Οι νεκροί του Πολυτεχνείου

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Οι νεκροί του Πολυτεχνείου

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Νοέμ 2017, 13:18

Λαχουρένιος έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:
ρε γουάιλντ μην ξανακάνεις κουότ το φασιστοειδές σίχαμα. τον έχω ιγκνορ τον βόθρο και μου 'ρχεται εμετός μόλις δω τα ξεράσματα του. αντέχω τη μπόχα του αλλά όχι την οπτική επαφή με τα σκατά που βγάζει από το στόμα του.

Ο Ρεμπελ (αν ισχυει το περι Νανδρου88) εκανε γερο ξεβρακωμα :D

η σκατοψυχιά δε χρειάζεται κανένα ρέμπελο να την αποκαλύψει. έχει τον ψυχαναγκασμό να αποκαλύπτεται μόνη της. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 15 Νοέμ 2017, 13:23

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ο Ρεμπελ (αν ισχυει το περι Νανδρου88) εκανε γερο ξεβρακωμα :D

η σκατοψυχιά δε χρειάζεται κανένα ρέμπελο να την αποκαλύψει. έχει τον ψυχαναγκασμό να αποκαλύπτεται μόνη της. :fico:

Δεν ξέρω αν με έχεις στο ιγκνόρ, αλλά να σου κάνω μια ερώτηση; Γιατί ρίχνεις λάδι στη φωτιά; Τί κερδίζεις απ'αυτό; Αν δεν γουστάρεις τον Νάνδρο, απλά μην ασχολείσαι.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 15 Νοέμ 2017, 13:32

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Ρεμπελ (αν ισχυει το περι Νανδρου88) εκανε γερο ξεβρακωμα :D

Δεν γα-μιέ-σαι να ασπρίσεις ρε ευνουχισμένο και πρόθυμο γιουσουφάκι!
Άπλυτο μου-νό-πα-νο που κρύβεσαι πίσω από το ιγκνόρ αφού δεν έχεις κότσια να με αντιμετωπίσεις στα ίσια!
Καθίκι θα σε βρίζω ανοιχτά στα μούτρα σου, σκατοτσόγλανε του κερατά και μου αρκεί που τα διαβάσουν οι άλλοι και βλέπουν την αναρχιδιά σου!
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 15 Νοέμ 2017, 14:04

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου πήρε παλλαϊκά χαρακτηριστικά και η φλόγα της μεταλαμπαδεύτηκε σε όλη την Ελλάδα

Ο χρόνος για τους λαομίσητους χουντικούς είχε ήδη αρχίσει να μετρά ανάποδα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 15 Νοέμ 2017, 14:17

panas έγραψε:Η εξέγερση του Πολυτεχνείου πήρε παλλαϊκά χαρακτηριστικά και η φλόγα της πήγε σε όλη την Ελλάδα

Εικόνα

Τί είναι επιτέλους και τί σημαίνει ο λαός;;; Είναι κανένα σύνολο άγιων ανθρώπων;

Λέτε συνέχεια αυτή την λέξη λες και πρόκειται για τίμιους, ενάρετους, δυστυχισμένους ανθρώπους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Ο λαός είναι ότι πιο βρώμικο και μοχθηρό υπάρχει και δεν αξίζει καν λύπηση!

Ο Τσίπρας απ' το λαό δεν είναι; Ε λοιπόν όσο θα κυβερνάνε όσοι έχουν του λαού τα μούτρα, αντί για ηγέτες όπως τον Παπαδόπουλο ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ούτε απάντησε κανείς για την χούντα που έχουμε σήμερα. Άντε πια με την χουντοδημοκρατία σας.

Αν δεν πάρουν οι ενάρετοι στα χέρια τους το τιμόνι της Ελλάδας, πάμε ίσια κατά Διαόλου. Ο λαός και ο λαός. Ο λαός δεν έβγαλε το σύνθημα εβραιοαντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς"; Ε, σκατά στον λαό.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 15 Νοέμ 2017, 15:08

Χρίστος Έλ έγραψε:
panas έγραψε:Η εξέγερση του Πολυτεχνείου πήρε παλλαϊκά χαρακτηριστικά και η φλόγα της πήγε σε όλη την Ελλάδα

Εικόνα

Τί είναι επιτέλους και τί σημαίνει ο λαός;;; Είναι κανένα σύνολο άγιων ανθρώπων;

Λέτε συνέχεια αυτή την λέξη λες και πρόκειται για τίμιους, ενάρετους, δυστυχισμένους ανθρώπους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Ο λαός είναι ότι πιο βρώμικο και μοχθηρό υπάρχει και δεν αξίζει καν λύπηση!

Ο Τσίπρας απ' το λαό δεν είναι; Ε λοιπόν όσο θα κυβερνάνε όσοι έχουν του λαού τα μούτρα, αντί για ηγέτες όπως τον Παπαδόπουλο ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ούτε απάντησε κανείς για την χούντα που έχουμε σήμερα. Άντε πια με την χουντοδημοκρατία σας.

Αν δεν πάρουν οι ενάρετοι στα χέρια τους το τιμόνι της Ελλάδας, πάμε ίσια κατά Διαόλου. Ο λαός και ο λαός. Ο λαός δεν έβγαλε το σύνθημα εβραιοαντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς"; Ε, σκατά στον λαό.

