετοιες περιεργες εμπειριες που εχουν σχεση με την επαφη μας με τις αλλες διαστασεις ζωης η οπως λεει το νημα του Σπαρκ με την <<αλλη πλευρα>>...

..νομιζω ο Θανασης μας ειχε υποσχεθει να καταθεσει τετοιες εμπειριες ...περιμενουμε με αγωνια ... κι ο νηματοθετης επισης για να ανοιξει θεμα ..εχει υλικο ... αλλα κι εγω εχω υλικο για να καταθεσω...

καλώς ήρθες σε αυτό το θέμα, είμαι σίγουρος πως έχεις πολλά να πεις και να γράψεις.
χθες ξεκίνησα αυτό το θέμα και στα πρώτα 3 ποστ είχα αναπτύξει μια ιστορία που κάποιοι πρόλαβαν να την διαβάσουν.
έπειτα αποφάσισα πως δεν θέλω να γράψω εδω αυτή την ιστορία, άλλαξα γνώμη και διόρθωσα τα πρώτα 3 ποστ, εξαφάνισα την ανθρώπινη ιστορία που δεν είχα ολοκληρώσει.

Ενταξει βρε Σπαρκ μου δεν σου ξαναγραφω,σορυ..αν ηξερα οτι δεν ανεχεσαι μια ερωτηση που δηλωνει δΙαφορετικη αποψη απο τη δικια σου δεν θα την εκανα.Ουτε σε προσβαλλα ουτε τιποτα απολυτως.Εφοσον εισαι τοσο μιγιαγγιστος και ευαισθητος δεν σου ξαναγραφω. :)
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 03 Ιούλ 2020, 18:49

κρίμα.

ας περιμένουμε την ΜΥΘΗΡΑ να μας πει τι είδε απέναντι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιούλ 2020, 21:37

σχολιο 2

εξωσωματικη εμπειρια ...αθελητα

λενε οτι πρεπει να προσπαθησεις πολυ και να εσττιασεις στα κεντρα τα ψυχικα για να τις πετυχεις ..χμμ τι γινεται ομως οταν σου τις προκαλουν αλλοι κι εσυ εισαι εντελως απροετοιμαστη ουτε που ξερεις τι σε περιμενει ... ...

...ναι δεν ειμαι ασκημενη διαλογιστικα που να μπορω να φερω αυτοβουλα το βιοενεργειακο μου ""σωμα"" εκτος του ενσαρκου .. αυτο θελει πολυ εμπειρια κι ασκηση ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο το θεμα .. απλα τις εξωσωματικες εμπειριες μου ενιωσα να μου τις προκαλουν αλλοι.... καποιοι με τραβηξαν και απεσπασαν το βιοενεργειακο μου κελυφος εκτος σαρκιου...η συνεβαινα αυθορμητως ...

...την πρωτη φορα πριν απο 15 χρονια ......χαλαρωνα σε κατασταση μισοξυπνια οταν ενιωσα κατι να κτυπα δυνατα μεσα στο κεφαλι μου ντουπ ντου ντουπ...ενας πολυ εντονος θορυβος ειχα πεσει για μεσημεριανο υπνο νομιζω .. ειμουν κατακοπη ,,,, ενιωσα κατι να ξεκολαει απο το κεφαλι μου .. εκει δημιουργηθηκε αυτο που αργοτερα ονομασα πυλη εξοδου ξεκλειδωμα πιεση βιονεργειακη και εκτοπισμα ...

..μετα ο θορυβος σταματησε και ενιωσα να γλιστραω και να αιωρουμαι πανω απο το σωμα μου πολυ ελαφρυα αλλα ανικανη να ελεγξω τις κινησεις μου ...ο χωροχρονος πλεον σε αυτη την κατασταση ηταν το κατι αλλο ...θα σα ς μιλησω για αυτον

...η καρδια μου ενιωθα να χτυπα δυνατα απο τρομο για αυτο που μου συνεβαινε .. δεν τολμησα να εξερευνησω την κατασταση στην οποια βρισκομουν... γρηγορα λοιπον προσπαθησα να επανελθω στο σωμα μου και πραγματι ξαναχωθηκα στο σωμα μου ...και ξυπνησα .. αν μπορεις να το πεις αυτο ετσι ...

...ενα ειναι σιγουρο καποιοι με τραβηξαν εξω απο το σωμα μου... πως και γιατι δεν εμαθα ποτε ...ενιωθα απλα οτι καποιοι πειραματιστηκαν με το ενεργειακο μου σωμα ...χμμμμ..η απλα ηταν κατι αυθορμητο εγινε απο μονο του ....

...τι μου αφησε η πρωτη αυτη εμπειρα ...μα τι αλλο εναυσμα να ασχοληθω σοβαρα με τις δυναμεις της ψυχης ετσι ξεκινησε μια αναζητηση και προεκυψε μια μεγαλη ψυχολογικη θεωρια που εχει ολοκληρωθει πλεον ...τις ιδεες αυτες τις εχω πολυ λιγο μοιρασει στο διαδικτυο ..

...θα σας πω κι αλλα για τις επομενες εξωσωματικες μου εμπειριες ...τις μη αυτοβουλες σημειωτεον ...δνε τις προκαλεσα με κανενα τροπο αυτοβουλως απλα προκληθηκαν ισως αυθορμητα ισως με εξωτερικη επεμβαση καποιων ...εννοω τεχνολογια ...τωρα ξερω τι και πωςγινεται με τεχνολογια ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιούλ 2020, 21:44

Θανάσης έγραψε:κρίμα.

