o Pan έγραψε προκλητικά ότι δεν μιλάει με ναζιστές.
Καταρχήν ναζιστής δεν είμαι, αλλά κοιτάζω εκτός από τα κακά και κάποια πολύ καλά στοιχεία και διδάγματα που μας μεταδίδουν κινήματα και επαναστάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση η μάχη κατά του διεθνής φασισμού-σιωνισμού που σας έχει βάλει στο πόδι τουλάχιστον για 200 χρόνια. Πράγμα για το οποίο εσείς οι στρατοί των φασιστών κρατάτε σιγή πολεμώντας την αιμορραγούσα Ελλάδα των δήθεν πλουσίων και καπιταλιστών ελληνο-κροίσων.
Δεύτερον όταν λες ότι δεν μιλάς με ναζιστές, τί εννοείς; Ότι στο διάβα της αιματηρής ιστορίας της ανθρωπότητας οι ναζί αποτελέσανε έκφραση υπερβολικής και μνημειώδης βίας, περισσότερη από οποιοδήποτε άλλο; Έχεις διαβάσει για τις σφαγές τις Χίου από Τούρκους και Ε-βραι-ους να σου φύγει το κάκαυλο;;; Για τις κτηνώδεις δολοφονίες που έκαναν κομμουνιστές;
Είσαι σοβαρός ρε; Επειδή εγώ δεν λέω παρλαπίπες και είμαι αντικειμενικός, είστε όλοι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο ίδιο επίπεδο βαρβαρότητας και καννιβαλισμού με τους ναζί.
Το να επαναλάβεις 100 εκατομμύρια φορές την βία των ναζί, δεν θα την κάνει πιο σκληρή από αυτή όλων των άλλων, έως σήμερα και τώρα που μιλάμε.
Και άλλωστε όλοι εσείς είστε εξελικτές άθεοι που δέχεστε μια αμοραλιστική θεωρία. Ο θάνατός σου η ζωή μου. Το ένα ζώο τρώει το άλλο. Όλα για την επιβίωση και την κυριαρχία. Ποιο λοιπόν το πρόβλημά σου με τους ναζί. Δεν σέβεσαι την άλλη ζωή του αντιπάλου σου, δεν σέβονται την δικιά σου. Θα καταδικάσετε την ίδια σας την θεωρία - το δίκιο το έχει ο δυνατός;
Άσε μας λοιπόν με τα δακρύβρεχτα ποιηματάκια του κομμουνισμού και τις σάχλες για ελευθερία που πέρασε η μπογιά τους.
Άσε τα συναισθήματα και γίνε λογικός.
Πάρε τάπες να έχεις και εσύ.
Απάντηση στην πρόκληση του Pan σχετικά με συγκεκριμένες μορφές βίας
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Re: Απάντηση στην πρόκληση του Pan σχετικά με συγκεκριμένες μορφές βίας
Κανένας αντικειμενικός. Ο καθένας θέλει να βγάλει αγνή την παράταξή του λες και είναι κάτι διαφορετικό.
Επίσης το "δεν μιλάω με τους άλλους" ισχύει και πάντα ίσχυε. Υπήρξε ποτέ στο Κυνοβούλιο της διαίρεσής σας συζήτηση μετά αντίπαλων ιδεολογιών; Μόνο ένα καφενείο αλληλοεκτόξευσης ύβρεων και κατηγοριών.
Αφήστε λοιπόν τις δήθεν πρωτοτυπίες <<δημοκράτες>> μου ότι μπήκατε στο Κυνοβούλιο και συζητάτε με αγάπη και αλληλοκατανόηση και ότι υπάρχει μόνο ένας είδος φασισμού.
Γι' αυτό εγώ προτιμώ την Βασιλεία παρά ένα όχλο που όλοι μπερδεύουν τα μπούτια τους και σφάζονται για το κοτέτσι τους ο καθένας.
Κανείς σας δεν αγαπάει τον άλλο και κανείς σας δεν συζητάει με τον άλλο. Το αγάπα τον πλησίον σου σε αυτή την πολιτεία είναι ένας καταναγκασμός που θέλετε να συντρίψετε. Αυτά έγραψε ο Φρόυντ σας, είστε ζώα και έχετε φτιάξει ένα υποκριτικό πολιτισμό που βαραίνει την κτηνώδη φύση σας.
Γι' αυτό ίσα με ρε που θα μιλήσουν για ιδιαίτερη κτηνωδία, τόσα και τόσα έχει δει ο Ήλιος από την αυγή του κόσμου.
Επίσης το "δεν μιλάω με τους άλλους" ισχύει και πάντα ίσχυε. Υπήρξε ποτέ στο Κυνοβούλιο της διαίρεσής σας συζήτηση μετά αντίπαλων ιδεολογιών; Μόνο ένα καφενείο αλληλοεκτόξευσης ύβρεων και κατηγοριών.
Αφήστε λοιπόν τις δήθεν πρωτοτυπίες <<δημοκράτες>> μου ότι μπήκατε στο Κυνοβούλιο και συζητάτε με αγάπη και αλληλοκατανόηση και ότι υπάρχει μόνο ένας είδος φασισμού.
Γι' αυτό εγώ προτιμώ την Βασιλεία παρά ένα όχλο που όλοι μπερδεύουν τα μπούτια τους και σφάζονται για το κοτέτσι τους ο καθένας.
Κανείς σας δεν αγαπάει τον άλλο και κανείς σας δεν συζητάει με τον άλλο. Το αγάπα τον πλησίον σου σε αυτή την πολιτεία είναι ένας καταναγκασμός που θέλετε να συντρίψετε. Αυτά έγραψε ο Φρόυντ σας, είστε ζώα και έχετε φτιάξει ένα υποκριτικό πολιτισμό που βαραίνει την κτηνώδη φύση σας.
Γι' αυτό ίσα με ρε που θα μιλήσουν για ιδιαίτερη κτηνωδία, τόσα και τόσα έχει δει ο Ήλιος από την αυγή του κόσμου.
0 .
..
-
Διάδοχος
- Danchō

