Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μάιος 2018, 13:31

Spark έγραψε:επικίνδυνο νεφέλωμα Nebula με ενεργειακή ροή.
για να παρακάμψεις χάσε 3 γυρους, για να περάσεις απο μέσα ριξε ζάρι.
τι θα κανεις;
θα παρακάμψεις το Nebula ή θα περάσεις απο μέσα;

Θα δοκιμάσω την τύχη μου. Θα περάσω απο μέσα. Φούλ μηχανές!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 01 Μάιος 2018, 14:10

ειναι επικίνδυνο-αυτοκτονικό, σε ένα τέτοιο Nebula δεν βρέχει βαθμούς...

Εικόνα

μετά το 4 που πηρες για την κίνηση σου το ζάρι του Nebula είναι το επόμενο 4

με 1-4 ισχυρής έντασης ηλεκτρική καταιγίδα κτυπά το σκάφος σου, το διαστημόπλοιο παθαίνει μεγάλες ζημιές στα ηλεκτρονικά κυκλώματα, καιγονται οι ασφάλειες των υπολογιστων, μόνο το εφεδρικό σύστημα σου έμεινε να λειτουργει, εαν χάσεις και αυτό δεν θα εχεις έλεγχο.
το νουμερο 4 ειναι -4 εφόδια για τις ζημιές του σκάφους σου.

Εικόνα
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 01 Μάιος 2018, 14:42

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:

θεση 46

Εικόνα

ο συμπαντικός γκουρού Ζάρτοζ σου εξηγει την κοσμοθεωρία του.

" όλες αυτές οι υπέροχες λάμψεις, οι εξωπραγματικές φαντασιώσεις τριαδικής υπόστασης,
οι οπτασίες πιθανοτήτων πραγματοποίησης του αδύνατου, οι ασημένιες φυσαλλίδες που χορεύουν τρελά
μες το σκουροπράσινο αχνό νέφος, σχημάτισαν υπερέλξη των περιοχών των εσωτερικών και εξωτερικών μερών που προκάλεσε διαστατική πτώση και δημιούργησε το γεφύρωμα των διαστάσεων."

τον κοιτάζεις, σε κοιτάζει,, μετά αυτός λέει:
σε θυμάμαι, η φάτσα σου μου ειναι γνώριμη, εχεις έρθει ξανά εδω θυμάσαι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Μάιος 2018, 15:07

:nono:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 01 Μάιος 2018, 16:29

Ψάχνω για το μαύρο διαστημόπλοιο με το κόκκινο φώς που ανέφερε το διασωθέν σφυριχτόπουλο.
Έχω κι εναν ανιχτευτή ραντάρ παύλα σκάνερ με τον οποίο μπορώ να δω στο εσωτερικό των σκαφών.... :P
Μήπως τους βρω πουθενά προσγειωμένους προσπαθώντας να αρπάξουν κι άλλα και προσγειωθώ κι εγώ προσποιούμενη βλάβη
Σκοπός είναι η εξουδετέρωση του πληρώματος, η διάσωση των παιδιών και καταστροφή του σκάφους τους ώστε να μοιάζει με ατύχημα (να μην υπάρξουν αντίποινα) :s_crazy :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Μάιος 2018, 16:48

Spark έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:

θεση 46

Εικόνα

ο συμπαντικός γκουρού Ζάρτοζ σου εξηγει την κοσμοθεωρία του.

" όλες αυτές οι υπέροχες λάμψεις, οι εξωπραγματικές φαντασιώσεις τριαδικής υπόστασης,
οι οπτασίες πιθανοτήτων πραγματοποίησης του αδύνατου, οι ασημένιες φυσαλλίδες που χορεύουν τρελά
μες το σκουροπράσινο αχνό νέφος, σχημάτισαν υπερέλξη των περιοχών των εσωτερικών και εξωτερικών μερών που προκάλεσε διαστατική πτώση και δημιούργησε το γεφύρωμα των διαστάσεων."

