libre έγραψε:mistermax έγραψε: ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....) και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.
Ελα σε μένα που είμαι πιο «δημοκρατικός»Έχω μονο έναν κανονα σε ότι αφορα τους χρηστες:
5. Κανόνας συμμετοχής
[...] είναι ένα δίκτυο που επιθυμεί να διατηρήσει ένα επίπεδο ποιότητας. Περιεχόμενο υποκουλτούρας, αρνητικά άτομα, ανάρμοστη γλώσσα και γενικά πράγματα επιβλαβή προς την κοινότητα και την εικόνα της ή αντίθετα από το κύριο αντικείμενο του δικτύου δεν έχουν τη θέση τους στο [...] Ο δημιουργός του δικτύου προκειμένου να διασφαλίσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και καλού επιπέδου, διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή απαγορεύσει την πρόσβαση σε ασυμβατους χρήστες, με ή χωρις προειδοποίηση και χωρίς υποχρέωση αιτιολόγησης.
Θα καλοπεράσεις !
Δημοκρατικος δεν εισαι, οπως ουτε ο φορουμ αυτο εχει καποια σχεση με την ελευθερία.
Κοροϊδευοντας τις λέξεις, δεν έχεις καλό επίπεδο, ειναι το επίπεδο παϊτερη που λεμε στο γγ αυτο που δημιουργεις. Δημιουργεις ενα δωμάτιο με ψευτικες εικόνες μεγαλειου στους τοιχους, διατηρεις ησυχία και πινεις τσαϊ και νομιζεις πως εισαι κανας λουδοβίκος.
Έχω μονο έναν κανονα σε ότι αφορα τους χρηστες: