Alejandro έγραψε:Ε τότε τί κάθεσαι αφού δεν έχει σχέση με την ελευθερία;
Πάνε στο webwar, όπου υπάρχει άφθονη ελευθερία.
εχεις δικαιο.
Kauldron έγραψε:Μα είναι αλήθεια. Μόνο η έννοια του Έθνους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ομόαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον). μπορεί να ενώσει άτομα από τόσες διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.
Ανοησίες επιπέδου 5ης δημοτικου.
Χαοτικός έγραψε:Η επανάσταση ήταν κατά της σκλαβιάς λέμε.
Αρο διάλο ρε μαλάκες, κατινιάζετε το θέμα μέρες που είναι. Που θα δούμε ελληνικά και θα συγκινηθούμε και θα κλάψουμε με τη γυναίκα μου και γουστάρω. Μη μου το γαμάτε. Πειτε για τους ήρωες. Τα παιδιά τα ξυπόλητα που καταφέρναν να κρυφτούν στους θάμνους και τις σπηλιές. Τις γκαστρωμένες, τους δασκάλους, τους φευγάτους του πνεύματος, τους ποιητές, τους νταβάδες τραμπούκους που στρατεύτηκαν τελικά υπέρ του καινούργιου και να διώξουν τα καργιόλια τα μωχαμέτια.
Προπαπούδες και προγιαγιάδες μας ήταν όλοι αυτοί.
Καταλαβα, εσυ θες να ακουσεις το παραμυθι που σου μάθανε. Κριμα ομως, δεν ηταν αλήθεια. Η επανασταση δεν νικησε και οι κολληγοι βρέθηκαν σκλάβοι των κοτσαμπασιδων.
@Χελωνο, μου αρεσει που λες πως δεν θες να μπαχαλοποιηθει μια συζητηση οπου καταρχην ηρθες να κανεις τον νταή αφενως και αφεταίρου δεν ξερεις τους βασικους κανονες λογικης γιατι δεν ειδες το καταλληλο βιντεο στο youtube.
@σε αυτον που λεει οτι αυτοθυματοποιουμαι παντα: το πιο πιθανο σεναριο ειναι πως ολοι τρωτε ενα ειδος λογοκρισιας ή ανεχεστε να το παιζει καποιον συντονιστης νταης με την σκεψη "ασ' τον μλκα τωρα, να περάσουμε"