ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Retro games
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Retro games
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
paralo
- Crazy poster

χαχα mame Τα ειχα σε δισκέτα (...) μερικά χρόνια αφότου ειχαν βγεί.
Δεν υπήρχε και ενα παιχνίδι με ενα μπουντρούμι που ο τυπος προσπαθουσε να ελευθερωσει καποια;
Εργατοώρες
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

Metranion έγραψε:Το έχετε όλοι χαμένο, πάρτε το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχώνΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
χαχαχαχα
Για 1' σκέφτηκα: "Χμ...κι αλλα μπλιμπλίκια..."
Αλλά μετά το ξανασκέφτηκα οτι δεν θα μπορουσα να παιξω αυτό το παιχνίδι..θα πλακωνόμασταν με τον αντίπαλο λογω τσικι-τσικι ήχου.
0 .
#ccc
-
Τσακαλι
Konami Hyper Soccer for the Nintendo Entertainment System was Konami's first soccer game on a Nintendo console

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Kauldron
- Supreme poster

Εσύ πόσων ετών είσαι πιπινάκι μου?
Έλα κοντά στον παππούλη, δεν σε βλέπει, να κάτσε δίπλα μου, θέλεις μια καραμελίτσα?

Έλα κοντά στον παππούλη, δεν σε βλέπει, να κάτσε δίπλα μου, θέλεις μια καραμελίτσα?

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Διάδοχος
- Danchō

ВладимирВладимирович έγραψε:
Παιχνιδάρα!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
mixaliss
- Rookie poster

αυτό ήταν το αγαπημένο μου όταν πήγαινα στα ηλεκτρονικά. με 50δρχ έπαιζες αρκετή ώρα.
0 .