Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 24 Μάιος 2018, 21:19

:s_devil Χέ χέ χέ τους πήρα κι αυτούς !
Νόμιζαν ότι θα μου ξεφύγουν.
Εμένα δέν μου ξεφεύγει κανείς.
Φίλη Ίφιδα Σ'ευχαριστώ για το όμορφο εγκώμιο. Εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη.
Η καλύτερη είσαστε και οι δύο !!!
Χαρά μου που σας γνώρισα " άν και το κουλουράκι το γνώρισα πρίν μπω στο παιχνίδι.
Αυτή που θα χάσει μήν τσαντιστεί.
Παιχνίδι είναι. Μόνο ένας το κερδίζει.
Και οι δύο σας είστε απίθανες και σας αξίζει η νίκη.
Δέν θα χαθούμε
Στο ίδιο φόρουμ βρισκόμαστε.
Αυτά προς το παρόν.
:saint3:
1 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 24 Μάιος 2018, 21:32

Αυτό το τραγουδάκι για της δύο ηρωίδες πράκτορες της Αγάπης.
2 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Μάιος 2018, 21:44

Scroll of resurrection δεν παίζει;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 24 Μάιος 2018, 23:59

Φίλε Διάδοχε δέν υπάρχουν ανεβοκατεβάσματα.
Death is death.
Το αντίθετο του life is life.

Διάδοχε περίμενε να αρχίσει το Space Travellers II.
Είσως σταθείς τυχερός και συμμετάσχεις.
Σου άρεσε το Space Travellers έ ?
Φίλε εκεί που την πατήσαμε είταν ο εξαρχής χαρακτηρισμός " πράκτορες της Αγάπης " είταν το δόλωμα που τσιμπήσαμε ,παρότι δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι. Αυτό μας το είπε ο Spark στο τέλος.
Απλά ξεγελαστείκαμε νομίζοντας ότι έπρεπε να σώσουμε τα σφυριχτόπαιδα.
Οπότε την άλλη φορά, Εάν υπάρξει άλλη φορά, να είσαι υποψιασμένος από την αρχή.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Μάιος 2018, 07:40

relativer777 έγραψε:Φίλε εκεί που την πατήσαμε είταν ο εξαρχής χαρακτηρισμός " πράκτορες της Αγάπης " είταν το δόλωμα που τσιμπήσαμε, παρότι δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι. Αυτό μας το είπε ο Spark στο τέλος.
Απλά ξεγελαστήκαμε νομίζοντας ότι έπρεπε να σώσουμε τα σφυριχτόπαιδα.
Οπότε την άλλη φορά, Εάν υπάρξει άλλη φορά, να είσαι υποψιασμένος από την αρχή.

:s_wacko
είναι περισσότερο ψευδαίσθηση που προσφέρουν οι επιλογές στον παικτη
και η ανάγκη για να περνάμε τις ωρες με φαντασία.

για να καταλάβετε εγω παιζω τάβλι αρκετά χρόνια, σχεδόν κάθε μέρα ρίχνω ζάρια και βλέπω διαφορετικά σενάρια επάνω σε κάθε παιχνίδι. δεν θα ειχε αξία η νίκη χωρίς την πιθανότητα της ήττας.
το παιχνίδι της ζωής βασίζεται στις εναλλαγές καταστάσεων και αυτό μπορει να το γνωρίζει καλύτερα αυτός που κατασκευάζει το κύκλωμα ή το σύστημα τύπου matrix.

οι παρατηρητές λένε πχ ο κακός δράκος που φέρνει θάνατο, το καλο σφυριχτρόπαιδο που δίνει βαθμους...
πχ εγω μπορω να βλέπω καλό τον δράκο (γιατί ειμαι απο τον πλανήτη Δράκαν) και τα σφυριχτρόπαιδα εκλεκτούς μεζέδες, οι αστροναύτες έχουν κακή γεύση γιατί φορούν στολή, αλλά εάν ξέρεις το κόλπο τους ξεφλουδίζεις ....

:fireworks: :fiestaa: :fireworks:
η νικήτρια του παιχνιδιου θα έχει το προνόμιο να επιλέξει το επόμενο παιχνίδι που θα παρουσιάσω εφέτος, ίσως το φθινόπωρο, όταν θα έχω ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με την συγγραφή.
ακόμα θα λάβει τίτλο και φλάιερ.
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 25 Μάιος 2018, 12:27

Καλημέρα.
Φίλε Spark Έχεις δίκιο.
Απλά δέν έχω παίξει τάβλι ποτέ και δέν γνωρίζω απο ζάρια.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Μάιος 2018, 17:25

relativer777 έγραψε:Απλά δέν έχω παίξει τάβλι ποτέ και δέν γνωρίζω απο ζάρια.

