H κοινωνικη επανασταση του 1821

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
mistermax

Re: H κοινωνικη επανασταση του 1821

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 23:59

libre έγραψε:
mistermax έγραψε: ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....) και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.

Ελα σε μένα που είμαι πιο «δημοκρατικός» :D Έχω μονο έναν κανονα σε ότι αφορα τους χρηστες:

5. Κανόνας συμμετοχής
[...] είναι ένα δίκτυο που επιθυμεί να διατηρήσει ένα επίπεδο ποιότητας. Περιεχόμενο υποκουλτούρας, αρνητικά άτομα, ανάρμοστη γλώσσα και γενικά πράγματα επιβλαβή προς την κοινότητα και την εικόνα της ή αντίθετα από το κύριο αντικείμενο του δικτύου δεν έχουν τη θέση τους στο [...] Ο δημιουργός του δικτύου προκειμένου να διασφαλίσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και καλού επιπέδου, διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή απαγορεύσει την πρόσβαση σε ασυμβατους χρήστες, με ή χωρις προειδοποίηση και χωρίς υποχρέωση αιτιολόγησης.

Θα καλοπεράσεις !

Δημοκρατικος δεν εισαι, οπως ουτε ο φορουμ αυτο εχει καποια σχεση με την ελευθερία.

Κοροϊδευοντας τις λέξεις, δεν έχεις καλό επίπεδο, ειναι το επίπεδο παϊτερη που λεμε στο γγ αυτο που δημιουργεις. Δημιουργεις ενα δωμάτιο με ψευτικες εικόνες μεγαλειου στους τοιχους, διατηρεις ησυχία και πινεις τσαϊ και νομιζεις πως εισαι κανας λουδοβίκος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 24 Μαρ 2015, 00:02

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2015, 00:04

mistermax έγραψε:
Alejandro έγραψε:
mistermax έγραψε: Το αν εχω αερα ή οχι ειναι δικαιωμα μου. Εγω θα καθορίζω το υφος μου και οχι κανενας αλλος. Ωστόσο δεν σε εθιξα καθόλου. Εσυ σαν ....μοντ, την ειδες εξουσια και ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....)και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.

Συγγνώμη, αλλά εδώ έχουμε και ορισμένους κανόνες, τους οποίους αποδέχεσαι εφόσον συμμετέχεις. Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες, τους οποίους υποθέτω ότι έχεις διαβάσει, μπορείς να μην συμμετέχεις εδώ και να γράφεις στο webwar ή στο βόθρουμ ή σε όποιο άλλο φόρουμ επιθυμείς.

Τα ποστ επαναλαμβάνω ότι δεν σβήνονται. Αν θες να σβηστεί ο λογαριασμός σου, να το πεις ευθέως και ξεκάθαρα.

Διαβασα ενα νημα με κανονες που ελεγαν για να μην υπαρχουν απειλητικα ποστ, τα εγραφε ενας τυπος με αβαταρ καποιον που κραδαινε ενα οπλο με κατευθυνση του φακου. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τον σουρρεαλισμο. Παντως δεν βρηκα να έσπασα κανενα κανόνα. Για πες μου, που έχετε βαλει τους κανονες με το ύφος;

Τί μου λες;
Αισθάνθηκες απειλή από το άβαταρ;; :LoL: :LoL:
Ε τότε κάνε μήνυση στην εταιρία που έβγαλε την ταινία αυτή. :D

Για τα υπόλοιπα, τα έχουμε ήδη πει και δεν θα κάτσω να γράφω τα ίδια και τα ίδια.

Αν σου αρέσουν οι κανόνες του φόρουμ μένεις, αν δεν σου αρέσουν, φεύγεις. Οφείλεις να σέβεσαι τα άλλα μέλη και να μην προσβάλλεις. Αν αισθάνεσαι ότι κάποιος σε πρόσβαλε, τότε υποβάλλεις αναφορά.

Αυτά από εμένα. :ciao5:

Edit:
οπως ουτε ο φορουμ αυτο εχει καποια σχεση με την ελευθερία.

Ε τότε τί κάθεσαι αφού δεν έχει σχέση με την ελευθερία;
Πάνε στο webwar, όπου υπάρχει άφθονη ελευθερία. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 24 Μαρ 2015, 00:08

Μάλλον κάποια στιγμή στις σελίδες που δεν διάβασα παίχτηκε θέμα συμπεριφοράς. Ξεκολάτε. όλοι τα ίδια σκατά είμαστε.
Όσο για τους κανόνες, υπάρχουν για τους ανασφαλείς και ανίκανους να είναι ελεύθεροι. Αν αγαπάμε την κουβέντα θα ανεχτούμε και τις κακές λέξεις. Το θέμα είναι να μην παίζει κακία. Εντάξει ο σκίουρας έχει ένα ταλέντο να σπάει @@ αλλά ίσως να είναι κι ο ρόλος του. Τα υπόλοιπα αφήνονται σε αυτόν με τα σπασμένα @@. Ας τα θωρακίσει κι ας φροντίσει να μην του σπάνε.