τον κοιτάζεις, σε κοιτάζει,, μετά αυτός λέει:
σε θυμάμαι, η φάτσα σου μου ειναι γνώριμη, εχεις έρθει ξανά εδω θυμάσαι;

δεν θυμαμαι τίποτα..
όλα στην ζωή μου είναι deja vu..
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 01 Μάιος 2018, 17:20

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: deja vu..

ναι σε θυμάμαι, είχες έρθει εδω ξανά την ανθρώπινη χρονιά 2014,
ειχες έρθει διχως διαστημόπλοιο, οδηγούσες ενα σκουτεράκι..
τότε δεν ειχες εφόδια, σε έστειλα στον διαστημικό σταθμό στο 50 να φέρεις εφόδια
και εσυ πήγες, έφερες εφόδια και έφερες και έναν αστροναύτη που βρηκες να αιωρείται αναίσθητος στο διάστημα,
μετά μου άφησες τα εφόδια και τον αστροναύτη και σε έστειλα μέσα απο την αστρική πύλη στην Γη
όπου ολοκλήρωσες το ταξίδι σου και πήρες τον τίτλο Cosmic Important Person.

ο ρόλος μου ειναι να ελέγχω την αστρική πύλη, δωσε μου ένα εφόδιο και εγω θα ρυθμίσω τον προορισμό.
θα μπεις στην αστρική πύλη και θα βγεις σε όποια θέση επιλέξεις, όμως δεν μπορω να σε στειλω μετά το 60 μου ειναι απαγορευμένο.

θελεις να μπεις στην αστρική πύλη και να μεταφερθείς σε προορισμό θέση της επιλογής σου;
εαν ναι να του δωσεις ενα εφοδιο και να γράψεις την θέση που θέλεις.
εαν δεν θελεις να μπεις στην αστρική πύλη και να μεταφερθεις συνέχισε το ταξίδι σου με τις ευχές του.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Μάιος 2018, 17:37

Spark έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: deja vu..

ναι σε θυμάμαι, είχες έρθει εδω ξανά την ανθρώπινη χρονιά 2014,
ειχες έρθει διχως διαστημόπλοιο, οδηγούσες ενα σκουτεράκι..
τότε δεν ειχες εφόδια, σε έστειλα στον διαστημικό σταθμό στο 50 να φέρεις εφόδια
και εσυ πήγες, έφερες εφόδια και έφερες και έναν αστροναύτη που βρηκες να αιωρείται αναίσθητος στο διάστημα,
μετά μου άφησες τα εφόδια και τον αστροναύτη και σε έστειλα μέσα απο την αστρική πύλη στην Γη
όπου ολοκλήρωσες το ταξίδι σου και πήρες τον τίτλο Cosmic Important Person.

ο ρόλος μου ειναι να ελέγχω την αστρική πύλη, δωσε μου ένα εφόδιο και εγω θα ρυθμίσω τον προορισμό.
θα μπεις στην αστρική πύλη και θα βγεις σε όποια θέση επιλέξεις, όμως δεν μπορω να σε στειλω μετά το 60 μου ειναι απαγορευμένο.

θελεις να μπεις στην αστρική πύλη και να μεταφερθείς σε προορισμό θέση της επιλογής σου;
εαν ναι να του δωσεις ενα εφοδιο και να γράψεις την θέση που θέλεις.
εαν δεν θελεις να μπεις στην αστρική πύλη και να μεταφερθεις συνέχισε το ταξίδι σου με τις ευχές του.

είναι πειρασμός!
αλλά αν δεν ενδώσεις στους πειρασμούς πως θα εξελιχθείς...
θα σου δώσω ένα εφόδιο....
και θα πάω στην θέση 50.
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 01 Μάιος 2018, 21:11

Κουλουράκι όλα στη ζωή σου είναι
De javu ?
No problem. Άκου το τραγουδάκι !

0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 01 Μάιος 2018, 22:06

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:θα σου δώσω ένα εφόδιο....
και θα πάω στην θέση 50.

αφου πληρωνεις τα διόδια η αστρική πύλη ενεργοποιείται μπαινεις και βγαινεις με επιτυχία στη θεση 50

Εικόνα

συνέχεια στον επόμενο γύρο.
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”