Αριθμος θανατων στην ΕΣΣΔ την περιοδο 1922-1956

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Αριθμος θανατων στην ΕΣΣΔ την περιοδο 1922-1956

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Φεβ 2019, 10:59

Λαχουρένιος έγραψε:Μεταξυ μας γιατρε, παντα ησουν ρεφορμας, δεν εγινες τωρα :D

Το '91 ποσο χρονων ησουν?

Δεν ήταν πάντα. Σε μια συζήτηση μας πριν λίγα χρόνια είχε υποστηρίξει ότι η καθολική εφαρμογή του νόμου της αξίας, μετά τη μεταρρύθμιση Κοσίγκιν, στον κομμουνιστικό σοσιαλιστικό τρόπο παραγωγής υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για τις μετέπειτα εξελίξεις και την καπιταλιστική παλινόρθωση. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Φεβ 2019, 12:24

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αυτά τα παραμύθια ήταν η πρακτική των λαικών δικαστηρίων, που γέμισαν αίμα τον τόπο.

Ενα ονομα θα πω για να φανει οτι αυτη η ιστορια βγηκε απο το μυαλο σου: Πετρος Κοκκαλης

Λες χαζομαρες και δε δεχομαι μαθηματα ανθρωπισμου απο θαυμαστες του Χιτλερ και του Παπαδοπουλου.

Εγώ είμαι θαυμαστής του Χίτλερ δεν είμαστε καλά μου φαίνεται; Μπορείς να μου δείξεις έστω και ένα ποστ μου που να φανερώνει κάτι τέτοιο; Το ψέμα....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2019, 13:46

pluton έγραψε:Εγώ είμαι θαυμαστής του Χίτλερ δεν είμαστε καλά μου φαίνεται; Μπορείς να μου δείξεις έστω και ένα ποστ μου που να φανερώνει κάτι τέτοιο; Το ψέμα....

Moνο ενα?

Ιδου ενα δικο σου νημα 55 σελιδων οπου διαφημιζεις την ναζιστικη και εγκληματικη συμμορια της Χρυσης Αυγης.

viewtopic.php?f=5&t=4925

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Φεβ 2019, 14:11

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ είμαι θαυμαστής του Χίτλερ δεν είμαστε καλά μου φαίνεται; Μπορείς να μου δείξεις έστω και ένα ποστ μου που να φανερώνει κάτι τέτοιο; Το ψέμα....

Moνο ενα?

Ιδου ενα δικο σου νημα 55 σελιδων οπου διαφημιζεις την ναζιστικη και εγκληματικη συμμορια της Χρυσης Αυγης.

viewtopic.php?f=5&t=4925

Εικόνα

Θα πρέπει να ντρέπεσαι έβαλα εγώ φωτογραφίες και όλα αυτά που λες; Ένα κείμενο από το Πασπαρτού και την ένδειξη
Τοποθετηθείτε.

Τόσος γκεμπελισμός ντροπή.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2019, 14:19

Την φωτογραφια την εβαλα εγω για να δειξω τι βοθρολυματα υποστηριζεις ενω το παιζεις τιμητης των παντων.

Δικαιωμα σου φυσικα αλλα μην δουλευομαστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Φεβ 2019, 14:29

Λαχουρένιος έγραψε:Την φωτογραφια την εβαλα εγω για να δειξω τι βοθρολυματα υποστηριζεις ενω το παιζεις τιμητης των παντων.

Δικαιωμα σου φυσικα αλλα μην δουλευομαστε.

Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ... εγώ πουθενά, ούτε στην ιδιωτική μου ζωή έχω μιλήσει για τέτοια θέματα πολύ περισσότερο σε φόρουμ, και δεν έχω μιλήσει διότι δεν με απασχολούν.... να έχουμε λίγο φιλότιμο.... εγώ αυτό που κυρίως μου αρέσει είναι η ιστορία και κυρίως εκεί ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου.... κάνε μου την χάρη λοιπόν, μίλα με βάση την αλήθεια, όπως έτσι μιλώ και εγώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2019, 14:38

pluton έγραψε:Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ... εγώ πουθενά, ούτε στην ιδιωτική μου ζωή έχω μιλήσει για τέτοια θέματα πολύ περισσότερο σε φόρουμ, και δεν έχω μιλήσει διότι δεν με απασχολούν.... να έχουμε λίγο φιλότιμο.... εγώ αυτό που κυρίως μου αρέσει είναι η ιστορία και κυρίως εκεί ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου.... κάνε μου την χάρη λοιπόν, μίλα με βάση την αλήθεια, όπως έτσι μιλώ και εγώ.

Μια χαρα σε απασχολουν, αλλωστε ολα τα νηματα που ανοιγεις ειναι αμιγως πολιτικα, απλα δεν εχεις το θαρρος να υπερασπιστεις την αποψη σου και κρυβεσαι πισω απο το ''εγω δε ψηφιζω κανενα'' ωστε να βγαινεις απο την δυσκολη θεση.

