Test προσωπικότητας

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
libre

Re: Test προσωπικότητας

Δημοσίευσηαπό libre » 08 Μαρ 2015, 18:44

Perseus έγραψε:εχω ηδη απαντησει...

Περσέα, δεν ειναι για να απαντησετε ρε συ. Αυτό το τεστ το κατασκεύασα για τη δουλειά μου (coach) και ζητησα γνώμες αν σαν φαίνεται καλό ή θέλει διορθώσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 08 Μαρ 2015, 19:03

πως σου φαινεται δουλευει?
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 08 Μαρ 2015, 20:03

Perseus έγραψε:πως σου φαινεται δουλευει?

Εχω κατοχυρώσει την αρχική βερσιον μονο και μονο για να μπορω να το βγαζω δημοσια, ώστε να μπορέσω να το τεστάρω. Συνεχίζω ακόμα να το διαμορφώνω. Σε πεντε ατομα το έχω τεστάρει μονο (κοντινους συνεργάτες), αλλά δεν δίνει αξιοπιστο δειγμα γιατί κανουν την ιδια δουλεια με μένα, κι επομένως ξερουν πώς να απαντησουν. Το ζητούμενο του τεστ ειναι αν ειμαστε έτοιμοι για το μέλλον.

Στην ερωτηση 7, από λαθος δικό μου σε οδηγησα σε λαθος κατευθυνση. Εννοω τι συμβουλο θα προσλαμβανες για να βελτιωθεις. Στην ουσια αν έχεις ξεκαθαρίσει ποια ειναι τα αδυνατα σημεια σου που θελουν βελτιωση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 08 Μαρ 2015, 20:17

τι εννοεις συμβουλο?

ειμαι 50 χρονων τι προγραμμα να κανω?

βασικος στοχος ειναι η εκποιηση ενος ακινητου και αν αποσυρθω στην φαρμα με τον Διαδοχο.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 08 Μαρ 2015, 20:47

Perseus έγραψε:τι εννοεις συμβουλο?
Κοίτα αν θέσεις την ερώτηση κατευθείαν σε καποιον «ποια ειναι τα αδυνατα σημεια σου που χρειαζονται βελτίωση ή ποιο ατού σου θα ηθελες να αναπτυξεις περισσοτερο» μπορει να σου αραδιάσει πολλά και να τα έχει συγκεχυμενα στο μυαλό του και τελικα να μην κανει τιποτα, γιατι δεν ξερει απο πού να αρχίσει. Αν βάλεις την έννοια συμβουλος, δηλαδη ποιον επαγγελματια θα πληρωνες για να σε βοηθησει να βελτιωθεις σε κάτι, εκει θα αναγκαστει να ξεκαθαρισει στο μυαλό του τα πλεον βασικά, γιατι σκεφτεται οτι πρέπει να δωσει λεφτά.

Επομένως ποια ειναι τα πιο κρισιμα σημεια που ειναι τοσο αναγκαια ωστε, θα χρειαζοταν ακομα και να πληρωσεις για να βελτιωθεις;

-θες εναν ειδικο να σε μαθει πως να μιλας, πως να στεκεσαι, πως να ντυνεσαι κλπ για να κανεις καλυτερες δημοσιες σχεσεις;
-θες να μαθεις να κανεις διαπραγματευσεις, γιατι έχεις δουλεια που απαιτει να ξερεις να κλεινεις συμφωνιες;
-θες βοηθεια για το πως να χειρίζεσαι το στρες και την κουραση γιατι εισαι σε ποστο εξυπηρέτησης πελατων;
-θες οδηγιες γιατί δεν τα καταφερνεις ποτέ να φτιαξεις ενα προγραμμα της προκοπης και να το συνεχισεις;
-θελεις βοηθεια γιατι εισαι υπευθυνος ομαδας και δεν ξέρεις πως να κρατησεις ισορροπιες;
-θες να μαθεις να γραφεις καλυτερα βιογραφικά και οδηγιες για συνεντευξη εργασιας γιατι συνεχεια σε απορριπτουνε;
κλπ

ΥΓ Δεν ειναι προσωπικες ερωτησεις, γενικα μιλαω.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 08 Μαρ 2015, 21:02

Perseus έγραψε:ειμαι 50 χρονων τι προγραμμα να κανω?

βασικος στοχος ειναι η εκποιηση ενος ακινητου και αν αποσυρθω στην φαρμα με τον Διαδοχο.

Δεν σταματαει η ζωη στα 50.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 08 Μαρ 2015, 21:04

σιγουρα αλλα δεν εχω τα εχεγγυα για να κανω κατι σε αυτη την ηλικια.

το εχω ηδη απαντησει ηταν σχετικο με τις αλλαγες που εκανες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2015, 21:18

libre έγραψε:
Perseus έγραψε:ειμαι 50 χρονων τι προγραμμα να κανω?

Δεν σταματαει η ζωη στα 50.

Η ζωή αρχίζει στην φάρμα.

Αλίμονο σε σας που θα μείνετε εκεί έξω, στην ζούγκλα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 13 Μαρ 2015, 15:03

θα σε μαλώσω με αυτό το ubuntu!!!
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Μπακάλης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μπακάλης » 13 Μαρ 2015, 15:25

libre έγραψε:16. Πως καταλαβαίνετε αν κάποιος είναι έξυπνος?
17. Τι αντιμετώπιση αξίζει μια άπιστη γυναικα/ένας άπιστος άντρας?
18. Τι πράγματα (υλικά και άυλα) δεν θα παραχωρούσατε ποτέ ακόμα και στον καλύτερο φίλο?
19. Τι ακριβώς είναι το ubuntu?
20. Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 5 χρόνια?

16. Aπό τα τεστ που βάζει.
17. Αδιαφορία για τον άντρα και ένα καντάρι ξύλο για την γυναίκα.
18. Τον κώλο μου.
19. Στα @@ μου δεν θέλω να μάθω.
20. 5 χρόνια μεγαλύτερο.

Στα άλλα δεν απαντάω είναι ηλίθιες ερωτήσεις.
0 .

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”