ВладимирВладимирович έγραψε:Παλι δεν τσεκαρες την ημερομηνία λήξης στα χαπια σου;
ακόμα είσαι υπο την επήρεια φθηνής σοβιετικής βοτκα;

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλι δεν τσεκαρες την ημερομηνία λήξης στα χαπια σου;

ελληνας έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Παλι δεν τσεκαρες την ημερομηνία λήξης στα χαπια σου;
ακόμα είσαι υπο την επήρεια φθηνής σοβιετικής βοτκα;

ВладимирВладимирович έγραψε:ελληνας έγραψε: Καθυστερημένε, ;

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι αυτο που εγραψα πριν, ο κοσμος δεν ξερει οτι υπηρχαν δεκαδες χιλιαδες ΕΛ στην περιοχη της πΕΣΣΔ και ρωσικης αυτοκρατοριας πολυ πριν τον εμφυλιο ή την κομμουνιστικη επανασταση.
Νομιζουν οτι ειναι ολοι απογονοι των ανταρτων του ΔΣΕ.

Συνάντησα τον Παντελή Βαηνά το 1996 στη Σόφια εντελώς τυχαία, ξαφνιάστηκε που γνώριζα γι’ αυτόν. Δεν ήθελε να πει τίποτα για τον εαυτό του. Ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και ο κομμουνισμός που ευαγγελίστηκε είχε μόλις καταρρεύσει.
Τον απασχολούσε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά, είχε μόλις πέντε χρόνια αποστρατευθεί. Τον προκάλεσα για μια κουβέντα, αρνήθηκε· «ότι έχω να πω τα είπα στο κόμμα», μου είπε. Είχε όμως μια πικρία, «δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Χαρίλαος έκανε τέτοιο λάθος και συνεργάστηκε με τον Μητσοτάκη».
Όταν τον ρώτησα για τον επαναπατρισμό του, γελώντας μου είπε «θα αφήσουν ποτέ ένα Βούλγαρο αξιωματικό να γυρίσει πίσω», και πάλι κατηγόρησε το Χαρίλαο Φλωράκη (μάλλον αδίκως) ότι δεν έκανε όσα έπρεπε προκειμένου οι Σλαβομακεδόνες να επιστρέψουν στη πατρίδα τους.
Ψάχνοντας γι’ αυτόν βρήκα ένα ντοκιμαντέρ της βουλγαρικής τηλεόρασης με θέμα τον ελληνικό Εμφύλιο και, αν το μετέφρασα καλά, εκεί ο Βαηνάς είπε το αυτονόητο: «Έκανα όσα και όλοι οι άλλοι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, όμως αυτοί, δύσκολα ή εύκολα, θα πεθάνουν στο τόπο τους!»
https://enthemata.wordpress.com/2010/06/20/vaina/

ελληνας έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:
θα δινα 1000 ρουβλια για να μου το λεγες μπροστα μου αυτο
μετα βεβαια δε θα μπορουσες να αρθρωσεις σωστα
χωρις δοντια
ελα ανεβα Μοσχα να το συζητήσουμε απο κοντα