<<Όταν αναφέρεσαι σε μένα, κουβαδάκια αλλού...>>
Ρε τα νεοπαγάνια θράσος. Αλλά δεν μιλάνε αυτοί, μιλάνε οι δαίμονες μέσα τους που φρύττουν γιατί ξέρουν ότι η ώρα πλησιάζει που θα τους πάρουμε στο κυνήγι ως τα πέρατα της ερήμου, όπως πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες τους Ιταλούς.
Χρειάζεστε επειγόντως ένα σκληρό πατέρα να σας παιδεύσει. Θα σας δαμάσω φεμινιστικά δαιμόνια.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ;
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

-
Nandros
- Crazy poster

Re: ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ;
Χρίστος Έλ έγραψε:<<Όταν αναφέρεσαι σε μένα, κουβαδάκια αλλού...>>
Ρε τα νεοπαγάνια θράσος. Αλλά δεν μιλάνε αυτοί, μιλάνε οι δαίμονες μέσα τους που φρύττουν γιατί ξέρουν ότι η ώρα πλησιάζει που θα τους πάρουμε στο κυνήγι ως τα πέρατα της ερήμου, όπως πήραν στο κυνήγι οι Έλληνες τους Ιταλούς.
Χρειάζεστε επειγόντως ένα σκληρό πατέρα να σας παιδεύσει. Θα σας δαμάσω φεμινιστικά δαιμόνια.

.
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Πασιφάη έγραψε:Είδα και την Καθεσκάστην και ξανάνιωσα!
σχολιο 3
...ως ανωτερη που ειμαι δεν σας κρατω κακια ...παρα το γεγονος οτι με εκπαραθυρωσατε απο το .... με τις συνεχεις αναφορες σας και τους χαφιεδισμους σας προς την διαχειριση εκεινου το φορουμ το οποιο για ενα μεγαλο διαστημα μετα το μπαναρισμα με ειχε αποκλεισει και απο το να μπαινω στο φορουμ να παρακολουθω.. τετοιο μενος και τρομος ...χεχε καλο??......
....παντως χαιρετιζω την εισοδο σας και σε αυτο το φορουμ ...ευχομαι να μας δοθει η ευκαιρεια για γονιμες αντιπαραθεσεις και μια καλυτερη γνωριμια με τις ιδεες που πρεσβευουμε ..το ΜΥΘΗΡΑ ειναι ενα απο τις σοβαρες περσονες μου τις διαδικτυακες ...αλλα στο βαθος κρυβεται παντα μια <<καθεκαστην >>..γιαυτο προσοχη !!
...συνεχιζουμε με νεες αναρτησεις στα θεματα που εμεινα ημιτελη και νεα αποκαλυπτικα θεματα ...κρακ κοραξ παντα στις επαλξεις ...
...τις κλανημερες μου σε ολους τους νεοφερτους !!!.
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Πασιφάη
- Crazy poster

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Είδα και την Καθεσκάστην και ξανάνιωσα!
σχολιο 3
...ως ανωτερη που ειμαι δεν σας κρατω κακια ...παρα το γεγονος οτι με εκπαραθυρωσατε απο το vothroom με τις συνεχεις αναφορες σας και τους χαφιεδισμους σας προς την διαχειριση εκεινου το φορουμ το οποιο για ενα μεγαλο διαστημα μετα το μπαναρισμα με ειχε αποκλεισει και απο το να μπαινω στο φορουμ να παρακολουθω.. τετοιο μενος και τρομος ...χεχε καλο??......
....παντως χαιρετιζω την εισοδο σας και σε αυτο το φορουμ ...ευχομαι να μας δοθει η ευκαιρεια για γονιμες αντιπαραθεσεις και μια καλυτερη γνωριμια με τις ιδεες που πρεσβευουμε ..το ΜΥΘΗΡΑ ειναι ενα απο τις σοβαρες περσονες μου τις διαδικτυακες ...αλλα στο βαθος κρυβεται παντα μια <<καθεκαστην >>..γιαυτο προσοχη !!
...συνεχιζουμε με νεες αναρτησεις στα θεματα που εμεινα ημιτελη και νεα αποκαλυπτικα θεματα ...κρακ κοραξ παντα στις επαλξεις ...
Κλανησπέρα και σε σένα. Όταν πετάς μια κατηγορία, καλό θα είναι να την στηρίζεις με αποδείξεις. Προσωπικά, ουδέποτε πάτησα αναφορά για δικές σου δημοσιεύσεις, ούτε σε κουτσομπόλεψα με συντονιστές. Αν έχεις κάτι το λοιπόν να μου προσάψεις, ιδού η Ρόδος.
Όσο για μένα, έχω φάει προ καιρού ένα μηνιαίο μπαν και απλά έχω επιλέξει να μην γράφω πλέον. Συνειδητά.
Εννοείται πως άμα δω κάτι χαζοχαρούμενο σε πόνημα απ'την πάρτη σου, θα στο πω, όπως έκαμα και στο άλλο φόρουμ. Δεν τίθεται θέμα, ούτε αλλάζω τις συνήθειές μου στους πυροβολημένους. Έχω τον μαλακομαγνήτη να ξέρεις.
Καλές και εποικοδομητικές συγκρούσεις να'χουμε. Και αυτό στο λέγω με την θεϊκή ανωτερότητα που με διακρίνει σε σχέση με σένα την ταπεινή θνητή.
Φιλούρες στα μούτρα, γλυκιά μου Καθεσκάστην.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Nandros
- Crazy poster

