Οι Μαρξ-Ενγκελς για τους ΕΛ και τους αλβανους

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οι Μαρξ-Ενγκελς για τους ΕΛ και τους αλβανους

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2017, 13:41

Εν τω μεταξυ ο ''δεν ειμαι ΧΑ'' εριξε το αντισημιτικο δηλητηριακι του περι εβραιων που υπονομευουν το εθνος μας κλπ

Αλλα οχι δεν ειναι ναζι
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2017, 13:47

Ρεκ_ _μας έγραψε:
pluton έγραψε:
Aυτά τα έλεγε ο Εβραίος Μαρξ, όπως τα έλεγαν και οι Εβραίοι μπολσεβίκοι της Οκτωβριανής επανάστασης προς κατανάλωση όλων ΠΛΗΝ των εβραίων, στο Ισραήλ απ ότι είδες μια χαρά υπερασπίζονται και την θρησκεία τους και την πατρίδα τους.... αυτά είναι προς κατανάλωση χαζοβιόληδων (Αντμίν την λέξη αυτή την βάζω διότι είναι επίκαιρη την είπε πρόσφατα ο Ταρσόπουλος, για μια τρατσκίστρια που περιμένει αρχηγό για να ανέβει στο βουνό). :D

η μπάλα στην εξέδρα. πες ρε πλούτωνα αν υπήρχε μέχρι πριν 100 χρόνια στην ελληνική επικράτεια ομογλωσσία, ομοδοξία και κοινά ήθη και έθιμα και άσε τις ντρίμπλες για τον παπουτσογιαννόπουλο.** όχι ότι υπάρχει σήμερα αλλά το παραβλέπουμε αυτό. :D

παπουτσογιαννόπουλος= σούπερ σταρ της μαύρης θύελλας. :fico:

Ομοδοξία Ναι υπήρχε. Ομογλωσσία όχι δεν υπήρχε, υπήρχαν άνθρωποι δίγλωσσοι και τρίγλωσσοι (αυτό καθορίζει την Εθνική συνείδηση;).

Εν τω μεταξυ ο ''δεν ειμαι ΧΑ'' εριξε το αντισημιτικο δηλητηριακι του περι εβραιων που υπονομευουν το εθνος μας κλπ

Αλλα οχι δεν ειναι ναζι

Είναι αδύνατον να σου απαντήσω δεν είσαι σοβαρός. Δηλητήριο εγώ έριξα ή ο Μαρξ σου που προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο με τέλεια φασιστικό τρόπο, καθορίζοντας την Εθνική συνείδηση μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων με βάση κριτήρια που διαμορφώθηκαν σε συνθήκες σκλαβιάς.

Το ξέρεις ότι σε μεγάλα τμήματα της Μ Ασίας όποιος τολμούσε να πει ελληνική λέξη του έκοβαν την γλώσσα;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2017, 13:51

Λαχουρένιος έγραψε:Αρα και η πλειοψηφια των σημερων ελληνων δεν ειναι ελληνες, φιλελληνες ειναι :D

Εγώ είμαι Κροάτης φιλορωμιός.
Και πώς θα μπορούσα να μην είμαι φιλορωμιός, όταν λατρεύω τη σάτιρα;; :D :D :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Δεκ 2017, 13:54

Μιλάει για φασισμό ο άνθρωπος που ανήκει στο κομμα που αποκαλεσε "χιμπατζή" εναν ανθρωπο επειδή έχει σκούρο δέρμα :lol:

Παλι καλα που στην ΧΑ είστε αντιφα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2017, 13:57

Λαχουρένιος έγραψε:Μιλάει για φασισμό ο άνθρωπος που ανήκει στο κομμα που αποκαλεσε "χιμπατζή" εναν ανθρωπο επειδή έχει σκούρο δέρμα :lol:

Η απάντησή μου είναι ότι δεν είσαι σοβαρός.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Δεκ 2017, 13:58

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μιλάει για φασισμό ο άνθρωπος που ανήκει στο κομμα που αποκαλεσε "χιμπατζή" εναν ανθρωπο επειδή έχει σκούρο δέρμα :lol:

Η απάντησή μου είναι ότι δεν είσαι σοβαρός.

Άρα είναι γνήσιος Ρωμιός ο Λαχούρ. :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Δεκ 2017, 18:28

pluton έγραψε:Ομοδοξία Ναι υπήρχε. Ομογλωσσία όχι δεν υπήρχε, υπήρχαν άνθρωποι δίγλωσσοι και τρίγλωσσοι (αυτό καθορίζει την Εθνική συνείδηση;).

το τρίπτυχο ομοδοξία, ομογλωσσία κοινά ήθη και έθιμα είναι βασικά συστατικά στοιχεία στη φάση της αρχικής δημιουργίας του έθνους, αλλά όχι απαραίτητα στην μετέπειτα εξέλιξη του η οποία βασίζεται κυρίως σε κοινά οικονομικά συμφέροντα, σου αρέσει ή δεν σου αρέσει.
και για ακόμα μια φορά. η εθνική συνείδηση είναι ψευδής παράγοντας, κατασκευάζεται δλδ, που έχει να κάνει με την υποκειμενική αίσθηση της ταύτισης με οποιαδήποτε εθνολογική ομάδα και είναι εντελώς ανεξάρτητη από τη φυλή, το γένος, το χρώμα ή τη θρησκεία. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 12 Δεκ 2017, 16:01

pluton έγραψε:Aυτά τα έλεγε ο Εβραίος Μαρξ,

Μη μιλάς για πράγματα που δεν έχεις διαβάσει ποτέ.
Κινδυνεύεις να αποκαλυφθεί τι ασυναρτησίες λες και να γίνεις δημοσίως ρεζίλι. (φιλικά)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Δεκ 2017, 16:52

Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται Παν μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Ελλάνια Δύναμη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελλάνια Δύναμη » 15 Δεκ 2017, 13:27

μας παρατιθενται τωρα τα οσα ειπαν οι εμπνευστες της εβραιοκινητης ιδεολογιας δια τους ελληνες!
λες και θα ελεγαν τιποτα αλλο περαν απο συκοφαντιες...
1 .
γραφω με μικρογραμματη γραφη κατοπιν συστασεως σε ιστοτοπους και οχι απο πεποιθηση.

Επιστροφή σε “Ιστορία”