Retro games

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Retro games

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2015, 21:30

Diadochos έγραψε:Adventures με το gameplay του Monkey Island, Kyrandia ή RPGάρες με απίστευτη ατμόσφαιρα όπως τα Ishar, δεν ξαναβγαίνουν εύκολα. Πρόκειται για διαχρονικά παιχνίδια και αυτό επιβεβαιώνεται με το γεγονός ότι μπορούν να τα πουλάνε ακόμη.

Τι να σε πω,ισως δεν εχουν δουλεψει πολυ τον DOS emulator,γιατι εχω παιξει πασιγνωστα παιχνιδια της εποχης του NES και του Master System χωρις κανενα προβλημα.

Ή πχ και το Final Fantasy VII πουλιεται ακομα μεσω PSN για χρηστες PS3,αλλα μια χαρα παιζει στους emulator.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Απρ 2015, 18:25

Μόλις άρχισα το Ravenloft: Strahd's Possession, δεν το είχα παίξει στα 90ς. Πρόκειται για πολύ καλό RPG, απο αυτά που έβγαζε η SSI.

Εικόνα
Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Απρ 2015, 20:27

τι παίζεται ρε πστ μου; Να πάμε και στο πάκ μαν του 80; :s_crazy
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2015, 20:36

Ναι ρε :D ,ΜΑΜΕ και Cheats..... να πάρουμε το αίμα μας πίσω ( τα δεκάρικα και τα εικοσάρικα όχι) για κάτι μαγαζιά που "χτίσαμε" τη δεκαετία του 80 :D :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2015, 20:54

http://retromania-gr.blogspot.gr/2012/0 ... st_10.html

http://www.mixanitouxronou.gr/siko-re-s ... n-ta-coin/

Ο "respect" τύπος.
Ο τύπος που είχε κάνει το ουφάδικο δεύτερο σπίτι του. Χάλαγε μια περιουσία αλλά ήξερε να "τερματίζει" τα περισσότερα παιχνίδια.
Οι νεότεροι παίκτες, μαζεύονταν από πάνω του και τον κoίταγαν αμίλητοι με δέος, ελπίζοντας μια μέρα να του μοιάσουν στις επιδόσεις.

Το ψυχογράφημα του Στύγιου
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Απρ 2015, 21:02

Εγώ το έχω κάνει DOSάδικο :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2015, 21:13

Diadochos έγραψε:Εγώ το έχω κάνει DOSάδικο :D

" Την εντολήν ημών την επιούσιαν DOS ημίν σήμερον" :s_cool
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2015, 21:25

Παλιά FMV pc games :enamorado: :enamorado:

Εικόνα Εικόνα

Εικόνα