ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιαν 2023, 10:42

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΕΔΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ,,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

ΘΕΣΗ 1η

.....θα προσπαθησουμε παραπερα να αναπτυξουμε 4 επιμερους θεματα-ζητηματα καθοριστικα για την κατανοηση του μεγαλου ζητηματος των <ηλεκτρομαγνητικων ασθενειων >...

1ο) το ζητημα του επακριβους προσδιορισμου της εννοιας της <ηλεκτρομαγνητικης ασθενειας> δηλαδη του τι ακριβως είναι αυτή και σε ποια επιπεδα και πεδια της ζωης αναφερεται ...προσδιοριζοντας παραλληλα και τα επιπεδα και πεδια στα οποια πρεπει να στραφει η επιστημονικη ερευνα ..αν θελει να γινει συστηματικη ,παραγωγικη και αποτελεσματικη...

2ο) το ζητημα του προσδιορισμου της εννοιας < ηλεκτρομαγνητικης ρυπανσης > και πως αυτή συνδεεται με τις άλλες μορφες μορφες ρυπανσης που γνωριζουμε
(χημικη , θερμικη ,ηχοπυπανση )...προσπαθωντας να κατανοησουμε παραλληλα και τους τροπους με τους οποιους η η/μ ρυπανση, η γενεσιουργος ολων των αλλων μορφων ρυπανσης, επιδρα βλαπτικα στους ζωντες οργανισμους ...

3ο) το ζητημα της γενικης αποτιμησης των κατεγραμμενων και δημοσιοποιημενων επιστημονικων ερευνων και των ιδιαιτερων χαρακτηριστικων τους εξαιτιας των οποιων, μαλιστα, εχει προκληθει ένα ειδος διχασμου της επιστημονικης κοινοτητας ...γεγονος που συμβαλλει στην αναβλητικοτητα και χρονοτριβη σχετικα με την επιβολη δραστικων πολιτικων ελεγχου και περιορισμου της η/μ ρυπανσης ...

4ο)
το ζητημα ,τελος, των αιτιων της γενικοτερης υποτονικης κινητικοτητας και αναβλητικοτητας στο σχεδιασμο πολιτικων δρασεων ελεγχου και περιορισμου της ηλεκτρομαγνητικης ρυπανσης σε ευρωπαικο και διεθνες επιπεδο ...

διευκρινήσεις - σχόλια 5

...επαναφέρω το εγκατελειμμένο νήμα για να συνοδεύσει το νήμα <ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ >
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιαν 2023, 12:34

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:...επαναφέρω το εγκατελειμμένο νήμα για να συνοδεύσει το νήμα <ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ >

Καλά έκανες γιατί εμένα πριν καμιά δεκαριά μέρες που πέρασα κάτω από τα καλώδια του τρόλεϊ με βάρεσε κατακούτελα ένα τεχνητό πεδίο χονδροειδούς υφής και από τότε βουίζει το αριστερό αυτί μου παράλληλα με το ότι βλέπω κόκκινες, κίτρινες και μπλε πεταλούδες όπως η Βουγιουκλάκη μετά τη σφαλιάρα που έφαγε από τον Παπαμιχαήλ στη γνωστή ταινία.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 03 Ιαν 2023, 15:01

Ραν ταν πλαν έγραψε: πριν καμιά δεκαριά μέρες που πέρασα κάτω από τα καλώδια του τρόλεϊ με βάρεσε κατακούτελα ένα τεχνητό πεδίο χονδροειδούς υφής και από τότε βουίζει το αριστερό αυτί μου παράλληλα με το ότι βλέπω κόκκινες, κίτρινες και μπλε πεταλούδες...

