Η αναλλοίωτη μούμια του Γερμανού ιππότη

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η αναλλοίωτη μούμια του Γερμανού ιππότη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2016, 20:58

Metranion έγραψε:Δυστυχώς όμως και πολύ άθεοι εξ οικογένειας επειδή δεν το είχαν ανάγκη ποτέ, δεν φέρνουν επιχειρήματα ή όταν φέρνουν λένε τους παπάδες και την εκκλησία τσαρλατάνους, χωρίς να έχουν διαβάσει ή να τους αντιπαραβάλουν επιχειρήματα με συνέπεια να μισεί ο ένας τον άλλον. Αλλά και πάλι κάποιοι άθεοι το να μην πηγαίνουν εκκλησία φυσικά σε ένα γάμο, βάπτιση συγγενών το βρίσκω αρκετά κακόγουστο. Και φυσικά θα πω, χρόνια πολλά και χριστός ανέστη, άσχετα αν δεν το πιστεύω εγώ, το κάνω μόνο και μόνο για την παράδοση.

ΟΚ σιγουρα υπαρχουν και οι βαρεμενοι που δεν καταλαβαινουν οτι καποια πραγματικα ειναι κοινωνικες εκδηλωσεις ή δεν ξερουν γιατι δεν πιστευουν,δεν το αρνουμαι.

Μόνο μια φορά ήρθα σε δύσκολη θέση ή μάλλον αρκετές φορές και πάντα έκανα το λάθος ή μάλλον δεν το είχα ψάξει αρκετά, «γιατί ο πίθηκος δεν εξελίχθηκε ενώ ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί». Και πάντα έκανα το λάθος και τους έλεγα ότι είναι διαφορετικά μεν είδη ο άνθρωπος με τον πίθηκο αλλά κάποτε είχαν ένα κοινό απόγονο και με την πάροδο των εκατομμυρίων ετών ο άνθρωπος εξελίχθηκε ενώ ο πίθηκος είναι ακόμη στο στάδιο της εξέλιξης, όπως και εμείς άλλωστε οι άνθρωποι συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε. Όμως αυτή η απάντησή μου ΔΕΝ ήταν η σωστή και έτσι το ερώτημα έμενε αναπάντητο.

Φυσικά μετά από έρευνα στο ίντερνετ στο διαδίκτυο και μερικά ντοκυμαντέρ για την εξέλιξη μέσω της φυσικής οδούς κατάλαβα που ήταν το σφάλμα μου. Το σφάλμα μου ήταν φυσικά, ότι όταν ένα έμβιο ον προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον για τον οποίο είναι δύσκολο να επιβιώσει, το DNA αντικαθιστά κάποια νουκλεοτίδια C, A, G, T τα οποία μπορεί να οφείλονται για το χρώμα το μαλλιών, για το ύψος. Και έτσι με αυτούς τους διακόπτες να αλλάζουν την σειρά DNA το ον να παίρνει την αντίστοιχη μορφή.

Όταν πχ ο άνθρωπος κάνει αποικίες στον Άρη και οι νέοι επίγονοι γεννηθούν εκεί τα χαρακτηρηστικά τους θα διαφέρουν από αυτών των κατοίκων της γης, μπορεί να έχουν μικρότερους πνεύμονες, κόκκαλα, οστά, δέρμα κλπ. Υπάρχει και μια εξαιρετική ταινία που θα βγει σε λίγο καιρό στον κινηματογράφο που το περιγράφει αυτό.

Κοιταξε,καποια πραγματα χρειαζονται καπως εξειδικευμενες επιστημονικες γνωσεις για να απαντησεις.
Σιγουρα και οι πιθηκοι δεν ειναι οπως πριν μερικα εκ. χρονια,αρα και αυτοι θα χουν εξελιχθει καπως.

Δε θεωρω οτι ως αθεος θα πρεπει να χω εξειδικευμενες γνωσεις γυρω απο την βιολογια και τη φυσικη,απλως για να ταπωνω θρησκους,οταν οι ιδιοι ξεμπερδευουν με 2 παραμυθια που μαθανε στο κατηχητικο.
Εγω εγινα αθεος γιατι δεν εβλεπα πουθενα το θεο στη και την κοινωνια,και η επιστημη μου ενισχυσε αυτην την αντιληψη.

