Οργισμένος έγραψε:Η διπλωματικη μου γαμει το συμπαν.
Αυτό που επισημαίνει ο itteithe είναι σωστό. Η γαμηστερή Διπλωματική δημοσίευση σε ζουρνάλ έχει;

Οργισμένος έγραψε:Η διπλωματικη μου γαμει το συμπαν.

itteithe έγραψε:Έλα ρε μαλάκες, μια χαρά τροπή πήγε να πάρει η κουβέντα και την κάνατε dick measurement πάλι
Για να έρθουμε και στο ζητούμενο όμως, υποθέτω οτι τα κριτήρια για να σε δεχθούν σε διδακτορικό είναι πάνω-κάτω τα ίδια με αυτά που ισχύουν και εν Ελλάδι. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις λίγο και τον καθηγητή που είχες ως επιβλέποντα στην διπλωματική σου εργασία (ίσως το πανεπιστήμιό σου έχει κάποια συνεργασία με πανεπιστήμια της Σουηδίας μέσω κάποιων επισκεπτών καθηγητών). Κατά πάσα πιθανότητα θέλουν δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό (καθαρά προαιρετικό στις περισσότερες περιπτώσεις), ίσως συστατικές επιστολές και μεταπτυχιακό (που κι αυτό είναι προαιρετικό πολλές φορές, αλλά ούτως ή άλλως έχεις) και ίσως πτυχίο αγγλικών επιπέδου proficiency. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να βρεις επιβλέποντα καθηγητή και το σημαντικότερο όλων ένα θέμα πάνω στο οποίο θα εκπονήσεις την διδακτορική σου διατριβή (γιατί το έτσι γενικά θέλω να κάνω διδακτορικό δεν στέκει - συνήθως αποτελεί συνέχεια του μεταπτυχιακού σου).

Διάδοχος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Η διπλωματικη μου γαμει το συμπαν.
Αυτό που επισημαίνει ο itteithe είναι σωστό. Η γαμηστερή Διπλωματική δημοσίευση σε ζουρνάλ έχει;

Οργισμένος έγραψε:Διάδοχος έγραψε:Αυτό που επισημαίνει ο itteithe είναι σωστό. Η γαμηστερή Διπλωματική δημοσίευση σε ζουρνάλ έχει;
Οχι. Μα σε ελλ παμνεπιστημια αν εχεις καλη μαστερ διατριβη σου προτεινουν phd, αν τους πεις για αδεσμευτη δημοσιευση σκοτεινιαζουν τα βλεμματα των καθηγητων (ωχ το βλαμμενο , σκεφτονται, θα μας πρηζει στο τσαμπα ή «μα γιαυτο υπαρχουν τα phd»)

Οργισμένος έγραψε:Στο Lund αποτι διαβαζω γραφουν και ξαναγραφουν οτι διδουν βαρος στην διπλωματικη (η δικια μου γαμει το συμπαν) αλλα δεν ξερω.

itteithe έγραψε:Βασικά, πως και δεν το ξεκίνησες εδώ; Αφού είχες την δυναμική.

sharp έγραψε:Και όταν τελειώσεις το phd όργι, τι θα κάνεις;