Τι παιζετε αυτην την περιοδο;

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
DrSocrates
Basic poster
Basic poster

Re: Τι παιζετε αυτην την περιοδο;

Δημοσίευσηαπό DrSocrates » 29 Μάιος 2022, 23:09

Λαχουρένιος έγραψε:
DrSocrates έγραψε:

Tο λιγουρευομαι αλλα δεν εχω win 10 γαμωτι :crying11:

DrSocrates έγραψε:Καλο και το origins.Εχει ενδιαφερουσες αποστολες και μπορεις να χρησιμοποιησεις και την cat woman.
To Arkham knight εχει τις περισσοτερες αποστολες και πολυ μεγαλη διαρκεια και με τα καλυτερα γραφικα.Φαινεται πιο ρεαλιστικο.

Σου αρεσε πιο πολυ το Knight ή το City?

το ξεκινησες το Arkham Knight;
0 .

Άβαταρ μέλους
DrSocrates
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό DrSocrates » 29 Μάιος 2022, 23:10

Return to Monkey Island
Το comeback του θρυλικου Guybrush Threepwood...

https://www.techgear.gr/return-to-monkey-island-to-thryliko-adventure-epistrefei-me-neo-sequel-32814

απο τα παλιοτερα το πιο γνωστο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μάιος 2022, 08:18

DrSocrates έγραψε:
το ξεκινησες το Arkham Knight;

Οχι ακομα γιατι παιζω κατι αλλα. Σκεφτομουν τελικα μηπως κανω skip το Origins και παω κατευθειαν στο Knight γιατι δεν το τρεχει καλα το PC (ενω το Knight το εχω στο PS) και θα μου σπασει τα @@. Ειναι μεγαλο παιχνιδι για να το παιξω με μικρα FPS και μεγαλους χρονους φορτωσης.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 05 Ιουν 2022, 20:16

Τέτοια παιχνίδια παίζετε;

Μαθητές είσαστε;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2022, 20:55

NikosVy έγραψε:Τέτοια παιχνίδια παίζετε;

Μαθητές είσαστε;

Ενω εσυ που παιζεις με ζωγραφισμενα χαρτακια εισαι ενηλικας :D
0 .

Άβαταρ μέλους
DrSocrates
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό DrSocrates » 05 Ιουν 2022, 21:07

Το Age of Empires και το Monkey island δεν ειναι μονο για μαθητες.To δευτερο εχει διαφορους δυσκολους γριφους που δυσκολευουν και μεγαλυτερους.Το ιδιο ισχυει και για το Batman Αrkham knight που δεν ειναι απλως παιχνιδι δρασης.
Το Age of Empires ειναι παιχνιδι στρατηγικης.
Γενικα ασχολουμαι κυριως με το σκακι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 05 Ιουν 2022, 21:52

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Τέτοια παιχνίδια παίζετε;

Μαθητές είσαστε;

Ενω εσυ που παιζεις με ζωγραφισμενα χαρτακια εισαι ενηλικας :D

Σαν να σε πήγε η γιαγιά σου στο Ζάππειο και να σου αγόρασε ένα παιχνίδι από το περίπτερο.

Γράψου να μάθεις μπριτζ σε κανέναν ¨Ομιλο να κολλήσεις και κανένα ιό, αλλά θα έχεις μάθει κάτι χρήσιμο, αντί να παίζεις σαν τον Καραμανλή.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 05 Ιουν 2022, 21:59

DrSocrates έγραψε:Το Age of Empires και το Monkey island δεν ειναι μονο για μαθητες.To δευτερο εχει διαφορους δυσκολους γριφους που δυσκολευουν και μεγαλυτερους.Το ιδιο ισχυει και για το Batman Αrkham knight που δεν ειναι απλως παιχνιδι δρασης.

Το σκάκι είναι πολύ σπουδαίο, αλλά εγώ δεν ευδοκίμησα εκεί. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ τόσο πολύ. Δεν αμφιβάλω για το άλλο που ανέφερες, θα θέλει σκέψη, αλλά εγώ προχώρησα όπως και στα Θεωρητικά της Μουσικής, με βάση κανόνες και τεχνική που προχωράνε βήμα βήμα. Βέβαια στο μπριτζ έχει το κακό ότι πρέπει να συνεννοείσαι με το συμπαίκτη να παίζουν και οι δύο με τα ίδια, διαφορετικά για μένα τουλάχιστον χάνεται και εκεί η αξία, και προτιμώ να παίζω διαδικτυακά με αγνώστους όπου καταλήγουμε με βρισιές αν υπάρξει εκνευρισμός
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2022, 22:24

DrSocrates έγραψε:Το Age of Empires και το Monkey island δεν ειναι μονο για μαθητες.To δευτερο εχει διαφορους δυσκολους γριφους που δυσκολευουν και μεγαλυτερους.Το ιδιο ισχυει και για το Batman Αrkham knight που δεν ειναι απλως παιχνιδι δρασης.

βρες καπου μια σελιδα και να παιξουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
DrSocrates
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό DrSocrates » 05 Ιουν 2022, 22:36

nemo έγραψε:

βρες καπου μια σελιδα και να παιξουμε

Eυχαριστως καποια στιγμη που θα εχω χρονο.
ποσο καλος εισαι;

εδω μπορεις
https://www.chess.com/
Το κακο ειναι οτι αρκετοι χρησιμοποιουν κολπακια δηλαδη ανοιγουν εναν chess software και αντιγραφουν κινησεις και εγω το καταλαβαινω αμεσως :s_cool
0 .

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”