Adminović έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Το ίδιο είναι φυλετιστη.
Ελληνιστικό είναι ό,τι προέκυψε από το κράτος του Μεγαλέκου.
Αν δεν ξέρεις τη διαφορά, άνοιξε κάνα βιβλίο.
Kala nai...

Adminović έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Το ίδιο είναι φυλετιστη.
Ελληνιστικό είναι ό,τι προέκυψε από το κράτος του Μεγαλέκου.
Αν δεν ξέρεις τη διαφορά, άνοιξε κάνα βιβλίο.

Adminović έγραψε:Επίσης, αυτό το βασίλειο της Κριμαίας στην ουσία υβρίδιο ήταν· δεν ήταν αμιγώς ελληνικό.

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:
Ρε ιστορικέ με μάστερ από το πανεπιστήμιο γούγλι, 500 χρόνια μεσολάβησαν από το θάνατο του Μεγαλέκου μέχρι την πτώση του εν λόγω ινδοελληνιστικού βασιλείου;
ΥΓ. Πες μας λίγο τί βαθμούς χτύπαγες στα μαθηματικά, να δω κάτι.
Όπως είδαμε συγκεκριμένα, δεν έχει καν σημασία μια τέτοια μέτρηση. Οι περιοχές στο αδελφό Πακιστάν χάνονται 10 μόλις χρόνια μετά το 325 π.Χ. που ήταν εκεί ο Αλέξης, τις επανάκτησε ο Τσαντραγκούπτας.
Ο Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ πήγε να τις ξαναπάρει το 305 π.Χ., αλλά κατέληξε να παραχωρεί στον Τσαντραγκούπτα και την Αραχωσία με τη Γεδρωσία, μη-ινδικές περιοχές.ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΕΛ ξανά εκεί το 180 π.Χ. με τον ελληνοβακτριανό Δημήτριο Α' τον Ανίκητο, μετά το Shunga coup (185 μ.Χ.) και την πτώση των Mauryas.

nemo έγραψε:ενα σου λεω βρεθηκαν 47 νομισματα με ελληνες βασιλεις αντι των 7 ονοματων
που γραφουν οι ιστορικοι επισης τα 500 χρονια που εγω σας ειπα δεν ειναι ενα νουμερο που εβγαλα
απο το μυαλο μου στην τυχη

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:ενα σου λεω βρεθηκαν 47 νομισματα με ελληνες βασιλεις αντι των 7 ονοματων
που γραφουν οι ιστορικοι επισης τα 500 χρονια που εγω σας ειπα δεν ειναι ενα νουμερο που εβγαλα
απο το μυαλο μου στην τυχη
Kατ αρχήν, μάθε ελληνικά.
Ένας αριθμός των νομισμάτων, δεν αντιστοιχεί σε αριθμό βασιλέων. Μόνο ηλίθιος μπορεί να κάνει τέτοιo συνειρμό, ή κάποιος που δεν μπορεί να γράψει μια πρόταση 1ης Δημοτικού.
Στην περιοχή έχουν βρεθεί χιλιάδες νομίσματα. Επίσης, όλοι ανεξαιρέτως οι ηγεμόνες της περιοχής είναι γνωστοί, και απο τις αρχαίες πηγές αλλά και απο τα νομίσματα τους.
Παρακάτω. Κανείς ιστορικός δεν γράφει για 7 βασιλείς. Άξιο απορίας πως ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο και το βάζεις στο στόμα των ιστορικών. Απλά σε ήρθε μια ασυναρτησία στο ρεβύθι που έχεις για εγκέφαλο ως συνήθως και είπες να την καταθέσεις.

Adminović έγραψε:Επίσης, αυτό το βασίλειο της Κριμαίας στην ουσία υβρίδιο ήταν· δεν ήταν αμιγώς ελληνικό.

nemo έγραψε:θα μας δει καποιος και θα βαλει ολες τις αποδείξεις εγω αδυνατο μεχρι στιγμης να το κανω