Space Travellers
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Space Travellers
Δεν θα στο στερήσω, είμαι σίγουρος ότι θα βρω κι εγώ ένα χρήσιμο αντικείμενο/συσκευή στο διάβα μου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Spark έγραψε:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:...
εισαι στη θεση 60 εχεις 3 εφόδια
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 2, 5, 3
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;
λοιπόν έτσι για το πείραμα θα πάρω το 2 και πάμε μαζί με τον Τζόρτζ στην θέση 62!
♥+♥=
Δε με σκιάζει τίποτα!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
Spark
- Extreme poster

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:Δε με σκιάζει τίποτα!
θεση 62

πλανήτης Σάτορ.
η επιφάνεια του πλανήτη ειναι σαν δομημένος λαβυρινθος, δεν ξερεις εαν ειναι έργο της φυσης ή κατασκευή.
εκει κάτω δεν βλέπεις κτίρια ούτε πλάσματα, μήπως ο λαβυρινθος κρυβει κάτι; - ένας τρόπος υπάρχει για να μάθεις..
θελεις να εξερευνήσεις τον πλανήτη; θελεις να μπεις στον λαβυρινθο;
0 .
-
relativer777
- Basic poster

Κουλουράκι είσαι ασταμάτητη και αποφασιστική μπράβο σου.Εγώ θέλω να προχωρήσω αλλά κόλλησα. Εσύ προχωρείς ακάθεκτη.
Είσαι όλα τα λεφτά.
Είσαι όλα τα λεφτά.
0 .
-
relativer777
- Basic poster

Φίλε μου Διάδοχε πρόσεχε με τα εφόδια
γιατί μπορεί να ξεμείνεις ξαφνικά όπως την έπαθα εγώ μη βλέπεις ότι έχεις πολλά εφόδια και παίρνεις θάρρος.
Αρκεί μία συνάντηση με τους πειρατές για να χάσεις όλα σου τα εφόδια.
Ξέρεις το νούμερο που βρίσκονται τα σφυριχτόπαιδα. Πήγαινε και προσπάθησε να τα απελευθέρωσης ώστε να τα πας στον πλανήτη limbo και να πάρεις και τους 100 βαθμούς που δίνονται για την απελευθέρωση των σφυριχτόπαιδων.
γιατί μπορεί να ξεμείνεις ξαφνικά όπως την έπαθα εγώ μη βλέπεις ότι έχεις πολλά εφόδια και παίρνεις θάρρος.
Αρκεί μία συνάντηση με τους πειρατές για να χάσεις όλα σου τα εφόδια.
Ξέρεις το νούμερο που βρίσκονται τα σφυριχτόπαιδα. Πήγαινε και προσπάθησε να τα απελευθέρωσης ώστε να τα πας στον πλανήτη limbo και να πάρεις και τους 100 βαθμούς που δίνονται για την απελευθέρωση των σφυριχτόπαιδων.
0 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Spark έγραψε:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:Δε με σκιάζει τίποτα!
θεση 62
πλανήτης Σάτορ.
η επιφάνεια του πλανήτη ειναι σαν δομημένος λαβυρινθος, δεν ξερεις εαν ειναι έργο της φυσης ή κατασκευή.
εκει κάτω δεν βλέπεις κτίρια ούτε πλάσματα, είναι σαν να μην υπάρχει ζωή - ένας τρόπος υπάρχει για να μάθεις..
θελεις να εξερευνήσεις τον πλανήτη; θελεις να μπεις στον λαβυρινθο;
παρέα με τον Τζορτζ θα είμαι οπότε θα έχει πλάκα .
θα τον εξερευνήσουμε εννοείται .
αρκεί να μην χάσουμε το μίτο!
η αγάπη είναι ο μίτος !
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

relativer777 έγραψε:Κουλουράκι είσαι ασταμάτητη και αποφασιστική μπράβο σου.Εγώ θέλω να προχωρήσω αλλά κόλλησα. Εσύ προχωρείς ακάθεκτη.
Είσαι όλα τα λεφτά.
πρέπει να ξεκολλήσουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να ζήσουμε επιτέλους. κι αν δε πας μπροστά δε ζείς!
0 .
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
-
relativer777
- Basic poster

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !
Σωστά σε αποκάλεσα φιλόσοφο.
Σε ποιον μίτο αναφέρεσαι ?
Του Συρανό ντε Μπερζεράκ ?
Πολύ μυτόγκας ο τύπος.
Χά χά χά , πλάκα κάνω.

Σωστά σε αποκάλεσα φιλόσοφο.
Σε ποιον μίτο αναφέρεσαι ?
Του Συρανό ντε Μπερζεράκ ?
Πολύ μυτόγκας ο τύπος.
Χά χά χά , πλάκα κάνω.

0 .
-
Spark
- Extreme poster

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: αν δε πας μπροστά δε ζείς!
θα ψάχνετε τον λαβυρινθο για 1 ζάρι γυρους (5).
σε κάθε γυρο θα παιρνω ενα ζαρι για την πορεία στον λαβυρινθο και ένα για την αναζήτηση σας,
εαν το νουμερο αναζήτησης ειναι μεγαλύτερο απο αυτό της πορείας τότε θα βρεις κάτι που αξίζει 10 βαθμούς.
στο νουμερο της αναζήτησης σας προσφέρει ο τζορτζ +1 (ψάχνει και αυτός)

1 .
-
Spark
- Extreme poster

Ίφιδα έγραψε:...
relativer777 έγραψε:...
για την Ιφιδα και τον Αλβέρτο είναι 3ος γύρος στον πλανήτη Κάθα.
ο σεβασμιος Ρατάνα λέει τον τρίτο στιχο της αρχαιας προσευχής
3>ΜΡΙΤΥΟΡ ΜΑ ΜΡΙΤΑΜ ΓΚΑΜΑΥΑ
μετάφραση
3>ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
http://aumamen.com/prayer/asatoma-sadgamaya-lyrics-and-meaning
μετά την προσευχή λέει πως αυριο εχουν μεγάλη γιορτή, είναι το ΜΑΧΑ ΣΙΒΑΡΑΤΡΙ
αξίζει να μεινει η Ιφιδα ακόμα εναν γυρο, εάν δεν θελει μπορει να φυγει τωρα και να πάρει 1 ζαρι εφόδια (3).
0 .