Σάιμποργκς.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Σάιμποργκς.

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 03 Μάιος 2023, 16:40

seismicos έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα τι λες, όλα αυτά που ρωτάς είναι απαντημένα σήμερα και καλά τεκμηριωμένα (και ολοένα δείχνουν να επικυρώνονται περισσότερο από τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα).

Απαντήστε λοιπόν να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι... :)

Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, διάβασε κάποιους κλασσικούς στην κοσμολογία όπως Χώκινγκ. Ωστόσο αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι επιστήμονας που απλά θέλει να διαφωνεί με τους άλλους πανεπιστημιακούς επιστήμονες οπότε ότι κι αν ακούσεις θα διαφωνείς.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 03 Μάιος 2023, 17:24

BaKXOS_Lysios έγραψε:
seismicos έγραψε:Απαντήστε λοιπόν να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι... :)

Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, διάβασε κάποιους κλασσικούς στην κοσμολογία όπως Χώκινγκ. Ωστόσο αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι επιστήμονας που απλά θέλει να διαφωνεί με τους άλλους πανεπιστημιακούς επιστήμονες οπότε ότι κι αν ακούσεις θα διαφωνείς.

Όχι Εγώ είμαι επιστήμονας τον οποίο απέκλεισαν από όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών γιατί τους είχα αποστομώσει.
Από την άλλη γράφω επιστημονική έρευνα με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές.
Δεν είμαι πάντως από αυτούς που πιστεύουν τους μεγάλους επιστήμονες επειδή είναι μεγάλοι και τρανοί.
Πιστεύω αυτούς που μου δίνουν πειστικές απαντήσεις.
Άλλωστε οι καθηγητές ερευνητές με βαθμολογούν και τους βαθμολογώ και πίστεψε είναι δύσκολο να φθάσουν την βαθμολογία που έχω εγώ σαν ερευνητής.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
Your Research Interest Score is higher than 98% of ResearchGate members who first published in 2015.
0 .
Ποτέ μην στέκεσαι μπροστά από τον εφευρέτη και πίσω από τον γάιδαρο.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μάιος 2023, 19:45

seismicos έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, διάβασε κάποιους κλασσικούς στην κοσμολογία όπως Χώκινγκ. Ωστόσο αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι επιστήμονας που απλά θέλει να διαφωνεί με τους άλλους πανεπιστημιακούς επιστήμονες οπότε ότι κι αν ακούσεις θα διαφωνείς.

Όχι Εγώ είμαι επιστήμονας τον οποίο απέκλεισαν από όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών γιατί τους είχα αποστομώσει.
Από την άλλη γράφω επιστημονική έρευνα με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές.
Δεν είμαι πάντως από αυτούς που πιστεύουν τους μεγάλους επιστήμονες επειδή είναι μεγάλοι και τρανοί.
Πιστεύω αυτούς που μου δίνουν πειστικές απαντήσεις.
Άλλωστε οι καθηγητές ερευνητές με βαθμολογούν και τους βαθμολογώ και πίστεψε είναι δύσκολο να φθάσουν την βαθμολογία που έχω εγώ σαν ερευνητής.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
Your Research Interest Score is higher than 98% of ResearchGate members who first published in 2015.

Άτιμη φάρα οι πολιτικοί μηχανικοί, κομπλεξικοί και ως επι το πλείστον αποτυχημένοι.

Ποια Σχολή έχετε τελειώσει κ. Σεισμίκ;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 03 Μάιος 2023, 20:32

seismicos έγραψε:Δεν είμαι πάντως από αυτούς που πιστεύουν τους μεγάλους επιστήμονες επειδή είναι μεγάλοι και τρανοί.

από την άλλη δεν σημαίνει ότι επειδή είναι "μεγάλοι και τρανοί" κάνουν απαραίτητα λάθος... :D
Σημασία δεν έχει να πιστέψεις αλλά να έχεις έγκυρα επιστημονικά δεδομένα στα οποία δεν συμφωνείς μόνο εσύ αλλά και η επιστημονική κοινότητα κατά πλειοψηφία.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 03 Μάιος 2023, 20:57

BaKXOS_Lysios έγραψε:
seismicos έγραψε:Δεν είμαι πάντως από αυτούς που πιστεύουν τους μεγάλους επιστήμονες επειδή είναι μεγάλοι και τρανοί.

