Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό Spark » 24 Μάιος 2018, 01:21

υπάρχει πετονιά με αγκίστρι στο παιχνίδι, το δόλωμα ειναι τα σφυριχτρόπαιδα,
οι παίκτες-ψάρακες νομίζουν πως πρέπει να τα σώσουν,
οι παίκτες αγνοούν τις προειδοποιήσεις και πηγαίνουν όσο πιο μακριά μπορούν,
οι παίκτες θέλουν να πάνε στην κόλαση του πλανήτη Δράκαν παρότι η μάντισσα Λίζα είπε πως απο εκει δεν γύρισε κανεις.
οι πράκτορες που δεν τσίμπησαν το δόλωμα ειναι ζωντανές και συνεχίζουν.
καλή συνέχεια.
2 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 24 Μάιος 2018, 07:59

Πολύ Καλημέρα.
Φίλε Spark το αγκίστρι και το δόλωμα υπάρχουν σε όλα τα Adventure game.
O Παίχτης κυνηγάει την περιπέτεια.
Αυτό στο είχα γράψει αρκετές φορές ότι
Το κύριο ενδιαφέρον είταν η περιπέτεια.
Και Όσω για της πράκτορες που είναι ζωντανές δέν μου λέει το παραμικρό, διότι κάποια στιγμή θα έρθεις το τέλος και γι'αυτές. Η πρόθεσή μου είταν από την αρχή, με σφυριχτόπαιδα ή χωρίς αυτά να φτάσω στο τέρμα του παιχνιδιού. Σε κάθε παιχνίδι περιπέτειας Αυτός είναι ο στόχος.
Σε όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει και πίστεψέ με είναι πολλά από το 1982
Έως σήμερα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο Space Travellers ήταν η αίσθηση της συμμετοχής η μάλλον της απευθείας επικοινωνίας μεταξύ των παικτών και του συντονιστή.
Ο χαρακτηρισμός ψάρακας δέν με ενοχλεί. Εξ αρχής δέν μου άρεσε η ιδέα ότι Ο στόχος είταν να περιφέρεται ο παίχτης μιά εμπρός και μιά πίσω για να παραμείνει ζωντανός. Ούτε είναι το πρώτο παιχνίδι που έχασα. Έχω χάσει σε πολλά. Έχω κερδίσει σε περισσότερα.
Εσύ με θεωρείς και βάση του αποτελέσματος έχεις δίκιο ως χαμένο.
Εγώ πάλη θεωρώ πως δέν έχασα κάτι σημαντικό, αλλά αντιθέτως θεωρώ ότι κέρδισα φίλες και φίλους το οποίο είναι σημαντικότερο από την νίκη σ'ένα παιχνίδι. Πίστεψέ με το απόλαυσα και έχω ρίξει πολύ γέλιο. Σ'ευχαριστώ πολύ για αυτή την μοναδική εμπειρία που μου πρόσφερες.
:kritiki:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 24 Μάιος 2018, 08:36

καλημέρα

ναι, ειμαστε μια ωραια παρέα, όλοι κερδισμένοι ειναι αφου έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στην εξερεύνηση του διαστήματος. τα στοιχεία των βαθμών ειναι για να βγει κάποια στιγμή νικητής, οπως φαινεται και εαν έχει την τυχη και κάνει έξυπνες επιλογές, υποψηφια για τον τίτλο έφετος ειναι η πρακτορας Ιφιδα!

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 24 Μάιος 2018, 11:05

Ενημέρωση για όσους βγαίνουν από το παιχνίδι και θέλουν να κατεβάσουν παιχνίδια μπορούν να πάνε στο Google να γράψουν
1 mobile market
και να το κάνουν installation εκεί Μπορούν να βρούνε κάπου ενάμιση εκατομμύριο παιχνίδια.
Πετονιές αγκίστρια και δολώματα έχει και εκεί Δεν είναι μόνο εδώ !
Χά χά χά... :LoL:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 24 Μάιος 2018, 11:08

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:...

Εικόνα

προχωρας τον άδειο δρόμο, δεν βλεπεις πουθενά ζωντανο πλάσμα, προχωρας, προχωρας, μέχρι που βλέπεις αυτο το κόκκινο κουτί

Εικόνα

υπάρχει και μηνυμα που γράφει "για εσένα αγάπη μου"
τι θα κάνεις;
1 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 24 Μάιος 2018, 17:14

Spark έγραψε:
καλημέρα

ναι, ειμαστε μια ωραια παρέα, όλοι κερδισμένοι ειναι αφου έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στην εξερεύνηση του διαστήματος. τα στοιχεία των βαθμών ειναι για να βγει κάποια στιγμή νικητής, οπως φαινεται και εαν έχει την τυχη και κάνει έξυπνες επιλογές, υποψηφια για τον τίτλο έφετος ειναι η πρακτορας Ιφιδα!

