Admin έγραψε:Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Ξαναλέω ότι το μόνο που αποδειχθηκε είναι η επίδραση του περιβάλλοντος και η εξέλιξη της ζωής ΑΠΟ ένα σημείο και μετά.
Δεν εξήγησε κανένας Δαρβίνος και καμία επιστήμη ΠΩΣ εκ της τύχης δημιουργήθηκαν όλοι αυτοί οι μηχανισμοί ακριβείας που λειτουργούν μέσα στο σώμα σου σε απόλυτο συντονισμό και οργάνωση και σε πολύ μεγάλες ταχύτητες.
Αυτό, σαν μηχανικό, εμένα δεν με καλύπτει.
Εσύ τώρα πίστευε (διότι περί πίστεως πρόκειται) ότι τυχαία μπορεί να χτιστει κατι που είναι 10000 φορες πιο πολύπλοκο και πιο ακριβές κι από ελβετικό ρολόι.
Προς το παρόν, απτη απόδειξη ότι από το μηδέν οδηγηθηκες στο σήμερα με μόνη συμμετοχή της τύχης, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Εσύ μπορείς ελεύθερα να πιστεύεις ο,τι θες (όπως και οι διάφοροι άλλοι οπαδοί των διαφόρων θεωριων της τύχης), αλλά αυτό προφανώς δεν δεσμεύει εμένα σχετικά με τους προβληματισμούς μου πάνω στην πολυπλοκότητα και την οργάνωση των μηχανισμών που συναντάς στα έμβια όντα και τη δυσκολία που υπάρχει να φτάσει κάτι εκεί εκ της τύχης από το απόλυτο χάος και το τίποτα.
Λογικά επιχειρήματα ουσιαστικά χρησιμοποιούν οι οπαδοί των θεωριών της τύχης (δεν μπορεί να υπάρχει Θεός - Δημιουργός διότι ποιος τον δημιούργησε) και με λογικά επιχειρήματα σου μιλώ. Αν δεν σου αρέσουν τα λογικά μου επιχειρήματα, διότι έρχονται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σου, τί να κάνω. .....
Μάλλον το αντίθετο, εσύ τα έχεις μπερδέψει, οι οργανισμοί δημιουργήθηκαν από χημικές ενώσεις και αυτό είναι δουλειά της βιοχημείας, όχι της βιολογίας, πως από το μηδέν δημιουργείτε ζωή, έχει αποδειχθεί με πειράματα με τα, αμινοξέα και νουκλεικά οξέα, χημικές ενώσεις οι οποίες δημιουργούν βιοόντα δηλα τα πρώτα προκαρυωτικά βακτήρια. Και πολλές άλλες χημικές ενώσεις μπορούν να δημιουργήσουν ζωή, αρκεί βέβαια να βρεθούν υπό την κατάλληλη επίδραση του περιβάλλοντος, δηλαδή κατάλληλες θερμοκρασίες ώστε να δημιουργηθούν οι πρώτοι προκαρυωτικοί μηχανισμοί. Τώρα που βρέθηκαν αυτές οι χημικές συστάσεις, ώστε να γίνουν οι πρώτες χημικές ενώσεις, η επιστήμη δηλώνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να έφτασαν με κομήτες πάνω στη Γη, όπως το νερό και ένα σωρό άλλα μέταλλα.
Δεν είναι εκ της τύχης, είναι υπό την επίδραση του περιβάλλοντος που ζει το ον, οι αλλαγές γίνονται για να διευκολύνουν το ον να οργανώσει καλύτερα την δουλειά του, δηλαδή να επιβιώσει και κάθε φορά οι δυσκολίες επιβίωσης ήταν διαφορετικές. Λογικά επιχειρήματα χρησιμοποιώ, τώρα αν δεν θέλεις να καταλάβεις, διότι έχεις σχηματίσει την δική σου θεωρία στο μυαλό, αυτό είναι δικό σου θέμα. Είπαμε δεν υπάρχει τύχη στις αλλαγές, το περιβάλλον τις καθορίζει για να επιβιώσεις.