Δολοφονία η αυτοκτονία η καρδιακό επεισόδιο του Ν Ζαχαριαδη

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δολοφονία η αυτοκτονία η καρδιακό επεισόδιο του Ν Ζαχαριαδη

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Αύγ 2022, 08:23

ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...
[Από τον Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟ, στον σημερινό "ΣΤΟΧΟ", 4 Αυγούστου 2022]

Την 1η Αυγούστου 1973 αυτοκτόνησε στο Σοργκούτ της Σιβηρίας ο Νίκος Ζαχαριάδης, ο μισέλληνας Γ.Γ. του ΚΚΕ κατά τον Συμμοριτοπόλεμο, που έπνιξε την Ελλάδα στο αίμα, χωρίς κάν να πάρει την άδεια του «Πατερούλη» Στάλιν... Ήταν 70 ετών και στα 15 τελευταία χρόνια της ζωής του είχε υποφέρει τόσο πολύ στην αγαπημένη του ΕΣΣΔ, που ζητούσε επίμονα να έρθει να δικαστεί στην μοναρχοφασιστική Ελλάδα, με κίνδυνο να καταδικαστεί σε θάνατο για τα εγκλήματά του κατά την διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου.

Την τελευταία φορά που το ζήτησε ήταν μεσούσης της Χούντας. Αλλά κι αν ακόμη τον έστελνε πεσκέσι η ΕΣΣΔ, σύμφωνα με τον γνώστη Γ. Γεωργαλά, ο Γιώργης Παπαδόπουλος θα αρνιόταν να τον εξευτελίσει και να τον στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου ήταν γεννημένος για Αρχιεπίσκοπος, όπως έχουμε ξαναπεί, κι αυτό πληρώνουμε επί μισό αιώνα όλοι εμείς οι Πατριώτες…

Το Σάββατο 28 Δεκέμβρη 1991 με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έγινε ο ενταφιασμός των οστών του Ζαχαριάδη στο Πρώτο Νεκροταφείο (δείτε εδώ https://tinyurl.com/ye7hxvkx ένα 15λεπτο στιγμιότυπο και θα φρίξετε διαπιστώνοντας πόσες χιλιάδες είναι οι Σταλινικοί στην Ελλάδα). Ήμουν παρών σ’ αυτή την δεύτερη κηδεία του Ζαχαριάδη και καταθέτω ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έστειλε στεφάνι, αλλά και εκπροσωπήθηκε με τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Βύρωνα Πολύδωρα, που μάς το παίζει και δεξιός!

Όσο για τα υποτιθέμενα οστά του Ζαχαριάδη που τάφηκαν στο Πρώτο Νεκροταφείο το 1991, είναι σαν τα οστά των αγίων: Άμα θέλουμε, το πιστεύουμε ότι ανήκουν στον Ζαχαριάδη!.. Αξίζει να διαβάσετε εδώ (https://tinyurl.com/3sza9k7j ) πώς «τα ανακάλυψε» ο γιός του ο Σήφης, 18 χρόνια μετά την κηδεία κι ενώ το νεκροταφείο της σιβηρικής πόλεως Τουμίν ήταν κλειστό επί χρόνια! Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε τα οστά των δικών μας ανθρώπων στα ρωμέικα νεκροταφεία του 2022 και βρήκε ο Σήφης (τον είχε κάνει με την Ρούλα Κουκούλου) τα οστά του Ζαχαριάδη και τα έφερε στην Αθήνα! Για τόσο κάφρους μάς περνάνε τα κομμούνια…

Πρίν περάσω στην αποκλειστική είδηση, θέλω να επισημάνω ότι επί 16 χρόνια οι Ηγέτες του Κ.Κ.Ε. έκρυβαν επιμελώς ότι ο Μεγάλος Ζαχαριάδης αυτοκτόνησε. Η σύζυγος Ρούλα Κουκούλου είχε εξορκίσει τον γιό της τον Σήφη να μη το πεί ποτέ δημοσίως «γιατί δεν συμφέρει το Κόμμα»! Η μαρτυρία είναι του ίδιου του Σήφη και δεν διαψεύδεται. Τελικά, σύμφωνα πάντα με τον υιό Σήφη, η είδηση για την αυτοκτονία του Νίκου Ζαχαριάδη βγήκε στην δημοσιότητα το 1989, επειδή το έγραψε σε ένα άσχετο άρθρο της μια ρώσικη νεολαιίστικη εφημερίδα. Επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι από τους Ξένους μαθαίνουμε τις σημαντικές ειδήσεις εδώ στο Ρωμέικο. Οι δικοί μας παίρνουν τα μυστικά τους στον τάφο, όπως έπραξαν απαξάπαντες οι κορυφαίοι Απριλιανοί, πλην Στυλιανού Παττακού…

Πώς ο Ζαχαριάδης απέκτησε μόνιμο τάφο…

Και τώρα έρχομαι στην αποκλειστική είδηση που σάς υποσχέθηκα: Ο γηραιός σταλινικός δημοσιογράφος Γεράσιμος Λιόντος (που έβγαζε την αναρχοκομμουνιστική εφημερίδα «Κόντρα» και τώρα έχει την ιστοσελίδα eksegersi.gr) δημοσίευσε την περασμένη Δευτέρα 1 Αυγούστου ένα αποκαλυπτικό κείμενο (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/4efp5rsc) με τίτλο «Νίκος Ζαχαριάδης, 49 χρόνια από την δολοφονία του».