Το ''κακο'' με την επιστημη ειναι οτι ειναι δυσκολο να την κατανοησεις,θελει χρονο και κοπο.
Δεν ειναι απλη μυθολογια σαν το χριστιανισμο με ετοιμες απαντησεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2016, 21:06

Καλα κανεις και διαβαζεις για τη ΘτΕ φυσικα,αλλα δεν μου αρεσει τοσο η βιολογια σαν επιστημη ωστε να κατσω να ασχοληθω (αλλα πρεπει να το κανω καποια στιγμη).

Η ΘτΕ ειναι αναγνωρισμενη επιστημονικη θεωρια,δεν μπορει να την καταρριψει καποιος (λειτουργικα) αγραμματος επειδη του το πε ο παπας του χωριου.

Τσακωνεσαι πχ με καποιον ασχετο για τη θεωρια της σχετικοτητας ή το νομο της βαρυτητας; :LoL:

Ας κατσουν να τα διαβασουν αμα τους καιει τοσο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 29 Μάιος 2016, 21:17

σίγουρα χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά κάποιας απτές και απλές απαντήσεις δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες επειδή δεν ασχολείται κάποιος. Φυσικά αν θέλει ακούει κάποιος αλλιώς τσακώνεστε και μπορεί να παίξει και μπουνίδι ή και φωνές.

Εμένα μου την βιδώνει που ο τοπικός μας παπάς, μορφωμένος, 29 χρονών αναγκάζεται να λέει ψέματα επειδή διάλεξε σαν επάγγελμα ως ιερέας. Δικαίωμά του, αλλά προσπαθούσε να περάσει κάτι μύθους. Η πρώτη ξαδέρφη μου πάντως παντρεύτηκε έναν ψάλτη και ένα ασχολείται συνέχεια με θρησκευτικά πράγματα, μια φορά που μιλήσαμε με άρχισε και μου έλεγε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, για προφητείες κλπ. Λέω καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου και χαλάσω το όμορφο αυτό τραπέζι και δυσαρεστήσω κόσμο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μάιος 2016, 12:26

Metranion έγραψε:σίγουρα χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά κάποιας απτές και απλές απαντήσεις δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες επειδή δεν ασχολείται κάποιος. Φυσικά αν θέλει ακούει κάποιος αλλιώς τσακώνεστε και μπορεί να παίξει και μπουνίδι ή και φωνές.

ΟΚ εκει εχεις δικιο,δε σου λεω οτι κανω καλα που δεν τα χω διαβασει καλυτερα,απλως δε θελω να το κανω αυτο μονο και μονο για τετοιες συζητησεις,αλλα γιατι στις μερες μας ειναι βασικη επιστημονικη γνωση.

Εμένα μου την βιδώνει που ο τοπικός μας παπάς, μορφωμένος, 29 χρονών αναγκάζεται να λέει ψέματα επειδή διάλεξε σαν επάγγελμα ως ιερέας. Δικαίωμά του, αλλά προσπαθούσε να περάσει κάτι μύθους.

Γιατι λες οτι δεν τα πιστευει?
Και γω εχω ξερω 2-3 περιπτωσεις που εγιναν παπαδες καθαρα βιοποριστικα (δεν σπουδασανε κατι ή σπουδασαν και για καποιο λογο δεν μπορεσαν να δουλεψουν σε αυτο) αλλα ειχαν θρησκευτικο background απο την οικογενεια.
Οι ιδιοι θα πουν φυσικα οτι τους καλεσε ο Θεος να χειροτονηθουν :LoL: αλλα δεν ειναι και οτι ειναι αθεοι.

Η πρώτη ξαδέρφη μου πάντως παντρεύτηκε έναν ψάλτη και ένα ασχολείται συνέχεια με θρησκευτικά πράγματα, μια φορά που μιλήσαμε με άρχισε και μου έλεγε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, για προφητείες κλπ. Λέω καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου και χαλάσω το όμορφο αυτό τραπέζι και δυσαρεστήσω κόσμο.

Α καλα τα γνωστα.
Καλως ή κακως,αυτα δεν εχουν σχεση ουτε με τον κανονικο χριστιανισμο,γιατι ο Θεος δεν ασχολειται με το αν πχ οι Ελληνες θα ξαναπαρουν την Πολη.
Και γω κανω το κοροιδο οταν ακουω τετοιες παπαριες συνηθως.
Εχεις ακουσει την ''προφητεια'' οτι θα σφαχτει το 1/3 των Τουρκων ε? :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μάιος 2016, 12:30

BTW στο προηγουμενο σου ποστ

Το σφάλμα μου ήταν φυσικά, ότι όταν ένα έμβιο ον προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον για τον οποίο είναι δύσκολο να επιβιώσει, το DNA αντικαθιστά κάποια νουκλεοτίδια C, A, G, T τα οποία μπορεί να οφείλονται για το χρώμα το μαλλιών, για το ύψος. Και έτσι με αυτούς τους διακόπτες να αλλάζουν την σειρά DNA το ον να παίρνει την αντίστοιχη μορφή.

