Ελληγεννής έγραψε:Γύπας έγραψε:Κανείς δεν ξέρει. Ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί σε ΕΛ φόρουμ. Ρε βλαχοπίθηκοι! Μόνο γκρίνια για τον ΕΝΦΙΑ ξέρετε να κάνετε;
Και τι να τα κάνετε τα λεφτά που θα σας περίσσευαν ρε ακαλλιέργητοι; Στα σουβλάκια και τις μπύρες θα πήγαιναν (πλην των Ευρωπαίων συνφορουμιτών μας που τρώνε γιαούρτι με μέλι και πίνουν ισοτονικά).
Η καμπύλωση είναι τετραδιάστατη. Αυτό που βλέπεις είναι μια δισδιάστατη απεικόνισή της. Σκέψου την καμπύλωση αυτή αλλά από κάθε πλευρά (που για μια σφαίρα είναι σφαίρα). Δεν συμβαίνει αυτό ακριβώς, αλλά είναι ένας τρόπος να το σχηματοποιήσεις στο μυαλό σου.
Το ξέρω ότι δεν συμβαίνει αυτό αλλά είναι εξ αρχής αποτυχημένο όταν προσπαθούν να το σχηματοποιήσουν. Ας το λένε με λόγια και αριθμούς μόνο κι όχι να επηρεάζουν την αντίληψη με σχήματα που σου κινητοποιούν το εμπειρικό όργανο πρώτα. Δηλαδή τους συνειρμούς σου και τη σχέση σου με το χώρο και την κίνηση. Γαμιέται μετά το πράγμα.
Αυτό που λες για όλες τις πλευρές να το φανταστώ, το έχω κάνει. Αλλά και πάλι όταν κινείται ένα σώμα και μπαίνει στο βαρυτικό πεδίο
δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το στοιχείο που αναγκάζει το σώμα να παρεκκλίνει από την τρισδιάστατη ευθεία (την ευθεία σε ένα τρισδιάστατο σύστημα, την κλασική δηλαδή)