Αντιδαρβινισμός - Δαρβινισμός

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.

Τι πιστεύετε;

1. Αντιδαρβινιστής (Αδάμ - Εύα/ μας έπλασε ο Θεός)
1
8%
2. Δαρβινιστής (Φυσική Εξέλιξη (προκαρυωτικά κύτταρα))
9
69%
3. Δεν με ενδιαφέρει/ δεν ασχολούμαι
1
8%
4. Άλλη θεωρία πείτε
2
15%

Σύνολο ψήφων: 13

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αντιδαρβινισμός - Δαρβινισμός

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 12 Ιαν 2018, 18:44

Nandros έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Ποιον λες;
Νομίζω είχε το περιοδικό Ιχώρ και είχε κάνει κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση, blue sky ή κάτι τέτοιο, ήταν στενός φίλος του μπουμπούκου κάποτε.
ΔΕΝ είναι ο Μπεξής.

Ο Μαρίνης είναι. Άντε, το είπα εγώ. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 12 Ιαν 2018, 19:07

'
Μάθαμε ποιος ψήφισε το Νο 4. Άλλη θεωρία πείτε και γιατί; :sgrat:
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Ιαν 2018, 21:01

Nandros έγραψε:'
.

Admin

είπε γιατί
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιαν 2018, 21:03

Χαιρομαι που υπαρχει μια λογικη πλειοψηφια στο φορουμ
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Ιαν 2018, 21:09

Πασιφάη έγραψε:
Nandros έγραψε: ΔΕΝ είναι ο Μπεξής.

Ο Μαρίνης είναι. Άντε, το είπα εγώ. :P

Δεν τον ξέρω αυτόν, δεν ασχολούμαι με τις θρησκείες εδώ και 10 χρόνια.

Ο Μπεξής είχε πει πάντως όσο περισσότεροι άθεοι τόσο το καλύτερο και είχε μιλήσει και για την θεωρία της πανσπερμίας.

Οπότε κάποιοι είναι υπέρ και κάποιοι κατά, αλλά οι χριστιανοί είναι πλήρως κατά της φυσικής εξέλιξης, όλα από το θεό, πήρε λάσπη και μας έφτιαξε. :LoL:

Α ναι βρήκαν και τρόπους να το περνούν, δεν εννοεί η παλαιά διαθήκη αυτό, αλλά αυτό. Επί του σοβαρού οι Creationists έχουν πιάσει τα πόστα και στις ΗΠΑ και δεν αφήνουν μαζί με τους πολιτικούς να μάθουν τα παιδάκια την θεωρία της εξέλιξης των ειδών.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Ιαν 2018, 21:12

Freisinniger έγραψε:
Nandros έγραψε:'
.

Admin

είπε γιατί

Η θεωρία του Δαρβίνου δεν καταπιάνεται με την απαρχή της ζωής, αλλά με την εξέλιξη των ειδών.

Αν κατάλαβα καλά, ο Άδμιν δεν διαφωνεί με την εξέλιξη, αλλά με το αν η απαρχή της ζωής ήταν τυχαία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Ιαν 2018, 21:19

Διαφωνεί ριζικά και κατά την εξέλιξη και στα αρχικά βήματα της εξέλιξης, ότι πχ ποιος δημιούργησε τους μονοκύτταρους οργανισμούς και ποιος τους έδωσε αυτή την μορφή, η οποία κατά την άποψή του δεν ήταν καθόλου τυχαία και ότι έχουμε την σημερινή ανθρώπινη μορφή πάλι δεν είναι τυχαίο. Εντάξει παρ τ αυγό και κούρευτο!

Η απαρχή της ζωής είναι θέμα βιοχημείας και όχι βιολογίας που είναι το μετέπειτα στάδιο. Του τα εξήγησα αλλά τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του, μου έβαλε άκυρα βίντεο που μιλάνε ουσιαστικά για την ζωή μετά την Μεγάλη Έκρηξη και ότι όλα αυτά δεν ήταν τυχαία κλπ. Άλλο πράγμα η φυσική και άλλο η βιοχημεία και βιολογία. Ο Αντμιν είπε ότι δεν είναι ούτε δαρβινιστής ούτε αντιδαρβινιστής, θεωρεί ότι δεν υπάρχει τυχαιότητα στο σύμπαν και όλα οδηγούν κάπου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Ιαν 2018, 22:26

Freisinniger έγραψε:Η απαρχή της ζωής είναι θέμα βιοχημείας και όχι βιολογίας.

Aυτό λέω κι εγώ. Ο δαρβινισμός δεν καταπιάνεται με το βιοχημικό κομμάτι της απαρχής, αλλά με την -βιολογική- εξέλιξη των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Ιαν 2018, 23:37

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Η απαρχή της ζωής είναι θέμα βιοχημείας και όχι βιολογίας.

Aυτό λέω κι εγώ. Ο δαρβινισμός δεν καταπιάνεται με το βιοχημικό κομμάτι της απαρχής, αλλά με την -βιολογική- εξέλιξη των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής.

To τόνισα, αλλά άντε να καταλάβει, επίσης έμπλεξε και την φυσική με τα βίντεο που έβαλε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Ιαν 2018, 08:14

Freisinniger έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Aυτό λέω κι εγώ. Ο δαρβινισμός δεν καταπιάνεται με το βιοχημικό κομμάτι της απαρχής, αλλά με την -βιολογική- εξέλιξη των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής.

To τόνισα, αλλά άντε να καταλάβει, επίσης έμπλεξε και την φυσική με τα βίντεο που έβαλε.

Μπαρδόν;

Εσύ έγραψες στην ψηφοφορία για Αδάμ και Εύες και "μας έπλασε ο Θεός" ως το αντίπαλο δέος του "προκαρυωτικά κύτταρα". Κι εγώ αν θυμάσαι σου ξεκαθάρισα ΤΙ ακριβώς ήταν το συμπέρασμα απο την έρευνα του Δαρβίνου, με το οποίο ασφαλώς δεν διαφωνω.

Εν ολίγοις, μπλεκεις τις θεωρίες για τη δημιουργία του κόσμου και της ζωής με τα συμπεράσματα και τις εργασίες του Δαρβίνου και φταίω εγώ που σου απάντησα σχετικά με τις θεωρίες δημιουργίας του κόσμου και της ζωής; :sgrat:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”