pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ποιον εθνικό στρατό ρε παπάρα; Πιστεύεις τους μύθους του Πλούτωνα;
Εθνικός στρατός ήταν ο ΕΛΑΣ που από λάθη των αντιπροσώπων του ΕΑΜ στο Λίβανο και την Καζέρτα,
αφού δεν τήρησαν καμιά οδηγία της κυβέρνησης του βουνού (Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης) έβαλαν τον ΕΛΑΣ κάτω από τις διαταγές των Άγγλων και τον ξεδόντιασαν (πράγμα που καταγγέλθηκε από το ΚΚΕ την επομένη ημέρα της υπογραφής των συμφωνιών) με αποτέλεσμα μέσα από μηχανορραφίες (πουστιές δλδ) και σε συνεργασία με τους ντόπιους ξεπουλημένους αστούς πολιτικούς κατάφεραν να φέρουν τα πράγματα εκεί που ήθελαν.
Στο να εξαναγκάσουν το ΚΚΕ να μην έχει άλλο δρόμο πέρα από αυτόν της σύγκρουσης μαζί τους, εφόσον πρώτα είχαν εξασφαλίσει υπεροπλία με τις πλάτες των Άγγλων.
Η σύγκρουση του Δεκέμβρη ήταν προαπαφασισμένη ήδη από το Φθινόπωρο του 1943 όταν οι Άγγλοι εκπονούσαν τα γνωστά σχέδια ''Κιβωτός'' και ''Μάννα'' που προέβλεπαν το να αφήσουν τους Γερμανούς να αποχωρήσουν ανενόχλητοι και να πάρουν οι ίδιοι τη θέση τους πριν προλάβει το ΚΚΕ να εδραιώσει την εξουσία του αφού είχε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί του.
Ξύπνα και μη χάφτεις τις παπάτζες του Πλούτωνα.
Αυτός το μόνο που θέλει είναι να βγάλει πατριώτες τους ταγματασφαλίτες και κοινωνικά ευαίσθητους όλους τους δεξιούς μαυραγορίτες.
Εγώ όμως για αυτά ήδη έχω φέρει στοιχεία που αποδεικνύουν εντελώς άλλα πράγματα.
Μπούρδες έχεις φέρει που μόνο ο Καλύβας και ο Μαραντζίδης πιθανόν, (αλλά δε θα το κάνουν γιατί ούτε αυτοί είναι τόσο ξεδιάντροποι ιστορικοί παραχαράκτες) να τις θεωρήσουν ιστορικά στοιχεία.
Το μόνο που έχεις παρουσιάσει είναι κουτσομπολιά και κάποιος κάπου είδε ή άκουσε και μου είπε ή ''στοιχεία'' από χουντικά φασιστομπλογκ ή τα ''απομνημονεύματα'' της κάθε ''Κατίγκως'' που είχε πέντε γερμανοντυμένα αδέρφια στα τάγματα ασφαλείας ή στις βασιλο-δεξιές παρακρατικές συμμορίες (για να φέρνουν ψωμάκι στο σπίτι τα παιδιά) και όταν τα πέταξαν τα παιδιά στην Πηγάδα οι συγχωριανοί τους έγινε η κάθε ''Κατίγκω'' επίσημη ιστορική πηγή των βασιλοχουντικών.
Αυτού του είδους αηδίες έχεις φέρει και που μόνο ο Ταϋγέτης και κάθε λογής ''Κασιδιάρηδες'' θεωρούν ιστορικά στοκουμέντα.