ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...και να εισελθω στο θεμα αυτα με το εξης ρητο << τιποτε δεν υπαρχει ως ιδεα η επινοηση η φαντασια στο μυαλο του ναθρωπου που να μην εχει ηδη υπαρξει στο παρελθον να υπαρχει στο μελλον η να μπορει να υπαρξει στο μελλον >>>
οι μυθοι της αρχαιων μυθοπλασιας και των θρησκειων για θεους και δαιμονες για πνευματα νεραιδες ξωτικα γοργονες μαγειες και τελετουργιες και αποκρυφες τελετες και και και ...εντασσονται στο παραπανω ρητο ..
εδω ας καταθεσουμε τετοιες περιεργες εμπειριες που εχουν σχεση με την επαφη μας με τις αλλες διαστασεις ζωης η οπως λεει το νημα του Σπαρκ με την <<αλλη πλευρα>>...
..νομιζω ο Θανασης μας ειχε υποσχεθει να καταθεσει τετοιες εμπειριες ...περιμενουμε με αγωνια ... κι ο νηματοθετης επισης για να ανοιξει θεμα ..εχει υλικο ... αλλα κι εγω εχω υλικο για να καταθεσω...
καλώς ήρθες σε αυτό το θέμα, είμαι σίγουρος πως έχεις πολλά να πεις και να γράψεις.
χθες ξεκίνησα αυτό το θέμα και στα πρώτα 3 ποστ είχα αναπτύξει μια ιστορία που κάποιοι πρόλαβαν να την διαβάσουν.
έπειτα αποφάσισα πως δεν θέλω να γράψω εδω αυτή την ιστορία, άλλαξα γνώμη και διόρθωσα τα πρώτα 3 ποστ, εξαφάνισα την ανθρώπινη ιστορία που δεν είχα ολοκληρώσει.
μετάνιωσα που την έγραψα και ένοιωσα πως έκανα λάθος, τώρα δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το νήμα

καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.
κλείνω με το γνωμικό: όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει.
< Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ. Κινέζος φιλόσοφος ιδρυτής του Ταοϊσμού >

εσθηρ υσ,..γραφω απο αλλο λαπτορ που εχει διαφορετικο πληκτρολογιο