Όταν κυκλοφορείς στο δρόμο και καπνίζεις καλαματιανούς μπάφους :cannabis: αυτά είναι τα αποτελέσματα.
είσαι δημόσιος κίνδυνος, όταν κυκλοφορείς λιώμα :reklas:
κάτσε καλύτερα στο σπίτι σου και φούμαρε όσο θες..
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δημοσίευσηαπό seismicos » 03 Ιαν 2023, 15:48

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
seismicos έγραψε:

ΣΧΟΛΙΟ 5

...αακριβώς εδώ έγκειται η πατάτα της συστημικής φυσικής ...χμμ..ενώ μας μαθαίνουν ότι πηγή του
η/μαγνητικου πεδίου είναι η ταλαντούμενη, επιταχυνόμενη ύλη ( βιβλίο Φυσικής Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου ) όταν μιλάνε για διάδοση των η/μ πεδίων θεωρεί η συστημική φυσική ότι αυτή δεν απαιτεί υλικό φορέα και φέρουν ως απόδειξη ότι στο υποτιθέμενο "κενό" δηλαδή το γαλαξιακό διάστημα τα η/μ πεδία μια χαρά διαδίδονται.. έλα μου όμως που κύριε σεισμικέ μου που αυτό το υποτιθέμενο ""κενό"" είναι υλικό-υλικότατο απλά η ύλη του είναι πολύ πολύ λεπτή τόσο λεπτή που οι συστημικοί μας επιστήμονες οι <<μεγαφυείς >>θεώρησαν ότι καλά είναι να την αγνοήσουμε και να θεωρήσουμε το διαστρικό χώρο κενό .. φευ τι μέγιστη πλάνη!!!.. αυτή την πλάνη με φιλοσοφικά λογικά επιχειρήματα χωρις ουτε ένα μαθηματικό τύπο, με κείμενα που μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ψαγμένος άνθρωπος εχέφρων ( βασική προυπόθεση !!! ) προσπαθώ να αναδείξω στη φιλοσοφική ηλεκτρομαγνητική ενοποιητική θεωρία μου που το σχέδιο ανάπτυξής της φαίνεται στο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟτου νήματος .. ρίξε σε παρακαλώ μια ματιά...

viewtopic.php?f=22&t=5883

και σε διορθώνω διορθώνοντας παράλληλα και τις θεωρήσεις τις σχετικές της συστημικής φυσικής

ύλη χωρίς ενέργεια δεν υφίσταται ούτε ενέργεια χωρίς ύλη

αυτό μας δίνει την ευχέρεια και τη νομιμότητα από επιστημονικής πλευράς να καθιερώσουμε την έννοια της υλοενέργειας ..οι δύο οντότητες ύλη και ενέργεια είναι μια και μοναδική διττή οντότητα !!!

Η μάζα δημιούργησε την δύναμη αυτής της ενέργειας που περιέχει μέσα της ή η ενέργεια την μάζα? Η κότα ή το αυγό? Για εμένα η ενέργεια δημιούργησε την μάζα λόγο του ότι είναι περισσότερη μέσα στο σύμπαν. Η πληροφορία τα μαθηματικά είναι δύναμη χωρίς μάζα. Για εμένα η μάζα δεν υπάρχει Αυτό που κάνει την μάζα να φαίνεται μάζα είναι η συμπυκνωμένη ενέργεια.
Ζούμε μέσα σε έναν αυξομειούμενο χυλό ενέργειας. Π.χ Ο αέρας περιέχει πιο λίγη ενέργεια από ότι ένα τραπέζι που έχει συμπαγή μάζα - ενέργεια.
Η επιστήμη λέει ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε από μία μεγάλη έκρηξη και συνεχώς διαστέλλεται και ότι έχει αρχή και τέλος και χρονολογία

