Μια ανεξάρτηση γνώμη για τη δράση του Μπιλ Γκέιτς

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μια ανεξάρτηση γνώμη για τη δράση του Μπιλ Γκέιτς

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 20:18

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ισότιμα; Δημοσιεύουν άρθρα σου ή σου απαντάνε με το ίδιο τρόπο που απανταγαν σε Δημοπουλο και τους άλλους τσαρλατάνους;
Εννοείται τι 2ο. Το είδαμε. Και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που επικαλείσε.

Σαν να λεμε οτι οι flat earthers ειναι ισοτιμοι με πραγματικους επιστημονες επειδη οι δευτεροι απαντουν στους πρωτους.

10 μέρες τώρα είσαι ο πιο γνωστός hoaxer και trash περσονα του ελληνικού διαδυκτιου

10 χρονια εννοεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 20:19

Αρίστος έγραψε:Τιποτα δεν εμποδισαν γιατι ο κοσμος εμαθε μεσα στο ιδιο τους το σαιτ την αποψη που ηθελα να περασω.

Δηλαδη τους γυρισε μπουμερανγκ.

Ειδικα τη δευτερη φορα επιχειρησαν να απατησουν στο αρθρο μου αποσπασμα προς αποσπασμα και ετσι εκτος απο το δικο μου τον κοσμο το διαβασε και ο δικος τους που σε τετοια ζητηματα ειναι ανυποψιαστος.

Σου εκοψαν την διαφημιση μεσω του ΦΒ ομως και οπως ο ιδιος ειπες εριξαν την κινηση του new economy κατα 90%. Δεν σε χαλασε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 20:19

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Το ότι τον γλεντάνε και τον κάνουν τελείως ρομπα, αλλά αυτός χαίρεται τι σημαίνει για τις αντιληπτικές του ικανότητες και για την ψυχική του ισορροπία;

:laugh1:

Φιλε ακριβως επειδη εγω τους εκανα ρομπες ασχολουνται 10 μερες μαζι μου μπας και ρεφαρουν το τρομπονι.

Και θα δεις οτι η συζητηση αυτη θα συνεχισει και αλλες μερες.

Δηλαδη αντι να με λογοκρινουν οπως ηθελαν την πατησαν και μιλαω μεσα στο ιδιο τους το μαγαζι.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 20:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Τιποτα δεν εμποδισαν γιατι ο κοσμος εμαθε μεσα στο ιδιο τους το σαιτ την αποψη που ηθελα να περασω.

Δηλαδη τους γυρισε μπουμερανγκ.

Ειδικα τη δευτερη φορα επιχειρησαν να απατησουν στο αρθρο μου αποσπασμα προς αποσπασμα και ετσι εκτος απο το δικο μου τον κοσμο το διαβασε και ο δικος τους που σε τετοια ζητηματα ειναι ανυποψιαστος.

Σου εκοψαν την διαφημιση μεσω του ΦΒ ομως και οπως ο ιδιος ειπες εριξαν την κινηση του new economy κατα 90%. Δεν σε χαλασε.

Κιτρινη καρτα ηταν, οχι κοκκινη.

Αυτο θα επανερθει σε 10 μερες και ηδη εχει κανει και το σαιτ και μενα ηρωες.

Ο κοσμος που μας διαβαζει συσπειρωθηκε εκτιμουμε περισσοτερο μετα απο αυτη την επιθεση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 20:22

Αρίστος έγραψε:Κιτρινη καρτα ηταν, οχι κοκκινη.

Ο κοσμος που μας διαβαζει συσπειρωθηκε εκτιμουμε περισσοτερο μετα απο αυτη την επιθεση.

Δεν εχει σημασια, αν σε 10 μερες ανεβασεις παλι τις ιδιες μαλακιες θα γινει κοκκινη. Λιγο με απασχολει αν συσπειρωθηκαν τα κοροιδα που σε διαβαζουν. Σημασια εχει οτι σταματησε η διασπορα ψευδων ειδησεων που ηταν επικινδυνες για την δημοσια υγεια. Το αν θα βρεις νεα φυκια (ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεις) για να τους πουλησεις ειναι δικο σου θεμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 20:23

Μεχρι να επανερθει η κινηση μας στο κανονικο εγω θα στελνω αρθρα στο slpress και στο olympia.

Hδη σημερα εστειλα ενα στο slpress που εκτιμω οτι θα παει πολυ καλα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 20:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Κιτρινη καρτα ηταν, οχι κοκκινη.

Δεν εχει σημασια, αν σε 10 μερες ανεβασεις παλι τις ιδιες μαλακιες θα γινει κοκκινη. Λιγο με απασχολει αν συσπειρωθηκαν τα κοροιδα που σε διαβαζουν. Σημασια εχει οτι σταματησε η διασπορα ψευδων ειδησεων που ηταν επικινδυνες για την δημοσια υγεια. Το αν θα βρεις νεα φυκια (ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεις) για να τους πουλησεις ειναι δικο σου θεμα.

Επικινδυνη για τη δημοσια υγεια ηταν η καταπατηση ολων των ηθικων κανονων στον εμβολιασμο της οργανωσης του Γκειτς στην Ινδια.

Αυτο γραφει στο πορισμα της η Κοινοβουλευτικη Επιτροπη.

Και δεν θα παψω να το γραφω στο διαδικτυο.

Σε αλλα 40 σαιτ θα το ανεβασω και θα στα φερω ενα ενα να να τα κανεις χαζι. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Μάιος 2020, 20:28

αριστο δωσε πονο , χωστα αβερτα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2020, 20:28

Αρίστος έγραψε:Επικινδυνη για τη δημοσια υγεια ηταν η καταπατηση ολων των ηθικων κανονων στον εμβολιασμο της οργανωσης του Γκειτς στην Ινδια.

Αυτο γραφει στο πορισμα της η Κοινοβουλευτικη Επιτροπη.

Και δεν θα παψω να το γραφω στο διαδικτυο.

Σε αλλα 40 σαιτ θα το ανεβασω και θα στα φερω ενα ενα να να τα κανεις χαζι. :laugh1:

Πιπες που εχουν χαρακτηριστει ως fake news με την βουλα. Εσυ καντο φειγ βολαν και πετα το στην Ερμου, δεν με νοιαζει. Αρκει που σταματησε η διασπορα των ψεμματων απο το κυριο καναλι μεταδοσης τους (το FB)
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Μάιος 2020, 20:29

Μαλακα Λαχουρενιε εγω εχω μεγαλυτερη ΔΥΝΑΜΙΚΗ απο το ellinika hoaxes.

Αυτοι γραφουν σε ενα σαιτ.

Εγω γραφω σε 5 και με αναδημοσιευουν αλλα 20 σε οτι γραφω.

Συν οτι γραφω σε εφημεριδα και περιοδικο.

Συν οτι γραφω σε δυο φορα.

Και εγω καθε μερα που περναει θα εξαπλωνομαι περισσοτερο.

Ενω αυτοι αυριο μπορει να μην ειναι στη θεση τους.

Το fb μπορει να μην τους ανανεωσει τη συνεργασια γιατι υπαρχουν πολλα παραπονα στην Ελλαδα οτι ειναι πολυ λιγοι για τη δουλεια που τους εχει ανατεθει.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”