ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ...μιά παράξενη ἀφύπνιση...

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ...μιά παράξενη ἀφύπνιση...

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 30 Ιουν 2020, 08:28

Θανάσης έγραψε:
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ...μιά παράξενη ἀφύπνιση...

https://www.youtube.com/watch?v=

Day dawns dark, it now numbers infinity.
Life crawls from the past, watching in wonder
I trace its patterns in me.
Tomorrow's tomorrow is birth again.
Boats burn the bridge in the fens;
The time of the past returns to my life
And uses it.

:dunno:

tl;dr

δεν είναι κάτι περίεργο. να προσπαθείς να τρως υγιεινά, να πηγαίνεις κάνα περίπατο, να διαβάζεις κάνα βιβλίο και να ζεις σε αρμονία με όλους τους ανθρώπους όλων των φύλων και φυλών.

σχολιο 3

... ευχαρσιτω το νεο μελος"" Θαναση "" για τις συστασεις υγιεινης αλλα αυτες εχουν νοημα μονο για κλωνους, διαγονιδιακους και παιδαριωδεις ανθρωπους ...που καθονται οπως δειχνει η φωτο σου σε ξυλινες στενες μπανιεριτσες μελετουν βιβλιαρακια μπεστ σελερς συστημικα και παιζουν με τις σαπουνοφουσκες ιδεουλες των μπεστ σελλερς ...και γενικα διαγουν ζωουλα καρτουνιστικη ...

...οταν εισαι ενηλικη ψυχη δε ζεις σαν καρτουν ...εχεις ενεργη ψυχη σε αφυνιση δυνατοτητων κι αναγκων, κολυμπας σε αληθινες θαλασσες και λυνεις μυστηρια της συμπαντικης γνωσης δεν παιζει με φουσκιτσες ουτε πλατσουριζεις σε ξυλινες μπανιεριτσες ...γκε??
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 30 Ιουν 2020, 08:41

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Θανάσης έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=

Day dawns dark, it now numbers infinity.
Life crawls from the past, watching in wonder
I trace its patterns in me.
Tomorrow's tomorrow is birth again.
Boats burn the bridge in the fens;
The time of the past returns to my life
And uses it.

:dunno:

tl;dr

δεν είναι κάτι περίεργο. να προσπαθείς να τρως υγιεινά, να πηγαίνεις κάνα περίπατο, να διαβάζεις κάνα βιβλίο και να ζεις σε αρμονία με όλους τους ανθρώπους όλων των φύλων και φυλών.

σχολιο 3

... ευχαρσιτω το νεο μελος"" Θαναση "" για τις συστασεις υγιεινης αλλα αυτες εχουν νοημα μονο για κλωνους, διαγονιδιακους και παιδαριωδεις ανθρωπους ...που καθονται οπως δειχνει η φωτο σου σε ξυλινες στενες μπανιεριτσες μελετουν βιβλιαρακια μπεστ σελερς συστημικα και παιζουν με τις σαπουνοφουσκες ιδεουλες των μπεστ σελλερς ...και γενικα διαγουν ζωουλα καρτουνιστικη ...

...οταν εισαι ενηλικη ψυχη δε ζεις σαν καρτουν ...εχεις ενεργη ψυχη σε αφυνιση δυνατοτητων κι αναγκων, κολυμπας σε αληθινες θαλασσες και λυνεις μυστηρια της συμπαντικης γνωσης δεν παιζει με φουσκιτσες ουτε πλατσουριζεις σε ξυλινες μπανιεριτσες ...γκε??

γιατί μου επιτίθεσαι γλυκιά μου ΜΥΘΗΡΑ; :ehmmm: εγώ ίσα-ίσα επιβεβαιώνω αυτά που λες. ίσως δεν σου αρέσει το στυλ μου. έχω όμως εμπειρίες από... την άλλη πλευρά.
απλά, αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι ότι δεν υπάρχει κάτι περίεργο, μεταφυσικό ή οτιδήποτε. και σίγουρα τίποτα το οποίο να μπορέσεις να φωτίσεις αρκετά με τον συλλογισμό και την φιλοσοφία. αναμένουμε μια απάντηση από την επιστήμη, την ιατρική κλπ. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 30 Ιουν 2020, 08:46

...και μέχρι να πάρουμε κάποιες απαντήσεις, ας ζήσουμε καλά. αυτό. γνώμη μου. :dunno:

συγνώμη για την αναστάτωση. :dunno:
1 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 30 Ιουν 2020, 08:48

συγνώμη. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 30 Ιουν 2020, 08:56

περιμένω μια συγχώρεση να πάω στη δουλειά μου χωρίς τύψεις. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Ιουν 2020, 09:40

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
nemo έγραψε:εχω βιωσει πολλα περιστατικα που εχουν σχεση με την προβλεψιμοτητα ή την διαισθηση καποιων γεγονοτων
ειναι πολυ παραξενο συναισθημα και δεν υπαρχουν λογια να το εκφρασω
παντως την τελευταια φορα που ειχα την διοραση ειχα τρομαξει σαν να ειχα παγωσει απο την πραγματοποιηση
απο αυτο που ειχα αισθανθει .... και για αυτο σημερα πιστευω σε οτιδηποτε που εχει να κανει με αυτες τις αισθησεις

συνηθως αν τις "ταιζει καποιος αυξανονται ..η μυθηρα θα καταλαβει τι εννοω

σχολιο 2

....υπαρχει εξηγησει εχω αναπτυξει μια θεωρια με αφορμη την ιδεα του Νιτσε της ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ..παρακολουθα την ...οτι εινα αναγκη ζωης και δυνατοτητα πρεπει να το ταιζουμε να εστιαζουμε εκει αλλιως δεν υπαρχει ψυχονοητικη εξελιξη ...

