Λαχουρένιος έγραψε:Καταγγελω την παραγκα
να μην ακουω παράπονα για ευθαίρετο. το προτελευταίο ποστ της Νεφερτίτη ήταν 25 Οκτ δηλαδή πριν 4 μέρες. αφού έλειψε 3 μέρες ήταν απούσα βεβαίως βεβαίως

Λαχουρένιος έγραψε:Καταγγελω την παραγκα

nemo έγραψε:ορμάμε στα ίσα -φέρτε μου τον λαχουρ μπροστά μου για την τελική μάχη
με την απόλυτη σκέψη - γιατί να φύγω αφού έχω τον θησαυρό και τις τρεις γυναίκες???
μου αρκεί να εξοντώσω τον λαχουρ...και να ζω μετά σαν πασάς

Spark έγραψε:nemo έγραψε:ορμάμε στα ίσα -φέρτε μου τον λαχουρ μπροστά μου για την τελική μάχη
με την απόλυτη σκέψη - γιατί να φύγω αφού έχω τον θησαυρό και τις τρεις γυναίκες???
μου αρκεί να εξοντώσω τον λαχουρ...και να ζω μετά σαν πασάς
εξήγησε μου, χρησιμοποιείς το νούμερο 1 που πήρες στη σειρά σου για να πας νότια και να επιτεθείς στον Λαχούρ;
εκει είναι και η Νεφερτίτη, ίσως χρειαστεί να αναμετρηθείς και μαζί της.
και νόμιζα πως είχαμε 2 γυναίκες στο παιχνίδι..

nemo έγραψε:οχι βεβαια αλλά στην πιο χρήσιμη διαδρομή, τον λαχουρ τον έχω όποτε θέλω![]()
- και δεν είμαι σιγουρος για την τρίτη γυναίκα αλλά σαν σκέψη μου αρέσει

Νεφερτίτη έγραψε:παίρνεις το 3 - δεν μπορείς να πας μπροστά και να προσπεράσεις τον nemo σου μένει να πας πίσω (έχεις κάνει 3 στάσεις δεν έχεις άλλη)
nemo έγραψε:παίρνεις το 2 - είσαι στο μαύρο σημάδι και θα έμενες εκεί εάν δεν έπαιρνες τον αριθμό 2 που σημαίνει πως γλυτώνεις απο 2 πειρατές που κοιμούνται και προχωράς - (έχεις κάνει 3 στάσεις δεν έχεις άλλη)
Λαχουρένιος έγραψε:παίρνεις το 5 - δεν μπορεις να προσπεράσεις τον nemo, μπορείς να πας πίσω ή να κάνεις στάση (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)
Suzy-Cute✽ έγραψε:παίρνεις το 6 - θα πας βόρεια; (έχεις κάνει 2 στάσεις έχεις άλλη 1)

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι δεν μου επιτρεπεται να κανω επιθεση στον Νεμο?