Ως γνωστόν, οι Ζαχαριαδικοί πιστεύουν ότι ο θρυλικός Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. δολοφονήθηκε από την τότε (1973) Σοβιετική Ηγεσία που είχε διορίσει επικεφαλής του Κ.Κ.Ε. τον Χαρίλαο Φλωράκη.
Στο κείμενο αυτό (που το βάζει κάθε χρόνο 1η Αυγούστου), ο Γεράσιμος Λιόντος αποκαλύπτει με ποιόν τρόπο ο Ζαχαριάδης απέκτησε μόνιμο τάφο στο Πρώτο Νεκροταφείο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνει εκταφή των οστών του το πολύ σε μια πενταετία.

Μεταφέρω επί λέξει το υστερόγραφό του:

Γ. ΛΙΟΝΤΟΣ: «Αναφορικά με το μνημείο στον τάφο του Ζαχαριάδη, καλά θα κάνουν οι ρεβιζιονιστές να μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη, παριστάνοντας πως τάχα τιμούν τη μνήμη αυτού που δολοφόνησαν. Γιατί αυτό το μνημείο στο πρώτο νεκροταφείο υπάρχει χάρη στη δική μας σθεναρή αντίδραση. Ο Νίκος Ζαχαριάδης τάφηκε όπως οποιοσδήποτε άλλος πολίτης, σ’ έναν τάφο στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας, που είχε παραχωρηθεί για τρία χρόνια. Με τη λήξη της τριετίας, η Ρούλα Κουκούλου συμφώνησε με το τμήμα Α’ Κοιμητηρίου του δήμου Αθήνας να πάρει τα οστά του Ζαχαριάδη και να τα μεταφέρει στην Καισαριανή, ώστε ο χώρος να δοθεί για ενταφιασμό άλλου νεκρού. Οταν το πληροφορηθήκαμε, αντιδράσαμε έντονα και με αίτηση της Κεντρικής Επιτροπής της ΣΑΚΕ ζητήσαμε το θέμα να πάει στο δημοτικό συμβούλιο. Ο τότε δήμαρχος Αβραμόπουλος φοβήθηκε τους «μπελάδες» (μας είχε δει εξαγριωμένους στο γραφείο του) και εισηγήθηκε την απόρριψη της εισήγησης της Επιτροπής Κοιμητηρίων για απόρριψη του αιτήματός μας. Το θέμα παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου στις 21 Φλεβάρη του 1995 και χωρίς συζήτηση το ΔΣ ενέκρινε τη μόνιμη παραμονή του μνημείου στο χώρο του Α’ Νεκροταφείου, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει τα σχετικά έγγραφα, για να μη μένει η παραμικρή αμφιβολία για την υποκρισία των επιγόνων των δολοφόνων, αυτών που προσπάθησαν να εξαφανίσουν ακόμα και το μνημείο του Νίκου Ζαχαριάδη».

ΙΔΟΥ πώς κάνουν τις δουλειές τους με τους αστούς οι μπολσεβίκοι στο Ρωμέικο: Ο Νίκος Ζαχαριάδης απέκτησε μόνιμο τάφο στο Πρώτο Νεκροταφείο, επειδή τα «παλληκάρια» της ΣΑΚΕ τρομοκράτησαν τον τότε (1994) Δήμαρχο Αθηναίων Μήτσο Αβραμόπουλο!

Υπόψιν ότι η ΣΑΚΕ ( = Συνεπής Αριστερή Κίνηση Ελλάδας) ιδρύθηκε το 1975 από τους Πέτρο Γιώτη και Γεράσιμο Λιόντο ως καθαρά φιλοαλβανική οργάνωση με τεράστιο θαυμασμό προς τον Μεγάλο Ηγέτη Ενβέρ Χότζα!.. Έβγαζε την εφημερίδα «Οχτώβρης». Το 1993 συμμετείχε στις Εθνικές Εκλογές και πήρε μόλις 500 ψήφους!
Το 1995 άλλαξε όνομα και έγινε ΕΕΑ (Ένωση για την Επαναστατική Ανατροπή) εκδίδοντας την εφημερίδα «Κόντρα» που έκλεισε πρόπερσι, λόγω ανυπαρξίας σταλινικών αναγνωστών…

FB_IMG_1659763256691.jpg

Facebook του Χρήστου Παναγιώτη Σκαλουμπακας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δολοφονία η αυτοκτονία η καρδιακό επεισόδιο του Ν Ζαχαριαδη

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Αύγ 2022, 09:32

Λέω βρε παιδί μου πόσο πιο ανθρώπινος είναι ο καπιταλισμός, ο ναζισμός και κομμουνισμός συναγωνίζεται σε απανθρωπιά και μισανθρωπισμο.

