Λαχουρένιος έγραψε:Σπαρκ εχεις παρερμηνευσει τους κανονες. Οταν λεει οτι δεν μπορει να προσπερασει ο ενας τον αλλον δεν σημαινει οτι για να μονομαχησεις πρεπει να φερεις μια ζαρια που θα σε φερει ακριβως στην θεση του αλλου. Σημαινει οτι αν ο αλλος ειναι 3 τετραγωνα μπροστα και εσυ φερεις 5, τοτε θα πας 3 μπροστα και θα μονομαχησεις. Δεν σημαινει οτι πρεπει να φερεις 3 ακριβως αλλιως αν φερεις μεγαλυτερο οπισθοχωρεις.
Ετσι οπως το εχεις κανει στην ουσια πριμοδοτεις οποιον βρει πρωτο τον θησαυρο γιατι μετα πρεπει να πεσουν ακριβως οι ζαριες για να πετυχεις τον κατοχο του θησαυρου.
Ημουν μια ανασα απο τον Νεμο και τωρα με εστειλες αλλου για αλλου γιατι με αναγκασες να οπισθοχωρησω.
έχεις κάποιο δίκιο, και σε εμένα δεν αρέσει αρκετά έτσι, όμως ο κανόνας λέει ξεκάθαρα πως για να μονομαχήσουν 2 παίκτες πρέπει να βρεθούν στον ίδιο κύκλο και δεν μπορεί κάποιος να προσπεράσει άλλον.
έτσι το έχω παίξει εως σήμερα. η ερμηνεία μου δεν είναι λανθασμένη.
καταλαβαίνω πως το να κάνεις εμπρος πίσω μέχρι να βρεθεί το ακριβές ζάρι-αριθμός είναι δύσκολο αλλά δεν είναι περίεργο αφού έτσι θέλει ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.
τι λες; πχ νομίζεις πως αφού έφερες στο ζάρι 5 πρέπει να πας 3 για να επιτεθείς;
αυτό μπορεί να βολεύει κάποιους αλλά το θέλουν όλοι;