Εικόνα

:) :)
και αν δεν το πάρω θα πάθω κάτι;περισσότερο θα ζω με την περιέργεια που δεν τ πήρα!

το παίρνω Σπάρκ!
είναι ενα όμορφο κουτί!
:heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 24 Μάιος 2018, 17:35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

πράκτορα Κουλούρι εάν ανοιξεις το κουτί γράψε μας τι έχει μέσα.
αυτό το κουτί έχει ενα σημείωμα που όμως δεν γράφει το όνομα σου, μήπως δεν ειναι για εσένα;

Ίφιδα έγραψε:....εχμμμ, όχι!

Ιφιδα εισαι στη θεση 58 τα εφοδια σου 6
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 1, 5, 1
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;
1 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 24 Μάιος 2018, 18:04

Spark έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

πράκτορα Κουλούρι εάν ανοιξεις το κουτί γράψε μας τι έχει μέσα.
αυτό το κουτί έχει ενα σημείωμα που όμως δεν γράφει το όνομα σου, μήπως δεν ειναι για εσένα;

όντως δεν ήταν για μένα αυτό που έγραφε .
έπρεπε όμως να το βρώ για να ενεργοποιήσω τα ηνία της αγάπης.
μέσα βρίσκεται η ερωτική επιστολή που είχε γράψει ο Τζόνι Κάς στην αγαπημένη του.

Βαθιά ερωτευμένος με τη σύζυγό του ήταν ο διάσημος μουσικός της κάντρι, Τζόνι Κας.

Της έγραψε μάλιστα ένα ερωτικό γράμμα το 1994, το οποίο ψηφίστηκε ως το "πιο ερωτικό γράμμα όλων των εποχών". Τι ανέφερε ακριβώς στην 65χρονη τότε αγαπημένη του;

«Γεράσαμε και συνηθίσαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας το μυαλό του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος, χωρίς καν να τον ρωτήσουμε. Καμιά φορά, εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά λιγάκι.

Ίσως κάποιες φορές, θεωρούμε δεδομένο ο ένας τον άλλον. Αλλά μια στο τόσο, όπως σήμερα, το αναλογίζομαι όλο αυτό, και συνειδητοποιώ, πόσο τυχερός είμαι που μοιράζομαι τη ζωή μου με την σημαντικότερη γυναίκα που συνάντησα ποτέ. Ακόμα με γοητεύεις και με εμπνέεις. Με επηρεάζεις ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είσαι το αντικείμενο της επιθυμίας μου. Ο νούμερο ένα επίγειος λόγος για την ύπαρξη μου. Σ΄αγαπώ πάρα πολύ!»

Εικόνα

:heartbeat: :heartbeat:

ακόμα με γοητεύεις....♥
1 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 24 Μάιος 2018, 18:07

Βρίσκομαι στη θέση 51 φίλτατε Στάρκ

Ενημερώνομαι απ τα κεντρικά για το θάνατο των πρακτόρων Αλβέρτο και Διάδοχο. Μια θλίψη γεμίζει την ψυχή μου. Αναπολώ τις αποστολές που είχαμε αναλάβει όταν πρωτοβγήκαμε απ τη σχολή πρακτόρων.
Ήταν καλοί άνθρωποι, γενναίοι, πρόθυμοι να πεθάνουν για την αγάπη, για μερικά σφυριχτρόπαιδα που δε γνώρισαν ποτέ. Στο σκάφος παίζει

προτού αναχωρίσω κόβω δυο τούφες απ τα μαλλιά μου και τις καίω, αφήνοντας τον άνεμο του Σάτορ να παρασύρει τις στάχτες. Δόξα και τιμή Αλβέρτο και Διάδοχε. (ουάου έπικ :P )

Δίνω 2 εφόδια και πάω πίσω, στη θέση 45
1 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Μάιος 2018, 20:14

Spark έγραψε: ο πράκτορας Αλβερτος τελείωσε.

ο πράκτορας Διαδοχος τελείωσε.

τα σώματα των πρακτόρων τρέφουν μικρότερους δράκους

:priest_z: :nono:
2 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”