Μπαινατε σε Φρειδερικη?

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μπαινατε σε Φρειδερικη?

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 25 Σεπ 2017, 15:04

pluton έγραψε:
Γύπας έγραψε:Εικόνα

Ο ορισμός της καριόλας.

Και εμένα η Φρειδερίκη μου είναι αντιπαθής ... μπορώ να εξηγήσω γιατί πια... Εσύ μπορείς να εξηγήσεις γιατί ήταν ο ορισμός της καριόλας;

Πολύ αμφιβάλω ... σε προκαλώ.
Αφού με προκαλείς και ταυτόχρονα αμφιβάλεις, αμφιβάλω κι εγώ για την πρόκλησή σου.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Σεπ 2017, 15:07

BTW, δεν αμφισβητω τα θεματα υγειας σου, για να μαι δικαιος
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Σεπ 2017, 15:09

Γύπας έγραψε:
pluton έγραψε:
Γύπας έγραψε:Εικόνα

Ο ορισμός της καριόλας.

Και εμένα η Φρειδερίκη μου είναι αντιπαθής ... μπορώ να εξηγήσω γιατί πια... Εσύ μπορείς να εξηγήσεις γιατί ήταν ο ορισμός της καριόλας;

Πολύ αμφιβάλω ... σε προκαλώ.
Αφού με προκαλείς και ταυτόχρονα αμφιβάλεις, αμφιβάλω κι εγώ για την πρόκλησή σου.

Ρε μπορείς 1, 2, 3 να μου πεις γιατί είναι ο ορισμός της καριόλας, επειδή σου το είπε ο συνοικιακός κομμισάριος; Έχεις άποψη επί του θέματος ή πετάς κουβέντες στον αέρα;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 25 Σεπ 2017, 15:53

Έχω. Αν ήθελα να δείξω αναλυτικά την άποψή μου γιατί νομίζεις ότι δεν θα το είχα κάνει; Τι εννοείς κομισάριος έχεις εσύ κομισάριους στη συνοικία σου; Ότι ξέρω για την καριόλα είναι από πληροφορίες που έχει επεξεργαστεί. Όπως κάνουμε όλοι μας. Συγγενείς δεν έχω εγώ να μου πουν τι ζήσανε; Νεότερη ιστορία δεν έχω διαβάσει είτε εξαναγκασμένος είτε από ενδιαφέρον για να λύσω μυστήρια μιας εποχής. Αυτό το αλλοδαπό κοπρόσκυλο ήταν μια καριόλα πολύ απλά. ταν ψάχνεις για ορισμούς της καριόλας το τερματίζεις λίγο.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Σεπ 2017, 17:40

Γύπας έγραψε:Έχω. Αν ήθελα να δείξω αναλυτικά την άποψή μου γιατί νομίζεις ότι δεν θα το είχα κάνει; Τι εννοείς κομισάριος έχεις εσύ κομισάριους στη συνοικία σου; Ότι ξέρω για την καριόλα είναι από πληροφορίες που έχει επεξεργαστεί. Όπως κάνουμε όλοι μας. Συγγενείς δεν έχω εγώ να μου πουν τι ζήσανε; Νεότερη ιστορία δεν έχω διαβάσει είτε εξαναγκασμένος είτε από ενδιαφέρον για να λύσω μυστήρια μιας εποχής. Αυτό το αλλοδαπό κοπρόσκυλο ήταν μια καριόλα πολύ απλά. ταν ψάχνεις για ορισμούς της καριόλας το τερματίζεις λίγο.

Εγώ ένα μελανό σημείο της προσωπικότητάς της θα έβαζα αυτό

http://pluton22.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Ιστορία”