Το κανεις ατσαλα γιατι οπως λεει η παροιμια ''θελει η... να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει'' :D αλλα οπως ειπα ειναι δικαιωμα σου. Μην μας περνας για χαζους ομως, μια χαρα καταλαβαινουμε ολοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Φεβ 2019, 14:48

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ... εγώ πουθενά, ούτε στην ιδιωτική μου ζωή έχω μιλήσει για τέτοια θέματα πολύ περισσότερο σε φόρουμ, και δεν έχω μιλήσει διότι δεν με απασχολούν.... να έχουμε λίγο φιλότιμο.... εγώ αυτό που κυρίως μου αρέσει είναι η ιστορία και κυρίως εκεί ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου.... κάνε μου την χάρη λοιπόν, μίλα με βάση την αλήθεια, όπως έτσι μιλώ και εγώ.

Μια χαρα σε απασχολουν, αλλωστε ολα τα νηματα που ανοιγεις ειναι αμιγως πολιτικα, απλα δεν εχεις το θαρρος να υπερασπιστεις την αποψη σου και κρυβεσαι πισω απο το ''εγω δε ψηφιζω κανενα'' ωστε να βγαινεις απο την δυσκολη θεση.

Το κανεις ατσαλα γιατι οπως λεει η παροιμια ''θελει η... να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει'' :D Μην μας περνας για χαζους ομως, μια χαρα καταλαβαινουμε ολοι.

Λυπάμαι αλλά ντροπή σου.... πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, γεμίζεις με ποστ με αγκυλωτούς σταυρούς και ναζιστές για να αποφύγεις τα δύσκολα.... εγώ δεν αρνούμαι πράγματα φοράω παντελόνια και έχεις δει ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου και μειοψηφών, αλλά το να μου αποδίδουν ότι δεν με αφορά πάει πολύ .... όποιος έχει κότσια χωρίς προβοκάτσιες εδώ μιλήστε και αφήστε τις κατινιές.

Τα ίδια κάνατε και στα λαικά σας δικαστήρια όταν σας έπαιρνε με ψευτιές στείλατε κόσμο και κοσμάκι αδιάβαστο, αλλά και μεταξύ σας με ψευτιές και συκοφαντίες λασπώνατε τους πάντες, ποιος από τους ηγέτες σας κατά καιρούς δεν βγήκε πράκτορας, χαφιές, φασίστας έτσι ελαφρά καρδία.... Τα ίδια κάνανε και στον karhergr του έβαλε αυτός ο αχαρακτήριστος 71 βρισιές και ο άνθρωπος είναι αξιοσέβαστος...

Σε παρακαλώ λοιπόν τώρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2019, 14:56

Ναι ΟΚ ας δουμε για παραδειγμα πως σχολιασες την επιθεση χρυσαυγιτων στους αιγυπτιους ψαραδες

pluton έγραψε:Άηντε μη σου πω που έχω γραμμένο τον Λαγό που έχει παντρευτεί και Αλβανίδα... αλλά εσύ ρε ξέρεις κατά που πέφτει το Κερατσίνι και τι πρόβλημα υπάρχει με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπωλητές;

viewtopic.php?f=5&t=6330&p=114721#p114717

pluton έγραψε:Δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπώλες και τι πρόβλημα υπάρχει με αυτούς στην Β Πειραιά, γι αυτό σύντομα παραδοσιακά αριστερές συνοικίες της Β Πειραιά γίνονται από κάστρα του ΚΚΕ σε προπύργια της ακροδεξιάς.

Σε καλό δρόμο είστε έτσι συνεχίστε.

viewtopic.php?f=5&t=6330&p=114721#p114724

Το φερνω σαν ενα απο τα πολλα παραδειγμα οπου κανεις damage control υπερ των ναζι. Αναφερθηκα σε ενα ξεκαθαρο εγκλημα της συμμοριας εναντιον καποιων ανθρωπων και η αντιδραση σου ηταν να αναπαραγεις την γραμμη της ναζιστικης συμμοριας περι λαθρο-ιχθυοπωλητων που δημιουργουν προβλημα.

Υπαρχουν και αλλα αλλα δε θελω να κουρασω τους αλλους χρηστες, αυτο αρκει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Φεβ 2019, 14:58

pluton έγραψε:Τα ίδια κάνανε και στον karhergr του έβαλε αυτός ο αχαρακτήριστος 71 βρισιές και ο άνθρωπος είναι αξιοσέβαστος...

Ο 71 δεν ειναι ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ειναι και εχει βρισει ολο το φορουμ σχεδον. Και εμενα εχει βρισει οπως και τον Διαδοχο.

Ο Καρχερ ειναι αξιοπρεπης ανθρωπος και δεν εχει τσακωθει κανενα αλλο μελος μαζι του, ολοι τον σεβομαστε ο,τι και αν ψηφιζουμε.

Οι χρηστες δεν ειναι ηλιθιοι Πλουτονα, ολοι καταλαβαινουν ποιος συζηταει ανοιχτα και ποιος κανει κομματικη προπαγανδα με ξυπνητζηδικα επιχειρηματα.
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”