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3Πασιφάη έγραψε:Είδα και την Καθεσκάστην και ξανάνιωσα!
...ως ανωτερη που ειμαι δεν σας κρατω κακια ...παρα το γεγονος οτι με εκπαραθυρωσατε απο το vothroom με τις συνεχεις αναφορες σας και τους χαφιεδισμους σας προς την διαχειριση εκεινου το φορουμ το οποιο για ενα μεγαλο διαστημα μετα το μπαναρισμα με ειχε αποκλεισει και απο το να μπαινω στο φορουμ να παρακολουθω.. τετοιο μενος και τρομος ...χεχε καλο??......
Η συμπεριφορά σου στο άλλο φόρουμ είχε ξεπεράσει τα όρια της αχρειότητας, αισχρότητας και αλητείας.
Ειδικά εκείνο το αθλιέστατο νήμα που ξεκίνησες, με ένα ατελείωτο υβρεολόγιο, χλευάζοντας, κακολογώντας έναν από τους λαμπρότερους επιστήμονες εν ζωή, λόγω της βαριάς αναπηρίας του!
Και παρά τις αντιδράσεις από ΟΛΟΥΣ που συμμετείχαν στο νήμα, συνέχισες με περισσότερες αισχρότητες!
Καλώς, κάλλιστα σε μπανάρισαν. Σε μιαν άλλη, σωστότερη κοινωνία δεν θα σου επετρέπαν πρόσβαση στο ιντερνέτ, πριν από την πλήρη αποθεραπεία σου.
Πάρε λοιπόν τις πολυσχιδείς προσωπικότητες σου, τα κόμπλεξ σου και τις κλανιές σου και ξαναχώστες εκεί από όπου τις έβγαλες!
.
0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Ουπς Νάνδρε. Είχα ξεχάσει το συγκεκριμένο νήμα. Σε αυτό, όντως πάτησα αναφορά. Και πολύ καλά έκανα. Αλλά, γενική κουβέντα, η μαντάμα την είχε και την έχει δει, διανοούμενη της ψωλής. Προσπάθησα αρκετές φορές είναι η αλήθεια, να κάνω συζήτηση, με τα αποτελέσματα που ήδη ξέρεις. Μονίμως ήταν στο στόμα με το, ''χεεε κραξ''. Εντάξει. Ιππαστί λέμε.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ρε τι τραβάτε και σεις οι διανοούμενοι. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Nandros
- Crazy poster

Δεν είμαστε διανοούμενοι, αλλά εμβολιασμένοι κατά της νεοκομμουνιστίτιδας!Ρεκ_ _μας έγραψε:ρε τι τραβάτε και σεις οι διανοούμενοι.

.
0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Ρε τί τραβάω κι εγώ η ρουφιάνα διανοούμενη..Τόση γνώση πια. Δεν αντέχει το κεφάλι μου και μ' έπιασε ζαλάδα. 

0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχολιο 3
...και παλι τις κλανημερες μου σε αυτους που το αξιζουν ....και εκδηλωθηκαν ποιοι ειναι αυτοι...κι αρχισαν κι εδω αμεσα τους χαφιεδισμους και τις αναφορες ... χαιρομαι που εκδηλωθηκαν τοσο αμεσα .....και στιγματιστηκαν απο μονοι τους ...δινωντας και πληρη δημοσια αναφορα που και πως εδρασαν στο βοθρουμ οπου παραμενουν ενεργα μελη εκφραζοντας προφανως τα ηθη της κακοδιαχειρισης που γινεται εκει περα ...
.... εγω δεν αναφερθηκα καν σε ονοματα, ουτε σε θεματα ...στο φορουμ λοιπον αυτο προσφατα μπηκαν χαφιεδες - αναφορακηδες ..
ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ .. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !!!
χμμχεχε κραξ!!

...και παλι τις κλανημερες μου σε αυτους που το αξιζουν ....και εκδηλωθηκαν ποιοι ειναι αυτοι...κι αρχισαν κι εδω αμεσα τους χαφιεδισμους και τις αναφορες ... χαιρομαι που εκδηλωθηκαν τοσο αμεσα .....και στιγματιστηκαν απο μονοι τους ...δινωντας και πληρη δημοσια αναφορα που και πως εδρασαν στο βοθρουμ οπου παραμενουν ενεργα μελη εκφραζοντας προφανως τα ηθη της κακοδιαχειρισης που γινεται εκει περα ...
.... εγω δεν αναφερθηκα καν σε ονοματα, ουτε σε θεματα ...στο φορουμ λοιπον αυτο προσφατα μπηκαν χαφιεδες - αναφορακηδες ..
ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ .. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !!!
χμμχεχε κραξ!!

0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