Αλέξανδρος ΙΙΙ: ολετήρας του ελληνικού κόσμου

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Re: Αλέξανδρος ΙΙΙ: ολετήρας του ελληνικού κόσμου

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 08 Ιούλ 2020, 13:15

Π.χ. Ήταν ικανότατος στην στρατηγική και τακτική, στην πολιτική ήταν μέτριος. Φυσικά ο αλκοολισμός του είναι σημαντικό στοιχείο για τη συμπεριφορά του απέναντι στον κλειτό Και λοιπούς Έλληνες. Θα τον είχε καθαρίσει αν δεν αλκοολιζοταν με Ασιάτες και βαγωες; Δύσκολα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Ιούλ 2020, 13:15

mister spooky έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος, πέρα από όλα τα άλλα κουσούρια του, ήταν και μέγας μπεκρούλιακας.

Καλό θα ήταν να επικεντρωθούμε στον Αλέξανδρο ως προς τη στάση του απέναντι στον Ελληνισμό και τους Έλληνες και συγκριτικά με την στάση του με άλλους.

Το ότι, συν τοις άλλοις, υπήρξε και μπεκρής έπαιξε βασικό ρόλο στο ότι ένιωθε κόμπλεξ και εμπάθεια απέναντι σε κάθε τι ελληνικό. Στη συνέχεια θα αναφερθούν ορισμένα παραδείγματα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιούλ 2020, 15:30

mister spooky έγραψε:Π.χ. Ήταν ικανότατος στην στρατηγική και τακτική, στην πολιτική ήταν μέτριος. Φυσικά ο αλκοολισμός του είναι σημαντικό στοιχείο για τη συμπεριφορά του απέναντι στον κλειτό Και λοιπούς Έλληνες. Θα τον είχε καθαρίσει αν δεν αλκοολιζοταν με Ασιάτες και βαγωες; Δύσκολα.

υπαρχει ενα βιντεο του αποστολιδη που εξηγει αυτο που λες και συ ...δεστο να σου φυγουν μερικες αποριες

και ακουγοντας ολα αυτα που τον κατηγορουν οτι ταχα ενα εχω να πω ξερετε πολλους μπεκρηδες
να εχουν κανει το ενα τριτο απο αυτα που εκανε ο αλεξ;

αντε να ανακαλυψουμε ξανα τον τροχο και στην πολιτικη ηταν και παλι μεγιστος και αυτο βγαίνει απο την συμπεριφορα
των κατακτημένων λαων ....

φυσικα μιλωντας για τους απλους στρατιωτες να πω εδω οτι και αυτοι ειχαν τα δικια τους
αλλα ειχαν ομως την ελευθερια να επιλεξουν ειχαν επιλογες δηλαδη να παραιτηθουν και να γυρισουν
στην μακεδονια οπως ειπε και ο ιδιος αν δεν ηταν αυτος θα ειχαν παραμεινει απλοι γιδοβοσκοι
και αυτο το αναγνωριζαν και οι ιδιοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιούλ 2020, 15:33

και επειδη εχω φαει πολλα χρονια ψαχνοντας για λαθη και παραληψεις του αλεξανδρου
δεν βρηκα κανενα που δεν δικαιολογειται -δεν υπαρχει κανενα για αυτο και μονο εχει μεινει αθανατος

και δεν το λεω μονο εγω αλλα καθε αντικειμενικος παρατηρητης
ακομη και ο φονος του φιλο του που τον ειχε σωσει καποτε την ζωη δικαιολογειται μια χαρα
και με σημερινους ορους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Ιστορία”