Δηλαδή λέει ότι το σύμπαν έχει διαστάσεις και ημερομηνία γέννησης
Καταρχήν για εμένα στο σύμπαν ο χρόνος και ο χώρος είναι άπειρος Δεν έχουν αρχή και τέλος. Το άπειρο ξεπερνά και την φαντασία μας.
Δεύτερον πως έγινε έκρηξη χωρίς ενέργεια?
Σε αυτό το βίντεο ( SOMETHING FROM NOTHING ) https://www.youtube.com/watch?v=YUe0_4rdj0U&t=6128s οι επιστήμονες αναφέρουν ότι έγινε ένα πείραμα.
Μέσα στο απόλυτο καινό διοχέτευσαν ηλεκτρική ενέργεια για πολύ καιρό και δημιουργήθηκε ύλη.
Μόνο με την γένεση της ύλης από την ενέργεια γίνεται αυτό.
Το άλλο είναι ότι διαπίστωσαν ότι ενώ το σύμπαν διαστέλλεται η σκοτεινή ενέργεια παραμένει ποσοτικά στην ίδια πυκνότητα. Πως γίνεται αυτό?
Η απάντηση είναι
Μόνο με την γένεση - πολλαπλασιασμό της σκοτεινής ενέργειας και της ύλης γίνεται η δημιουργία του σύμπαντος Όχι με την έκρηξη.
Συμπέρασμα Η άγνωστη δύναμη δημιουργεί την ενέργεια η οποία όχι μόνον δεν χάνεται αλλά και πολλαπλασιάζεται και μετά η ενέργεια κατασκευάζει την μάζα.
Δηλαδή η ενέργεια αυτό-συμπυκνώνετε και φαίνεται στις αισθήσεις μας σαν μάζα.
Η ενέργεια αυτής της δύναμης παίρνει την μορφή των πάντων γύρο μας και μέσα μας.
Όλη μου η άποψη στην τελευταία ανάρτηση εδώ. https://elefthero.net/viewtopic.php?f=22&t=6776&p=372365#p372365
0 .
Ποτέ μην στέκεσαι μπροστά από τον εφευρέτη και πίσω από τον γάιδαρο.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιαν 2023, 16:37

σχόλιο 6

...συγγνωμη σεισμικέ.. αλλα καποιος πατσατσουφιασε το νημα μου <ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ>> το εξαφανισε ,,,καταλαβαινεις οτι ετσι δεν μπορω να αναπτυξω σωστα αυτο το νημα ..αλλα θα προσπαθησω ...επανερχομαι σχολιαζοντας τα πολυ σοβαρα που λες για την ενεργεια ... :violi:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Ιαν 2023, 17:47

Ήρθε η Μύθηρα!

Βγάζουμε σημειωματάρια και κρατάμε σημειώσεις!
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιαν 2023, 19:57

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχόλιο 6

...συγγνωμη σεισμικέ.. αλλα καποιος πατσατσουφιασε το νημα μου <ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ>> το εξαφανισε ,,,καταλαβαινεις οτι ετσι δεν μπορω να αναπτυξω σωστα αυτο το νημα ..αλλα θα προσπαθησω ...επανερχομαι σχολιαζοντας τα πολυ σοβαρα που λες για την ενεργεια ... :violi:

Κανείς δεν σου το εξαφάνισε πανεπιστημόνισσα μου.
Το κολλήσαμε με τούτο εδώ για να μας δώσεις απαντήσεις επί του συνόλου των πεδίων και των ασθενειών ώστε να μην τρέχουμε από θέμα σε θέμα.
Να κολλήσουμε εδώ και την ''τραμουντάνα'' για να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι από το πολύ επιστημονιλίκι που θα πέσει;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιαν 2023, 20:30

Προέλλην έγραψε:Ήρθε η Μύθηρα!

Βγάζουμε σημειωματάρια και κρατάμε σημειώσεις!

σχόλιο 7

..δεν μπορουσα να αγνοησω την προσκληση σου.. κι επιπλεον ο seismicos εχει θέσει τόσο σοβαρα ζητήματα ...προφανως διαφωνωντας με την συνολική προσπαθεια μου να στησω μια ενοποιητική ηλεκτρομαγνητική θεωρία του παντός χωρις ουτε μια μαθηματική σχέση η αναφορα στις διασημες εβραικης προελευσης θεωριες ( καθολου τυχαιο )περι κβαντικης φυσικης σχετικιστικης φυσικης και δε συμμαζευεται η ουτοπικη φαντασιωτικη στρεβλοτητα που εχει εισελθει στις φυσικες επιστημες
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιαν 2023, 20:30

....................
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 03 Ιαν 2023, 20:31

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχόλιο 6

Κανείς δεν σου το εξαφάνισε πανεπιστημόνισσα μου.
Το κολλήσαμε με τούτο εδώ για να μας δώσεις απαντήσεις επί του συνόλου των πεδίων και των ασθενειών ώστε να μην τρέχουμε από θέμα σε θέμα.
Να κολλήσουμε εδώ και την ''τραμουντάνα'' για να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι από το πολύ επιστημονιλίκι που θα πέσει;

μπουρδομιχτηηηηηηηηηηηηηηηη!!!παλια σου τεχνη κοσκινο!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”