Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Αρχαιογκαγκα
1
14%
Νεορωμιοι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝεοΕΛ
3
43%
Δυτικογκαγκα
1
14%
Αντιεθνικιστες
2
29%
 
Σύνολο ψήφων: 7

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιούλ 2020, 08:26

Μια μικρη επεξηγηση:

-Αρχαιογκαγκα: Σελφ εξπλανατορι.

-Νεορωμιοι: Κατι σουργελα που θεωρουν οτι πρεπει να νιωθουμε ''ρωμιοι'' και οχι ελληνες, ειναι πορωμενοι με το Βυζαντιο και εχουν κομπλεξ ανωτεροτητας εναντι των ''φραγκων''

-ΝεοΕΛ: Διαλεκτικη συνθεση των παραπανω. Και με τον Δια και με τον Χριστουλη. Και Αλεκος και Κων/νος. Και Παρθενωνας και Αγια Σοφια. Δεν βλεπει καμια αντιφαση στα παραπανω.

-Δυτικογκαγκα: Προσφατο φρουτο που εμφανιστηκε την περασμενη δεκαετια στα ιντερνετς και ειναι επηρεασμενο απο την αμερικανικη alt right. Νιωθουν απεραντη αλληλεγγυη με ολο τον δυτικο κοσμο και θλιβονται οταν πεθαινει καποιος σε μια κωμοπολη της Γερμανιας απο τζιχαντιστη ή οταν ανεβαινει το ελλειμα των ΗΠΑ εναντι των κινεζων. Νιωθουν πρωτα ''δυτικοι'' και μετα ελληνες και συνηθως ψηφιζουν Τζημερο ή Αδωνι.

-Αντιεθνικιστες: Ενα συνοθυλευμα νεοπασοκων, παλαιοζαιων και αναρχικων που λεκτικα μαχεται τον εθνικισμο αλλα πρακτικα υιοθετει τους εθνικισμους των γειτονων της Ελλαδας. Ειναι υπερ της παγκοσμιας ειρηνης και κατα του ιμπεριαλισμου αλλα υπερ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Μεση ηλικια 15 χρονων.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster
Δημοσιεύσεις: 843

Re: Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 16 Ιούλ 2020, 09:21

Νεοέλ
Σπάνε τα τακογραφικομετρα


Ο μέγας Αλέξανδρος είναι Άγιος της ρωμαιοσυνης μας
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 14177

Re: Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιούλ 2020, 10:01

:laugh1: :laugh1:

ωραίο τοπικ
βάζω 8-10
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Δημοσιεύσεις: 15461
Τοποθεσία: F.R. Liberland

Re: Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Ιούλ 2020, 10:39

ΝεοΕΛ φυσικά.

Οι Νεορωμιοί είναι αυτοί που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 17104

Re: Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Ιούλ 2020, 10:51

αντιεθνικοι και λογω θεαματος ειναι αυτοι που βγαζουν τα ματια τους και χαιρονται
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster
Δημοσιεύσεις: 738
Τοποθεσία: Reichstag

Re: Ποιο ειδος ΕΛ ειναι πιο γραφικο?

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 16 Ιούλ 2020, 21:04

Αντιεθνικιστες φυσικα. Για τα μπαζα τελειως! Ειναι κατι τυποι που γουσταρουν τον Κεμαλ Ατατουρκ, τον αρχισφαγεα Ελληνων του Ποντου, Αρμενιων και Ασσυριων και εθνικιστη μεχρι το κοκκαλο, και κατα τα αλλα τους πειραξε ο Χιτλερ με τις μολις 30.000 Εβραιους σπου πεθαναν απο τυφο συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια του Ερυθρου Σταυρου. Συμφωνουν με την παραδοση του ονοματος της Μακεδονιας στα Σκοπια και αποκαλουν την βορεια Ηπειρο νοτια Αλβανια συμβαλοντας τα δεοντα στον μεγαλοιδεατισμο των γειτονων. Συνηθως γουσταρουν Σταλιν που εσφαξε τριαντα εκατομμυρια αλλα κατα τα αλλα τους πειραξε ο Παπαδοπουλος που δεν εκτελεσε κανεναν (ουτε τον Παναγουλη που πηγε να τον δολοφονησει). Ακολουθουν οι νεοελ που προτιμουν να εθελοτυφλουν και να μην παραδεχονται οτι οι Εβραιοχριστιανοι διεπραξαν γενοκτονια κατα των Ελληνων που τους εσφαξαν, τους διωξαν, τους δημευσαν τις περιουσιες, τους κατεστρεψαν τα μνημεια και τους αφαιμαξαν πνευματικα και πολιτιστικα.
0 .


Επιστροφή σε “Ιστορία”