Σκεφτόμουνα πόσο απαίσιο ήταν το τέλος των ηγετών όχι μόνο του ΚΚΕ αλλά και των άλλων παγκοσμιως, τι να σκεφτώ τον θάνατο του Παναγιώτη Καραγιωργη η Γυφτοδημο, τον δολοφόνησαν με φρικτό τρόπο στην Ρουμανία.

Αποφαίνεται το Πολιτικό Γραφείο:

Το Κόμμα κατέβαλε πολλές προσπάθειες για να γίνει κομμουνιστής ο Καραγιώργης. Αυτό δεν το κατόρθωσε γιατί ο Καραγιώργης ήταν ύποπτης ποιότητας αριβίστας συνοδοιπόρος, που νόμιζε ότι θα γίνει ηγέτης του Κόμματος. Όλη η ζωή του Καραγιώργη είναι βασικά αντικομματική.

Η απόφαση αυτή -κατά τη θεώρηση ορισμένων μελετητών- θα αποτελέσει τη θανατική του καταδίκη. Θα ακολουθήσει η σύλληψη, η ανάκριση στο κελί της ρουμάνικης ασφάλειας και το τέλος του, το 1954, στις φυλακές του Μαρτζινένι στο Πιτέστι της Ρουμανίας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Αύγ 2022, 12:20

όλο μαλακίες νήματα ανοίγεις και βαριόμαστε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Αύγ 2022, 12:26

vallon έγραψε:όλο μαλακίες νήματα ανοίγεις και βαριόμαστε

Γιατί εγώ βρίσκω διασκεδαστικό οι κομμουνιστές να δολοφονούν τους κομμουνιστές.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Αύγ 2022, 12:28

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:όλο μαλακίες νήματα ανοίγεις και βαριόμαστε

ρε λακαμά
τράβα γάμα κάνα μνι μπας και ξελαμπικάρεις
αμα θέλεις σου στέλνω μερικές αναπληρωματικές μου..
τώρα έχω μπλέξει στα σοβαρά με αξιπρεπέστατη δικηγόρο...και οι υπόλοιπες έμεινα ρέστες..
το μόνο κακό είναι ότι είναι νουδούλα , αλλά που θα μου πάει; θα την αλλάξω..
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Αύγ 2022, 13:11

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

ρε λακαμά
τώρα έχω μπλέξει στα σοβαρά με αξιπρεπέστατη δικηγόρο...και οι υπόλοιπες έμεινα ρέστες..

Εκτός από εξυπναδουλες και την φαντασίωση ότι σκουντας δικηγορο νδ που θα την αλλάξεις με επιχειρήματα του πουτσ@υ σου, έχεις να πεις τίποτα επί του θέματος;

ΥΓα όταν την χαρακτηρίζεις μεγαλοπρεπή τι εννοείς ότι έχει κάνει περμανάντ στα μαλλιά της;

ΥΓβ Εγω πάντως σου συνιστώ να πας να ρίξεις παραγάδι μπας και πιάσει καμία θηλυκή σαρδέλα και βολευτης πιο σίγουρα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Αύγ 2022, 13:27

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:
ρε λακαμά

Εκτός από εξυπναδουλες και την φαντασίωση ότι σκουντας δικηγορο νδ που θα την αλλάξεις με επιχειρήματα του πουτσ@υ σου, έχεις να πεις τίποτα επί του θέματος;

ΥΓα όταν την χαρακτηρίζεις μεγαλοπρεπή τι εννοείς ότι έχει κάνει περμανάντ στα μαλλιά της;

ΥΓβ Εγω πάντως σου συνιστώ να πας να ρίξεις παραγάδι μπας και πιάσει καμία θηλυκή σαρδέλα και βολευτης πιο σίγουρα.

καλάαααααα
εσυ χάνεις αγαπητέ
ξεκόλλα απο τον εθνικισμό σε έχει καταστρέψει
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Αύγ 2022, 16:01

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

καλάαααααα
εσυ χάνεις αγαπητέ
ξεκόλλα απο τον εθνικισμό σε έχει καταστρέψει

Κομπλαρες δυστυχε, πάω να σηκώσω σημαία για τον δεκαπενταύγουστο.

ΥΓ Ελληνική σημαία εννοώ, σε λίγο θα σου στείλω φωτό από το μπαλκόνι μου.

IMG_20220806_162143_232.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Αύγ 2022, 17:09

Ο Πλουτονας που δεν ειναι φασιστας ανεβαζει αρθρα απο τον Στοχο-Στοκο :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”