Πεθανε ο Στιβεν Χογκινγκ

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πεθανε ο Στιβεν Χογκινς

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μαρ 2018, 23:14

Αρχειδήμων έγραψε:Ναι, αλλα έτρωγε ξύλο απο την δεύτερη.

Beta Male ο Στεφος δηλαδη
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 14 Μαρ 2018, 23:35

Αφεθείτε λίγο στη σιωπή ρε.Κάποιοι γουστάρουμε θλίψη γι αυτό το θέμα. Μη μας τη ξενερώνετε.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Αρχειδήμων
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αρχειδήμων » 14 Μαρ 2018, 23:59

Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί λένε πως ήταν ο μεγαλύτερος επιστήμονας μετά τον Αϊνστάιν. Ο Αϊνστάιν είχε πάρει ένα νόμπελ για μία εργασία του, για την οποία θα μπορούσε να είχε πάρει τρία διαφορετικά (ειδική σχετικότητα, δυϊσμός σωματιδίων, ερμηνεία της κίνησης Μπράουν). Κανονικά θα έπρεπε να του δώσουν και δεύτερο (τέταρτο) όταν επιβεβαιώθηκε η γενική σχετικότητα. O Χώκινγκ δεν βρήκε κάτι που να έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά.
1 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 15 Μαρ 2018, 00:07

Την ακτινοβολία.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 15 Μαρ 2018, 10:30

Αρχειδήμων έγραψε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί λένε πως ήταν ο μεγαλύτερος επιστήμονας μετά τον Αϊνστάιν. Ο Αϊνστάιν είχε πάρει ένα νόμπελ για μία εργασία του, για την οποία θα μπορούσε να είχε πάρει τρία διαφορετικά (ειδική σχετικότητα, δυϊσμός σωματιδίων, ερμηνεία της κίνησης Μπράουν). Κανονικά θα έπρεπε να του δώσουν και δεύτερο (τέταρτο) όταν επιβεβαιώθηκε η γενική σχετικότητα. O Χώκινγκ δεν βρήκε κάτι που να έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά.

Πολύ σωστή παρατήρηση.
Η φήμη του χτίστηκε γύρω από την ασθένειά του, που του προσέδωσε μία "θρυλική" πλευρά.
Και φυσικά κανείς δεν τον αντιμετωπίζει ανθρώπινα, ούτε στο θάνατό του, παρά μόνο θρυλικά (ιδεολογικά πολλές φορές).
0 .

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΟΥΤΙΣ » 15 Μαρ 2018, 10:41

Αρχειδήμων έγραψε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί λένε πως ήταν ο μεγαλύτερος επιστήμονας μετά τον Αϊνστάιν. Ο Αϊνστάιν είχε πάρει ένα νόμπελ για μία εργασία του, για την οποία θα μπορούσε να είχε πάρει τρία διαφορετικά (ειδική σχετικότητα, δυϊσμός σωματιδίων, ερμηνεία της κίνησης Μπράουν). Κανονικά θα έπρεπε να του δώσουν και δεύτερο (τέταρτο) όταν επιβεβαιώθηκε η γενική σχετικότητα. O Χώκινγκ δεν βρήκε κάτι που να έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά.

Νομίζω ότι ο αθεϊσμός του και οι φιλοσοφικές προεκτάσεις που έδινε στην φυσική, ήταν οι αιτίες που τον κατέστησαν "θρύλο".
0 .
Θεόν φράσαι μὲν ἀδύνατον, νοῆσαι δὲ ἀδυνατώτερον. Γρηγόριος Ναζιανζηνός, Περί Θεολογίας.

Άβαταρ μέλους
Αναίσχυντος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αναίσχυντος » 15 Μαρ 2018, 10:42

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 15 Μαρ 2018, 10:50

stavmanr έγραψε:
Αρχειδήμων έγραψε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί λένε πως ήταν ο μεγαλύτερος επιστήμονας μετά τον Αϊνστάιν.

Η φήμη του χτίστηκε γύρω από την ασθένειά του, που του προσέδωσε μία "θρυλική" πλευρά.

Εικόνα

Κι εσύ και ο άλλος. Δεν ξέρετε την τύφλα σας σχετικά με το έργο και τη συνεισφορά αυτού του ανθρώπου και πουλάτε και εξυπνάδα από πάνω.

Ηλίθιοι.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 15 Μαρ 2018, 10:57

Κάτι τέτοιο ήθελα να πω κι εγώ πιο πάνω, αλλά προτίμησα να θέσω τη θλίψη μου μπας και τη σεβαστούνε. Λέω κάποια ευαίσθητη χορδή θα αγγίξει. αλλά μπα. Μπορεί να εκστρατεύουν απλά κάποιον μηχανισμό άμυνας απέναντι στον ίδιο το δικό τους θάνατο.
Σου λέει σιγά μωρέ! Δεν θα γίνει ο κόσμος μου πιο φτωχός επειδή πέθανε ο ανάπηρος. Αλλού είναι το ενδιαφέρον μου εμένα. Όχι δεν υπάρχει ματαιότητα, δεν υπάρχει θλίψη, δεν υπάρχει υπαρξιακό πουθενά. Εγώ είμαι καλά και δυνατός. :smokelots_zps6:
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 15 Μαρ 2018, 11:01

Γιατί; Έχει επιβεβαιωθεί πειραματικά ο αινσταιν και η ηλίθια θεωρία του ότι ο χρόνος είναι μεταβλητή και έχει πόδια που τρέχει αλλού γρηγορότερα και αλλού πιο σιγά;;;

Για όλους αυτούς να σας δώσω συντενταγμένες αθεόπαιδα.

Χογκινς Επίπεδο 13 πρώτη πόρτα δεξιά 3 καζάνι. Βράζει
αινσταιν Επίπεδο 13 τρίτη πόρτα αριστερά 6 καζάνι. Βράζει

Όταν αποκτήσετε δική σας σκέψη και δικό σας μυαλό και πάψτε να αναπαράγετε τις θεωρητικές αθεομπούρδες των υπαλλήλων της νέας τάξης πραγμάτων
και
όταν κάνετε την δική σας ανακάλυψη και εφεύρεση

ελάτε να μιλήσετε για επιστήμη.

Ως τότε απλά φαγωθείτε για τους διάσημους ηλίθιους που σας έμαθε το σύστημα
0 .

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”