από την άλλη δεν σημαίνει ότι επειδή είναι "μεγάλοι και τρανοί" κάνουν απαραίτητα λάθος... :D
Σημασία δεν έχει να πιστέψεις αλλά να έχεις έγκυρα επιστημονικά δεδομένα στα οποία δεν συμφωνείς μόνο εσύ αλλά και η επιστημονική κοινότητα κατά πλειοψηφία.

Η διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων ερευνητών είναι ότι εγώ είμαι ανεξάρτητος ερευνητής και αυτοί εξαρτημένοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 03 Μάιος 2023, 23:11

seismicos έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:από την άλλη δεν σημαίνει ότι επειδή είναι "μεγάλοι και τρανοί" κάνουν απαραίτητα λάθος... :D

Η διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων ερευνητών είναι ότι εγώ είμαι ανεξάρτητος ερευνητής και αυτοί εξαρτημένοι.

Ναι δεν αναφερόμουν ακριβώς στην κόντρα σου με τους μηχανικούς. Η συζήτηση ξεκίνησε απο την κοσμολογία και την αστροφυσική στα οποία φαντάζομαι δεν έχεις αντίστοιχο ερευνητικό έργο για να διαφωνείς και να χαρακτηρίζεις τις ανακαλύψεις τους "παραμύθια για παιδιά". :pardon:
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 04 Μάιος 2023, 06:49

BaKXOS_Lysios έγραψε:
seismicos έγραψε:Η διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων ερευνητών είναι ότι εγώ είμαι ανεξάρτητος ερευνητής και αυτοί εξαρτημένοι.

Ναι δεν αναφερόμουν ακριβώς στην κόντρα σου με τους μηχανικούς. Η συζήτηση ξεκίνησε απο την κοσμολογία και την αστροφυσική στα οποία φαντάζομαι δεν έχεις αντίστοιχο ερευνητικό έργο για να διαφωνείς και να χαρακτηρίζεις τις ανακαλύψεις τους "παραμύθια για παιδιά". :pardon:

Η λογική την οποία ασπάζεται η επιστήμη λέει ότι δεν μπορείς να μιλάς για έκρηξη και πλανήτες αν δεν εξετάσεις πρώτα από που προέρχεται η ενέργεια και η ύλη, και αν το σύμπαν είναι ζωντανός οργανισμός ή όχι και αν είναι άπειρον. Αυτό λέγεται έρευνα. Αυτά δεν τα ερευνούν. Τα βάζουν κάτω από το χαλί.
Την αιτία εξετάζουμε αν θέλουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα μιας έρευνας, και όχι το γεγονός.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 04 Μάιος 2023, 13:28

Όταν βάζουμε το ερώτημα τι υπήρχε πριν από την μεγάλη έκρηξη έχουμε βγει έξω από τον χώρο και τον χρόνο.
Όταν ρωτήσω τι είναι το κόκκινο κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει. Ξέρουμε ότι τα φωτόνια δεν έχουν χρώμα.
Προς τους επιστήμονες βάζω το ερώτημα. Ποιος από εσάς έχει εμπειρία στην εμπειρία?
Το σύμπαν ολόκληρο στηρίζετε στην εμπειρία
Αυτό που θέλω να πω είναι βγάλτε πέρα το εγώ που έχετε γιατί κάνει πολλά λάθη, αλλά βασιστείτε στην εμπειρία σας.
Δεν υπάρχει απόλυτη εμπειρία αλλά αυτή που διαθέτεται είναι πολύτιμη και μην την υποτιμάς γιατί σε αυτήν βασίζεται η ύπαρξή μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Μάιος 2023, 13:46

seismicos έγραψε:Το σύμπαν ολόκληρο στηρίζετε στην εμπειρία

Το σύμπαν, γνωστό και ''άγνωστο'', στηρίζεται στην ύλη και στις απορρέουσες, γνωστές και άγνωστες, φυσικές ιδιότητες της.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 04 Μάιος 2023, 14:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:
seismicos έγραψε:Το σύμπαν ολόκληρο στηρίζετε στην εμπειρία

Το σύμπαν, γνωστό και ''άγνωστο'', στηρίζεται στην ύλη και στις απορρέουσες, γνωστές και άγνωστες, φυσικές ιδιότητες της.

Για να γίνει η ύλη χρειάζεται εμπειρία Την διαθέτης να μας πεις και μας πως έγινε?
0 .

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”