ΠΗΞΕ εβραιοχριστιανοφασιστοταλιμπάνε! :D
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 15 Νοέμ 2017, 19:24

Nandros έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:

ΠΗΞΕ εβραιοχριστιανοφασιστοταλιμπάνε! :D
.

Εγώ; Εσείς πήξτε στην χούντα των εβροπέων.

Να ζήσει η δημοκρατία μας, ποτέ ξανά χούντα. Ζήτω το Πολυτεχνείο.

Ζήτω οι εβραίοι, ζήτω οι λαθρομετανάστες, ζήτω τα μνημόνια. Ζήτω τα κομματόσκυλα με ηλεκτρονικό κολάρο και barcode.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 15 Νοέμ 2017, 19:43

Nandros έγραψε:Το 88 δεν έχει σχέση με μένα και αν το ξανατολμήσεις θα ακούσεις αυτά που σου πρέπουν και ξέρεις πολύ καλά τί εννοώ!.

Πασιφάη έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: Ειχε ποτε ο Νανδρος νικ Νανδρος88? :hmmm

Όχι.Το είπαμε χθες. Ο Ρέμπελος μάλλον τον έχει μπερδέψει με άλλον.

Εγω δεν εχω μπερδεψει τιποτα, αυτον τον πειραξε το 88, στο φορουμ του Παγαν υπηρξε Nandros88 και λιγο με νοιαζει αν ηταν αυτος η αλλος. Στο φλωρουμ εγω ειχα νικ με νουμερο, τωρα το ιδιο νικ υπαρχει χωρις νουμερο? ειμαι εγω φυσικα οχι.
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 15 Νοέμ 2017, 19:59

Wild Rebel έγραψε:
Nandros έγραψε:Το 88 δεν έχει σχέση με μένα και αν το ξανατολμήσεις θα ακούσεις αυτά που σου πρέπουν και ξέρεις πολύ καλά τί εννοώ!.

Πασιφάη έγραψε:
Όχι.Το είπαμε χθες. Ο Ρέμπελος μάλλον τον έχει μπερδέψει με άλλον.

Εγω δεν εχω μπερδεψει τιποτα, αυτον τον πειραξε το 88, στο φορουμ του Παγαν υπηρξε Nandros88 και λιγο με νοιαζει αν ηταν αυτος η αλλος. Στο φλωρουμ εγω ειχα νικ με νουμερο, τωρα το ιδιο νικ υπαρχει χωρις νουμερο? ειμαι εγω φυσικα οχι.
Εικόνα

Σου ξαναλέω ρε Ρέμπελ. Ο άνθρωπος δεν είχε ποτέ παρτίδες με το φόρουμ που λες. Στο φλώρουμ γνώρισες και αυτόν κι εμένα. Εκεί πάλι, δεν θυμάμαι να είχες νούμερο, αλλά το ίδιο νικ με εδώ. Ακριβώς το ίδιο.
Και όχι, φίλε μου. Να σε νοιάζει, όταν μιλάς για κάποιον και δεν είσαι σίγουρος 100%.Δεν γνωρίζω σε πόσα φόρα γράφεις και σαφώς δεν με αφορά.Ξέρω πολύ καλά τον φίλο μου, και ειλικρινά δεν παίζει ότι κι αν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος νομίζει ή φαντάζεται. Επίτρεψέ μου να γνωρίζω καλλίτερα από σένα.
Αν έχεις θέμα με κάποιους θαμώνες- προπαγανδιστές, λύσε το σε παρακαλώ με δαύτους.
Καλή συνέχεια.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 15 Νοέμ 2017, 20:13

Πασιφάη έγραψε:Σου ξαναλέω ρε Ρέμπελ. Ο άνθρωπος δεν είχε ποτέ παρτίδες με το φόρουμ που λες. Στο φλώρουμ γνώρισες και αυτόν κι εμένα. Εκεί πάλι, δεν θυμάμαι να είχες νούμερο, αλλά το ίδιο νικ με εδώ. Ακριβώς το ίδιο.

Εγραφες εκει το 2005, τοτε ειχα αλλο νικ με νουμερο.
Πασιφάη έγραψε:Και όχι, φίλε μου. Να σε νοιάζει, όταν μιλάς για κάποιον και δεν είσαι σίγουρος 100%.Δεν γνωρίζω σε πόσα φόρα γράφεις και σαφώς δεν με αφορά.Ξέρω πολύ καλά τον φίλο μου, και ειλικρινά δεν παίζει ότι κι αν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος νομίζει ή φαντάζεται. Επίτρεψέ μου να γνωρίζω καλλίτερα από σένα.
Αν έχεις θέμα με κάποιους θαμώνες- προπαγανδιστές, λύσε το σε παρακαλώ με δαύτους.
Καλή συνέχεια.

Διαβασε και πες μου που τον ενοχλησα εγω το φιλο σου?
Wild Rebel έγραψε:Τις ιδιες ΑΗΔΙΕΣ εγραφε σαν pluton η σαν aiolos στο φλωρουμ και εφαγε κλωτσια, μετα στου Παγανου ξεσαλωσε τελειως με τις ιδιες αηδιες και σκοτωθηκε με ολους και πιο πολυ με τον Nandros 88 και τωρα παλι εδω μια απο τα ιδια.
Ο τυπος δεν μπαινει ουτε στο Τσουβαλι ουτε στο Σακι, και γινεται πολυ Αισχρος θελω να του σουρω μερικες βρισιες αλλα δεν γινεται. :angry: :travolta: :ban:
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”