Διαβαζω το ''Νεο Κβαντικο Συμπαν'' των Tony Hey – Patrick Walters, ενα εκλαικευτικο βιβλιο κβαντικης φυσικης που βγηκε το 2005
Εχω φτασει πανω απο την μεση (περιπου 200 σελ. σε συνολο 350) και παρατηρω οτι τα περισσοτερα τα ειχα διδαχθει στο Λυκειο, ή εστω ειναι λιγο πιο ευκολα απο την υλη του Λυκειου
Λετε στην Ελλαδα να διδασκουν πιο προχωρημενη φυσικη και χημεια στο Λυκειο απ'οτι στις δευτεροβαθμιες αλλων χωρων, δεδομενου οτι αυτο το βιβλιο απευθυνεται φανταζομαι κυριως σε αμερικανους και δυτικοευρωπαιους αναγνωστες?
Φυσικη και χημεια στα ΕΛ λυκεια
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Re: Φυσικη και χημεια στα ΕΛ λυκεια
Αμάν μωρέ.
Εγώ τρίτη δέσμη ήμανε, αυτά τα πράματα είναι του διαόλου..Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γρι. Τα παιδιά μου γελάνε με την πλήρη άγνοιά μου.

Άσε που ούτε στις δυο πρώτες τάξεις του Λυκείου τα καταλάβαινα. Πήγαινε το σκονάκι σύννεφο.

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Πφφφ, αδαεις θεωρητικοι
Φύγε Σατανά, θα φέρω τον Κλεομένη..

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Χειροτεροι ισως ειστε εσεις οι θεωρητικοι, με κατι αρχαιοελ φιλοσοφιες, λογικες, κοινωνιολογιες, ψυχολογιες κλπ και αλλα πραγματα του σατανα
Εμεις μελεταμε τα εργα του Θεου

Εμεις μελεταμε τα εργα του Θεου

0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Αναφορά ρε φύτουλα.
Αυτές τις θεάρεστες μαλακίες διαβάζετε και ξεφύγατε.
Αυτές τις θεάρεστες μαλακίες διαβάζετε και ξεφύγατε.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Καταγγελω το σταλκινγκ που δεχομαι για τα θρησκευτικα μου πιστευω 

0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Καταγγελω το σταλκινγκ που δεχομαι για τα θρησκευτικα μου πιστευω
Κύριοι συντονιστές, προστατέψτε με από τον άθεο που έχει και θρησκευτικά πιστεύω..Είθε ο κύριος ημών να τον συνετίσει. Να πέσει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να μετανοήσει ο σκορδόπιστος.
Ώπα μην ξεχάσω, θα σε καταγγείλλω κι εγώ για στάλκινγκ..

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Κινδυνευει το πολυτονικο μας, χριστιανοι-συνελληνες! Στο τοπικ καλειται το μελος

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Διαβαζω το ''Νεο Κβαντικο Συμπαν'' των Tony Hey – Patrick Walters, ενα εκλαικευτικο βιβλιο κβαντικης φυσικης που βγηκε το 2005
Εχω φτασει πανω απο την μεση (περιπου 200 σελ. σε συνολο 350) και παρατηρω οτι τα περισσοτερα τα ειχα διδαχθει στο Λυκειο, ή εστω ειναι λιγο πιο ευκολα απο την υλη του Λυκειου
Λετε στην Ελλαδα να διδασκουν πιο προχωρημενη φυσικη και χημεια στο Λυκειο απ'οτι στις δευτεροβαθμιες αλλων χωρων, δεδομενου οτι αυτο το βιβλιο απευθυνεται φανταζομαι κυριως σε αμερικανους και δυτικοευρωπαιους αναγνωστες?
Στα Ελληνικά;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.