ας περιμένουμε την ΜΥΘΗΡΑ να μας πει τι είδε απέναντι.

σχολιο 3

.. ειναι λαθος μεγαλο να θεωρουμε το υπερφυσικο ""απεναντι""... ειναι εδω μεσα στην διασταση αυτη που αντιλαμβανομαστε με τα αισθητηρια μας ... οπως συχνα λεω για αυτα τα θεματα οι διαστασεις οι υλενεργειακες ειναι 4 και αλληλοσυμπαραχωρουμενες ...τις εξερευνησα με προσωπικες εμπειρεις αλλα και μ,ε την λογικη μου ...θα σας πω συντομα περισοστερα ...σημειωτεον οτι η επαφη με αυτες μας δινει μια τρομερη προληπτικη και μαντικη ικανοτητα ...χμμμμ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Ιούλ 2020, 05:32

σχολιο 4

Spark ...όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει.

...το γνωμικο γραφτηκε σε αιωνες σκληρης πατριαρχιας φεουδαρχικης και αυτοκρατορικης τρομοκρατιας οι ταοιστες ηταν υπο διωγμο εξαιτιας των ιδεων τους ..ολοι οι φιλοσοφοι συμβιβαστηκαν κι συρθηκαν οικοσιτοι της αυτοκρατορικης αυλης ωστε να ελεγχονται αμεσα απο τον μοναρχη αυτοκρατορα ..καθως οι φιλοσφοι ηταν η κιβωτος του πνευματος μαι κοινωνια κι αυτοι που ελεγχα με το πνευμα τους και σε ιδεοληπτικο επιπεδο τις κοινωνικες αλλαγες ...οσοι δεν συμβιβαστηκαν εγιναν ερημιτεςπου πηραν τα βουνα κια τα ορη αναζητωντα το αθανατο φυσικο νομο το ΤΑΟ ..χμμ..αυτο γυρω στο 2000πΧ..απο αυτο το φοβο κια διωγμο προεκυψε η αναγκη για σιωπη....

..θα αντιστρεψω εντελως το γνωμικο αυτο λοιπον ..και θα του δώσω μια αλλη χροια ...

...ὅποιος γνωρίζει μιλᾶ σέ ὅλους καί στόν καθένα ἀναλόγως τῶν δυνατοτήτων και ἀναγκῶν του νά μαθαίνει καί νά καταλαβαίνει ....
...ἄν δέν μιλήσει αύτός που γνωρίζει τότε το λόγο θα πάρει ὁ πλάνος ὁ ἀσύδωτος ὁ ἐπιδιεξίας τοῦ λόγου αὐτος που μιλᾶ μέ λόγια μεγάλα θολά και κούφια ἐπιζητώντας νά ἀσκήσει καταχρηστική εξουσία καί ἔλεγχο πάνω σέ ἄλλους

...προσέχουμε μιλώντας ὅσοι γνωρίζουμε νά ἀπομακρυνουμε ἀπό κοντά μας τους κόλακες τούς συναισθηματικά εξαρτημένους τούς τυφλούς λάτρες καί ὁσους μᾶς πλησιάζουν γιά νά γευτοῦν δύναμη ἐπιρροής πάνω στους ἄλλους ..ὁ σοφός ἄνθρωπος ἄμεσα ἀναγνωρίζει τούς ἐπικίνδυνους <<φίλους>> καί τούς ἀπομακρύνει ἀπό κοντά του μόνο ὁ φαῦλος περιτριγυρίζεται ἀπό ἀκάθαρτους ἠθικά ξιπασμένους έξουσιομανεῖς κόλακες έπικίνδυνους ...

...τη γνώση που αποκτήσαμε δεν την κραταμε στο σεντουκι μας την μοιραζουμε απλωχερα και δεν φοβόμαστε να εκτεθουμε μεσα απο αυτη την μοιρασια και κοινοποιηση ...απλα προσεχοντας οσα γραφτηκαν παραπανω ...

Ο,ΤΙ ""ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ"" ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΙΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ""ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥ""...τιποτε δεν δινεται ως γνωση που να ανηκει μονο σε εκεινον που του δωθηκε ...

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 04 Ιούλ 2020, 08:12

:)

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Ιούλ 2020, 09:18

Θανάσης έγραψε::)

Εικόνα

σχολιο 5

........λοιπον οι δικες σου εμπειριες...Θαναση????.. εξαιτιας σου ανοιχτηκε το νημα .. θα κρυφτεις κι εσυ ...σαν τον Σπαρκ ..θα σιωπησεις ενω υπαρχει διψα να επικοινωνησουμε εμπειριες και καποιοι εχουν αναγκη να μαθουν για να ισορροπησουν ψυχολογικα ??
..για πες μας ... τι βιωσες απο τη αλλη πλευρα ??

βιωσες να σου τρωνε το συκωτι ???

σαν τον Προμηθεα??...αναρωτηθηκες γιατι τιμωρηθηκε απο θεους ενας ηρωας της ανθρωποτητας ??τι αντιφαση κι αυτη!!

η αυτοι που τον τιμωρησαν δεν ηταν θεοι αλλα εκπτωτοι αποστατες και δαιμονες
η ο Προμηθεας δεν ηταν ενας ευεργετης αλλα ενας δυναστης ...χμμ..

εχω κι αλλες εμπειρες αλλα αν δεν μιλησετε κι εσεις κι εγω σταματω ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”