σε αυτα που εγραψα παραπανω μην φανταστειτε κατι το δυνατο ...αλλα μια ιδεα φευγαλεα
και οχι δεν πιστευω απολυτα στην αιωνια επιστροφη δηλαδη γενικως δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα
και για αυτο πιστευω κατα καποιον τροπο σε ολα αλλα
κλεινω περισσοτερο στην αποτυπωση και στην μεταβιβαση καποιων χαρακτηριστικων μου φαινεται πιο λογικο
δηλαδη χαρακτηριστικα απο την πρωτη και πρωιμη εξελιξη μεταφερονται μεσω συγκεκριμενων γονιδιων
στους σύγχρονους -δεν ξερω αν αυτο εμπιπτει στην αεναη μεταφορα της ψυχης
θα ηταν πολυ ωραιο για να ειναι και αληθινο ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 01 Ιούλ 2020, 19:02

Θανάσης έγραψε:περιμένω μια συγχώρεση να πάω στη δουλειά μου χωρίς τύψεις. :dunno:

σχολιο 4

...τοση υποτελεια .. ειναι υποπτη ...πηγαινε στη δουλεια σου καλε μου και μη σκας ...σε ενα καφενειο ειμαστε δε θα σου βαλει κανει βαθμο διαγωγης ...αλαλ να η ξυλινη καρτουνιστικη μπανιεριτσα με το καρτουνακι να παιζιε με φουσκαλιτσες ... καπως μου καθησε στραβα :pardon:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 01 Ιούλ 2020, 19:10

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Θανάσης έγραψε:περιμένω μια συγχώρεση να πάω στη δουλειά μου χωρίς τύψεις. :dunno:

σχολιο 4

...τοση υποτελεια .. ειναι υποπτη ...πηγαινε στη δουλεια σου καλε μου και μη σκας ...σε ενα καφενειο ειμαστε δε θα σου βαλει κανει βαθμο διαγωγης ...αλαλ να η ξυλινη καρτουνιστικη μπανιεριτσα με το καρτουνακι να παιζιε με φουσκαλιτσες ... καπως μου καθησε στραβα :pardon:

ευχαριστώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 01 Ιούλ 2020, 19:12

nemo έγραψε:σε αυτα που εγραψα παραπανω μην φανταστειτε κατι το δυνατο ...αλλα μια ιδεα φευγαλεα
και οχι δεν πιστευω απολυτα στην αιωνια επιστροφη δηλαδη γενικως δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα
και για αυτο πιστευω κατα καποιον τροπο σε ολα αλλα
κλεινω περισσοτερο στην αποτυπωση και στην μεταβιβαση καποιων χαρακτηριστικων μου φαινεται πιο λογικο
δηλαδη χαρακτηριστικα απο την πρωτη και πρωιμη εξελιξη μεταφερονται μεσω συγκεκριμενων γονιδιων

στους σύγχρονους -δεν ξερω αν αυτο εμπιπτει στην αεναη μεταφορα της ψυχης
θα ηταν πολυ ωραιο για να ειναι και αληθινο ....

σχολιο 5

.......μιλω για κατι πιο βαθυ νεμο ... στην κυριολεξια για επαληψη της ζωης μου ζουμε ...καποιοι την εχουν ζησει πριν απο εμας κατα επαναληψη σε εναν αλλο κοσμο ..
...ενα αλλος πλανητης που εχιε περασει απο τι ιδιες πανομοιοτυπες ιστορικες φασεις με χωρες που μοιαζαν με τις δικες μας με προσωπικοτητα ιδιες σαν τις δικες μας οι σημαντικες προσωπικοτητες σε επαναληψη πιστη κι αντιγραφη ...οχι ολοι οι ενσαρκωμενοι απο τα δισεκατομμυρια τους αλλα καποια εκατομμυρια προσωπικοτητες ...

πχ σε εκεινο ο κοσμο που ειχε μπει στην εποχη τουδιαδικτυου υπηρχαν καποιες περσονςε διαδικτυκες και φυσικα προσωπα σα τα δικα μας

αυτο το ενδεχομενο ανιχνευω σε αυτο το θεμα με γνωμωνα την μελλοντολογικη προβλεψη ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 01 Ιούλ 2020, 19:15

Θανάσης έγραψε: έχω όμως εμπειρίες από... την άλλη πλευρά.

Θανάση το καρτουν άβαταρ που διαβάζει βιβλίο στην μπανιέρα είναι σαν παιδικό αυτοκόλλητο (μου θύμισε).. δεν είναι άσχημο αλλά
θα με ενδιέφερε ένα θέμα με τίτλο "εμπειρίες από την άλλη πλευρά".
θέλεις να το ανοίξεις εσύ και να μας γράψεις τις εμπειρίες σου;

ρωτάω εάν θέλεις να ανοίξεις εσύ το θέμα γιατί εκεί μπορούμε να γράφουμε δίχως να ενοχλούμε αυτό το θέμα της Μυθηρα.
θα μπορούσα να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα και να γράψω τις δικές μου εμπειρίες, ίσως το κάνω εάν δεν το κάνεις εσύ. να είναι σε αυτή την ενότητα στις Εναλλακτικές Επιστήμες..
0 .

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”