Χρίστος Έλ έγραψε:Καταρχήν ναζιστής δεν είμαι, αλλά

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Ως Έλληνας δεν είμαι ναζιστής, αλλά σε αντίθεση με το σημερινό χάλι της φασιστοδημοκρατίας θα προτιμούσα να κυβερνούμαι από ναζιστές και από τον Χίτλερ.
Είδαμε το ευχαριστώ στην Ελλάδα ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ <<ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ>> ΤΟΥΣ.
Μνημόνια, λαθρομετανάστευση, δουλεία και γενικό σχέδιο αφανισμού-εθνοκάθαρσης.
Αυτό είναι το ευχαριστώ στην Ελλάδα από τους <<Σύμμαχους>> και τα σημιτικά αφεντικά τους για τις υπηρεσίες σας. Να τους χαίρεστε φασιστοδημοκράτες.
Είδαμε το ευχαριστώ στην Ελλάδα ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ <<ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ>> ΤΟΥΣ.
Μνημόνια, λαθρομετανάστευση, δουλεία και γενικό σχέδιο αφανισμού-εθνοκάθαρσης.
Αυτό είναι το ευχαριστώ στην Ελλάδα από τους <<Σύμμαχους>> και τα σημιτικά αφεντικά τους για τις υπηρεσίες σας. Να τους χαίρεστε φασιστοδημοκράτες.
0 .
..
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Ή μήπως να σας πω "αληθινούς Έλληνες".
0 .
..
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Αυτοπροσδιορίσου πρωτίστως, δευτερευόντως, μας ζάλισες την ούγια ρε άρχοντα.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Διάδοχος
- Danchō

Χρίστος Έλ έγραψε:δεν είμαι ναζιστής, αλλά [...] θα προτιμούσα να κυβερνούμαι από ναζιστές και από τον Χίτλερ.

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Αυτό λέγεται σπαμ όχι ύβρεις που μου ανέφερες
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Freisinniger έγραψε:Αυτό λέγεται σπαμ όχι ύβρεις που μου ανέφερες
Ουδέποτε ανέφερα ύβρεις. Πάτησα απλά αναφορά. Δεν θέλει πολύ νιονιό πως είναι άξιον αναφοράς ακόμη και το διαρκές σπαμάρισμα. Χθεσινός δεν είσαι.

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Freisinniger
- Maître des anions

επιλέγεις λόγο στην αναφορά
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an