Το θέμα είναι η επανάσταση. Ο χαρακτήρας της καλό είναι να αναλυθεί. Αλλά άμα είναι να γίνει αυτιστική εμμονή τότε μαλακία κουβέντα κάνουμε. Τι κι αν ήταν αυτο που λένε οι χρυσαυγίτες, τι κι αν ήταν αυτό που λέει ο σκίουρας
(που το πιστεύω κι εγώ). Η ουσία ήταν η ίδαι η επανάσταση. Ο ξεσηκωμός του καταπιεσμένου ενάντια στον καταπιεστή του. Ας βοήθησαν και οι ξένοι (παπάρια βοήθεια κάνανε), ας έχαναν τελικά οι ξεσηκωμένοι. Η επανάσταση έγινε.
Τι άλλο ψάχνουμε;

Η εμμονή του σκίουρα να χαρακτηριστεί συγκεκριμένα θυμίζει κνιτιλίκι. Λες και δεν έχει κι άλλες πλετρές η σκέψη. Τέτοιες που είναι πιο πρόσφορες να προσσεγγίσεις άλλους που δεν πάει η σκέψη στο ταξικό.
Είναι ψέμα πάντως ότι τ' αυγά το θέτουν φυλετικά. Στο λινκ δεν διάβασα αυτή τη λέξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Μαρ 2015, 00:13

Δειχνω τον αναλογο σεβασμο οταν μου μιλας αφυψηλου. Εσυ το παραδεκτηκες πως ειπες "Δεν θα το κανετε γγ εδω μεσα". Αυτο τι ηταν; Σε βάλαμε δερβέναγα; Δάσκαλο;

Συντονιστή.

Εσυ το παραδεκτηκες πως ειπες "Δεν θα το κανετε γγ εδω μεσα". Αυτο τι ηταν;

Αυτό ακριβώς που λέει. Οτι δεν θα μπαχαλοποιηθεί.

Παμκιν σε αποκάλεσα και σε αποκαλω γιατι λογόκρινες. Ο παμκιν εκπροσωπεί την τυρρανια στο διαδικτιο. Την μικροαστικη αποψη "το φλορουμ αυτο ειναι δικο μου και αρα κανω οτι θελω" σε αντιδιαστολη με την ελευθεριακη αποψη "τα φορουμ ανηκουν στους χρηστες τους".

Λάθος και στα δυο. Η συμπεριφορά των μελών του φόρουμ υπάγεται σε κάποιους κανόνες. Τους οποίους εσύ δηλώνεις οτι δεν σ' ενδιαφέρει να τους σεβαστείς.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 24 Μαρ 2015, 00:27

Η επανάσταση ήταν κατά της σκλαβιάς λέμε.

Αστο διάλο ρε μαλάκες, κατινιάζετε το θέμα μέρες που είναι. Που θα δούμε ελληνικά και θα συγκινηθούμε και θα κλάψουμε με τη γυναίκα μου και γουστάρω. Μη μου το γαμάτε. Πειτε για τους ήρωες. Τα παιδιά τα ξυπόλητα που καταφέρναν να κρυφτούν στους θάμνους και τις σπηλιές. Τις γκαστρωμένες, τους δασκάλους, τους φευγάτους του πνεύματος, τους ποιητές, τους νταβάδες τραμπούκους που στρατεύτηκαν τελικά υπέρ του καινούργιου και να διώξουν τα καργιόλια τα μωχαμέτια.
Προπαπούδες και προγιαγιάδες μας ήταν όλοι αυτοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μαρ 2015, 00:30

Χαοτικός έγραψε:Η επανάσταση ήταν κατά της σκλαβιάς λέμε.

και αυτό
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Μαρ 2015, 00:30

Μα είναι αλήθεια. Μόνο η έννοια του Έθνους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ομόαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον). μπορεί να ενώσει άτομα από τόσες διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μαρ 2015, 00:34

Kauldron έγραψε:Μα είναι αλήθεια. Μόνο η έννοια του Έθνους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ομόαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον). μπορεί να ενώσει άτομα από τόσες διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

Δεν υπήρχε ομόγλωσσον και η έννοια του όμαιμον. Ομόθρησκον μόνο υπήρχε και αυτό αρκούσε για να γίνει επανάσταση.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 24 Μαρ 2015, 00:46

Ομοτσίμπουκον υπήρχε. Γιατί τους έδενε το κοινό που είχαν ότι τον πίνανε.
Δεν χωράνε οι εξουσιαστές στο σχήμα μας. Υπήρχαν και τέτοι από τη μεριά των Ελλήνων. Αυτοί ήταν σύμμαχοι με το Σουλτάνο. Και ήταν και στην εκκλησία και στα μεγαλοχώρια και πόλεις και στην κλεφτουριά και παντού. Ρουφιαναρέοι
αφεντάδες. Ουστ.

Όταν πάμε να το ορίσουμε τους γαμάμε τα πρέκια. Τι είναι το ομόθρησκον; Ποιος πίστευε και που; Το ομόαιμον;
Δηλαδή άμα σου έσκαγε ένας φτωχομπινές φράγκος στη γειτονιά σου και ζούσατε για δεκαετίες μαζί, την ώρ της επανάστασης δεν θα είσασταν ένα; Το ομόγλωσον παίζει. Το δέχομαι. μία γλώσα μιλάγανε όλοι, αυτή που βρήκανε.
Αυτή που μίλαγαν οι πολλοί.
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”