Η γνωστή έκφραση του Αϊνστάιν «ο Θεός δεν παίζει ζάρια με τον Κόσμο» είναι καταχωρημένη σε μία επιστολή που είχε στείλει προς τον γνωστό Μαθηματικό και φυσικό εβραϊκής καταγωγής Μαξ Μπορν (1882-1970) γράφοντας του : «Εσύ πιστεύεις σ’ ένα Θεό που παίζει ζάρια. Εγώ πιστεύω στον αδήριτο νόμο και στην τάξη», και που συνήθως αυτή η έκφραση εμφανίζεται με την μορφή αποφθέγματος ως : «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Θεός παίζει ζάρια με τον Κόσμο».

Ο St. W. Hawking έχει αναφέρει για την περίφημη φράση του Αϊνστάιν πως «o Θεός δεν παίζει ζάρια», ότι αν αναλογιστούμε τις μαύρες τρύπες θα δούμε ότι όχι μόνο παίζει ζάρια ο Θεός, αλλά πολλές φορές τα ρίχνει και εκεί που δεν μπορούμε να τα δούμε...

Στην εισαγωγή της στο βιβλίο του Ίαν Στιούαρτ «Παίζει ο Θεός Ζάρια; (Η Επιστήμη του Χάους)» με τον τίτλο «Το Χάος στην Ελληνική Αρχαιότητα» , η Ντίνα Τάκαρη γράφει:
«Η επιστήμη του Χάους αποτελεί την Τρίτη μεγάλη επανάσταση του 20ου αιώνα, μετά από αυτή της Κβαντομηχανικής και της Σχετικότητας. Αποσκοπεί στην αποκατάσταση της τάξης και της ισορροπίας στην σύγχρονη ζωή και τη σκέψη των ανθρώπων, αφού υποτάξει με την γνώση τις ανεξέλεγκτες δυνάμεις του σύμπαντος.» και τελειώνει την εισαγωγή της με την διαπίστωση πως «Οι κανόνες του παιχνιδιού κρύβονται στις σελίδες του βιβλίου, ενώ ο βασανιστικός απόηχος από τα ζάρια προκαλεί τη σκέψη: κι αν ο Θεός παίζει ζάρια… άραγε θα νικήσει;»

Ο Ίαν Στιούαρτ γράφει στο παραπάνω βιβλίο «Ίσως ο Θεός παίζοντας ζάρια, δημιουργεί με την ίδια κίνηση ένα σύμπαν πλήρους νομοτέλειας και τάξης. Ο κύκλος ολοκλήρωσε την περίοδό του, αλλά σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο. Αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε ότι συστήματα που υπακούουν σε σταθερούς και ακριβείς νόμους δεν δρουν πάντα με κανονικό τρόπο, που μπορεί να προβλεφθεί. Απλοί νόμοι μπορεί να μην οδηγούν σε απλή συμπεριφορά. Ντετερμινιστικοί νόμοι μπορούν και παράγουν συμπεριφορές που να μοιάζει τυχαία. Η τάξη μπορεί να γεννά ένα δικό της είδος χάους. Το ερώτημα δεν είναι τόσο αν πράγματι ο Θεός ρίχνει τα ζάρια, αλλά το πως τα ρίχνει».

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 25 Μάιος 2018, 19:18

:s_coffee
:vhp34:
:Laie_28_z: :violi: :chitarra:
1 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Μάιος 2018, 20:51

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: :vhp34:

πρακτορα Κουλουρι προχωράς τον δρόμο, τωρα παίζετε εσυ και η Ιφιδα όποτε ειστε εδω,
προχωρας τον άδειο δρόμο, δεν βλεπεις πουθενά ζωντανο πλάσμα, προχωρας, προχωρας, μέχρι που ο δρόμος στενευει, τα δεντρα με τα κλαδια τους φωτιζουν πολύχρωμα νέον.

ακουγεται ηχος μελωδικός, ηχος κιθάρας, ακουγεται όχι πολυ μακριά... :chitarra:

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 25 Μάιος 2018, 21:03

Φίλε Spark γνωρίζω Καλώς για της επιστολές που μου αναφέρεις. Έχω μελετήσει τον Albert Einstein πάρα πολύ.
Εξού και το Avatar μου νομίζω ότι δηλώνει ξεκάθαρα ότι είμαι θαυμαστής του αλβέρτου. αυτά όλα που μου γράφεις Δεν μου είναι νέα τα γνωρίζω από την περίοδο διδαχής Των σπουδών μου. Απλά ένα παιχνίδι, το όποιο παιχνίδι το παίζω για να περάσω ευχάριστα κάποιες χρονικές στιγμές ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το θέμα για εμένα είταν να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο ευχάριστα. Ο στόχος αυτός επιτεύχθη. Οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος παρά την τροπή της τελικής έκβασης.
Αυτά από εμένα.
Ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.
Καλό βράδυ στις πράκτορες και τον εν συναποδημία εν τόπο χλοερό
συνπράκτορα Διάδοχο.
:priest_z:
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”