σε εχασα καπως.

Ειναι γνωστο πως ετσι λειτουργει το πραγμα,αλλα αυτο πως σε βοηθησε να απαντησεις στην ερωτηση που σου καναν για τους πιθηκους?
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Μάιος 2016, 13:37

Ναι με την πάροδο του χρόνου και με τις καινούργιες συνθήκες επιβίωσης άλλαξαν κάποια σημεία του σώματος άλλαξαν, πχ δεν χρειαζόταν δασύτριχο μαλλί, αλλά φορούσαν προβιές σε αυτό συνέβαλαν οι εσωτερικοί διακόπτες, ακόμη και για το χρώμα των μαλλιών, πόδια, ομιλία κλπ.

Καταρχήν ο άνθρωπος δεν ξεκίνησε να εξελίσσεται από πίθηκος, αλλά από ψάρι θηλαστικό μέσα στους ωκεανούς, μετά σιγά σιγά έγινε πλησιδάπης (μοιάζει μεταξύ νυφίτσας και αλεπούς) και στην συνέχεια πίθηκος. Πέρασε από πολλά στάδια εξέλιξης, το τελευταίο είναι ο πίθηκος. Έχω ένα εκπληκτικό ντοκυμαντέρ γι αυτό το λόγο να το καταλάβεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μάιος 2016, 13:45

Metranion έγραψε:Ναι με την πάροδο του χρόνου και με τις καινούργιες συνθήκες επιβίωσης άλλαξαν κάποια σημεία του σώματος άλλαξαν, πχ δεν χρειαζόταν δασύτριχο μαλλί, αλλά φορούσαν προβιές σε αυτό συνέβαλαν οι εσωτερικοί διακόπτες, ακόμη και για το χρώμα των μαλλιών, πόδια, ομιλία κλπ.

Δεν το ηξερες αυτο τοτε που σε ειχαν ρωτησει? :sgrat:

Καταρχήν ο άνθρωπος δεν ξεκίνησε να εξελίσσεται από πίθηκος, αλλά από ψάρι θηλαστικό μέσα στους ωκεανούς, μετά σιγά σιγά έγινε πλησιδάπης (μοιάζει μεταξύ νυφίτσας και αλεπούς) και στην συνέχεια πίθηκος. Πέρασε από πολλά στάδια εξέλιξης, το τελευταίο είναι ο πίθηκος. Έχω ένα εκπληκτικό ντοκυμαντέρ γι αυτό το λόγο να το καταλάβεις.

Σωστος,και πιο πριν οι πρωτοι οργανισμοι ηταν τα ευκαριωτικα κυτταρα και πριν τα προκαρυωτικα.

Χωσε το ντοκιμαντερ μου κινησες την περιεργεια απο χθες

Αρχισα να διαβαζω το ''Τι ειναι η Εξελιξη'' του Ernst Mayr που απ'οτι ειδα ειναι πολυ δημοφιλης στο πεδιο αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 31 Μάιος 2016, 00:14

Λαχουρένιος έγραψε:Α καλα τα γνωστα.
Καλως ή κακως,αυτα δεν εχουν σχεση ουτε με τον κανονικο χριστιανισμο,γιατι ο Θεος δεν ασχολειται με το αν πχ οι Ελληνες θα ξαναπαρουν την Πολη.
Και γω κανω το κοροιδο οταν ακουω τετοιες παπαριες συνηθως.
Εχεις ακουσει την ''προφητεια'' οτι θα σφαχτει το 1/3 των Τουρκων ε? :LoL:

Ε ναι μου λέει ο γαμπρός της Ξαδέρφης μου, ζεις μου λέει Γερμανία εε; Ναι του απαντώ, ξέρεις θα γίνει εκεί πόλεμος και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, μετά μου έλεγε τις παρλαπίπες για Αγιά Σοφιά κλπ, προφητείες κόκκινη μηλιά, θα γίνει πόλεμος, μου λέει όπου να ναι θα γίνει, να τώρα εμπλέκεται και η Ρωσία στην Συρία θα δείς μου, λέει και μετά έρχεται η σειρά μας. Σε πάω στοίχημα του λέω, ότι μέχρι το 2020 όχι μόνο δεν θα γίνει πόλεμος, αλλά το πιο πιθανό να πεινάμε. Του λέω να το θυμάσαι αυτό, μετά με ρωτούσε η ξαδέρφη μου αν μπορούμε να βγάλουμε τα φωτοβολταϊκά πάνελ από ένα χωράφι και να τα μεταφέρουμε στο σπίτι, λέω γίνεται αλλά γιατί να κάνεις αυτή την διαδικασία, τελικά δεν μου απάντησε πετάγεται ο γαμπρός ε αφού θα γίνει πόλεμος, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Απ ότι κατάλαβα με την τρέλα του έχει φοβήσει την ξαδέρφη μου.

Τελικά υπάρχουν πολλοί τρελοί στην Ελλάδα, για την Γερμανία έλεγα αλλά και η Ελλάδα δεν πάει πίσω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 31 Μάιος 2016, 00:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Metranion έγραψε:Ναι με την πάροδο του χρόνου και με τις καινούργιες συνθήκες επιβίωσης άλλαξαν κάποια σημεία του σώματος άλλαξαν, πχ δεν χρειαζόταν δασύτριχο μαλλί, αλλά φορούσαν προβιές σε αυτό συνέβαλαν οι εσωτερικοί διακόπτες, ακόμη και για το χρώμα των μαλλιών, πόδια, ομιλία κλπ.

Δεν το ηξερες αυτο τοτε που σε ειχαν ρωτησει? :sgrat:

Σωστος,και πιο πριν οι πρωτοι οργανισμοι ηταν τα ευκαριωτικα κυτταρα και πριν τα προκαρυωτικα.

Χωσε το ντοκιμαντερ μου κινησες την περιεργεια απο χθες

Αρχισα να διαβαζω το ''Τι ειναι η Εξελιξη'' του Ernst Mayr που απ'οτι ειδα ειναι πολυ δημοφιλης στο πεδιο αυτο.

Φυσικά και το ήξερα αλλά υπάρχουν γονίδια που ονομάζονται διακόπτες και αλλάζουν το DNA του ανθρώπου και

Το τελευταίο είναι....δες το.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μάιος 2016, 14:47

Metranion έγραψε:Ε ναι μου λέει ο γαμπρός της Ξαδέρφης μου, ζεις μου λέει Γερμανία εε; Ναι του απαντώ, ξέρεις θα γίνει εκεί πόλεμος και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, μετά μου έλεγε τις παρλαπίπες για Αγιά Σοφιά κλπ, προφητείες κόκκινη μηλιά, θα γίνει πόλεμος, μου λέει όπου να ναι θα γίνει, να τώρα εμπλέκεται και η Ρωσία στην Συρία θα δείς μου, λέει και μετά έρχεται η σειρά μας. Σε πάω στοίχημα του λέω, ότι μέχρι το 2020 όχι μόνο δεν θα γίνει πόλεμος, αλλά το πιο πιθανό να πεινάμε. Του λέω να το θυμάσαι αυτό, μετά με ρωτούσε η ξαδέρφη μου αν μπορούμε να βγάλουμε τα φωτοβολταϊκά πάνελ από ένα χωράφι και να τα μεταφέρουμε στο σπίτι, λέω γίνεται αλλά γιατί να κάνεις αυτή την διαδικασία, τελικά δεν μου απάντησε πετάγεται ο γαμπρός ε αφού θα γίνει πόλεμος, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Απ ότι κατάλαβα με την τρέλα του έχει φοβήσει την ξαδέρφη μου.

Τελικά υπάρχουν πολλοί τρελοί στην Ελλάδα, για την Γερμανία έλεγα αλλά και η Ελλάδα δεν πάει πίσω.

Να λενε για πολεμο στη Γερμανια δεν εχω ακουσει.
Εχω ακουσει την κλασικη προφητεια οτι θα πολεμησουν οι τουρκοι με τους ρωσους και θα μας δωσουν την Πολη,αφου πρωτα σφαχτει το 1/3,το αλλο 1/3 γινει ελληνες και το τελευταιο ''χαθει στα βαθη της Ασιας'' :LoL:

Θα τα τσεκαρω τα ντοκ.,ευχαριστω για τις προτασεις :ciao5:
0 .

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”